ilość książek w kategorii: 367
![]() |
Application of Nanotechnology in Food Science, Processing and Packaging
ISBN: 9783030988227 / Angielski / Miękka Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. This book entitled ‘Application of Nanotechnology in Food Science, Processing and Packaging’ presents up-to-date information on the emerging roles of nanotechnology in food industry, its fundamental concepts, techniques and applications. The application of nanotechnology in the food industry is an emerging area which has found tremendous use in improving food quality through the enhancement of food taste, texture, colour, and flavour. Also, its application has improved the bioavailability and target delivery of certain bioactive food... This book entitled ‘Application of Nanotechnology in Food Science, Processing and Packaging’ pre... |
cena:
726,29 zł |
![]() |
Supercities On, Under, and Beyond the Earth: Housing, Feeding, Powering, and Transporting the Urban Crowds of the Future
ISBN: 9781538126714 / Angielski / Twarda / 296 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. As the world population continues to grow, more people will be moving to cities, making our current large metropolises swell by millions. This work explores what will be needed to build and sustain these cities, and supply and transport their inhabitants on Earth and beyond.
As the world population continues to grow, more people will be moving to cities, making our current large metropolises swell by millions. This work ex...
|
cena:
146,34 zł |
![]() |
Policies for High Quality, Safe, and Sustainable Food Supply in the Greater Mekong Subregion
ISBN: 9789292613204 / Angielski / Miękka / 276 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
143,51 zł |
![]() |
Biotechnological Approaches in Food Adulterants
ISBN: 9780367369866 / Angielski / Twarda / 344 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
878,00 zł |
![]() |
Safety and Quality Management in Food Supply Chain: A Farm to Fork Approach)
ISBN: 9789389571837 / Angielski / Twarda / 508 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
1190,18 zł |
![]() |
Handbook of Dairy Foods Analysis
ISBN: 9780367343132 / Angielski / Twarda / 1020 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
1073,11 zł |
![]() |
Natural Food Products and Waste Recovery: Healthy Foods, Nutrition Design, and Extraction of Valuable Compounds
ISBN: 9781771889810 / Angielski / Twarda / 312 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
678,01 zł |
![]() |
Foraging in 2021 AND Edible Wild Plants Recipes: Foraging Guide With Over 101 Edible Wild Plant Recipes On A Budget (2 Books In 1)
ISBN: 9781954182202 / Angielski / Miękka / 306 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
85,40 zł |
![]() |
Foraging in 2021 AND Edible Wild Plants Recipes: Foraging Guide With Over 101 Edible Wild Plant Recipes On A Budget (2 Books In 1)
ISBN: 9781954182219 / Angielski / Twarda / 306 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
137,00 zł |
![]() |
Reviews of Environmental Contamination and Toxicology Volume 255: Glyphosate
ISBN: 9783030684822 / Angielski / Twarda Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
564,88 zł |
![]() |
Local Food Plants of Brazil
ISBN: 9783030691387 / Angielski / Twarda / 417 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
685,93 zł |
![]() |
Biological and Chemical Hazards in Food and Food Products: Prevention, Practices, and Management
ISBN: 9781774637135 / Angielski / Twarda / 328 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
638,99 zł |
![]() |
Applications of Cold Plasma in Food Safety
ISBN: 9789811618260 / Angielski / Twarda / 361 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
685,93 zł |
![]() |
International Pocket Guide for HACCP: For all food industries (Employees and Employers)
ISBN: 9781777526849 / Angielski / Miękka / 110 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
102,18 zł |
![]() |
International Pocket Guide for HACCP: For all food industries (Employees and Employers)
ISBN: 9781777526856 / Angielski / Twarda / 110 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
153,29 zł |
![]() |
Lebensmittelanalytik
ISBN: 9783662634080 / Angielski / Miękka / 905 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
245,09 zł |
![]() |
Advanced Nondestructive Detection Technologies in Food
ISBN: 9789811633591 / Angielski / Twarda / 337 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
605,23 zł |
![]() |
Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry: Post-COVID-19 Perspectives
ISBN: 9781799891482 / Angielski / Twarda / 348 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
1222,01 zł |
![]() |
Food Industry 4.0: Unlocking Advancement Opportunities in the Food Manufacturing Sector
ISBN: 9781789248425 / Angielski / Miękka Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
196,14 zł |
![]() |
Food Safety Practices in the Restaurant Industry
ISBN: 9781799874157 / Angielski / Twarda / 360 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
1222,01 zł |