Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Advances in Food and Non-Food Biomass Production, Processing and Use in Sub-Saharan Africa » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2342860]
•
Literatura piękna
[1576914]
więcej...
•
Turystyka
[61880]
•
Informatyka
[128944]
•
Komiksy
[28352]
•
Encyklopedie
[22038]
•
Dziecięca
[508554]
•
Hobby
[105286]
•
AudioBooki
[2385]
•
Literatura faktu
[192846]
•
Muzyka CD
[908]
•
Słowniki
[2908]
•
Inne
[392401]
•
Kalendarze
[382]
•
Podręczniki
[158430]
•
Poradniki
[408437]
•
Religia
[441428]
•
Czasopisma
[456]
•
Sport
[54614]
•
Sztuka
[211811]
•
CD, DVD, Video
[4241]
•
Technologie
[174492]
•
Zdrowie
[90081]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[4324]
•
Puzzle, gry
[3441]
•
Literatura w języku ukraińskim
[219]
•
Art. papiernicze i szkolne
[12513]
Kategorie szczegółowe BISAC
Advances in Food and Non-Food Biomass Production, Processing and Use in Sub-Saharan Africa
ISBN-13
: 9783039286683 / Angielski / Twarda / 2020 / 446 str.
Daniel Callo-Concha
;
Hannah Jaenicke
;
Christine B. Schmitt
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Advances in Food and Non-Food Biomass Production, Processing and Use in Sub-Saharan Africa
ISBN-13
: 9783039286683 / Angielski / Twarda / 2020 / 446 str.
Daniel Callo-Concha
;
Hannah Jaenicke
;
Christine B. Schmitt
cena
415,72
zł
(netto: 395,92 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 406,46 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science
>
Biologia i przyroda
Wydawca:
Mdpi AG
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783039286683
Rok wydania:
2020
Ilość stron:
446
Waga:
1.15 kg
Wymiary:
24.41 x 16.99 x 3.51
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Udostępnij
Czytaj nas na: