Antimicrobial Food Packaging
ISBN: 9780323907477 / Angielski / Miękka / 01-02-2025 Książka dostępna od: 01-02-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-02-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
751,42 zł |
Functional Foods: An Introduction to Functional Food Products and Nutraceuticals
ISBN: 9783110689211 / Angielski / Miękka / 01-03-2025 / 212 str. Książka dostępna od: 01-03-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
327,29 zł |
Brewing Microbiology: Managing Microbes, Ensuring Quality and Valorising Waste
ISBN: 9780323996068 / Angielski / Twarda / 20-01-2025 Książka dostępna od: 20-01-2025 Brewing Microbiology: Managing Microbes, Ensuring Quality and Valorising Waste, Second Edition covers micro-organisms of significance to the brewing industry, including the most recent threats to beer quality and stability that have emerged. Reflecting the significant surge in production of no- and low-alcohol (NOLO) beers and Hard Seltzers since the publication of the 1st edition, and the lack of information available on the increased microbiological risk associated with these beverages – and how to control them, a new chapter "Maintaining microbiological quality control in Hard Seltzers...
Brewing Microbiology: Managing Microbes, Ensuring Quality and Valorising Waste, Second Edition covers micro-organisms of significance to the brewing i...
|
|
Termin ukazania się książki: 20-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
1013,20 zł |
Foodborne and Microorganisms: Spoilage and Pathogens and their Control
ISBN: 9780443158902 / Angielski / 01-03-2025 Książka dostępna od: 01-03-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
617,30 zł |
Bioactive Polyphenols for Health and Pathology Treatment
ISBN: 9780443138218 / Angielski / 01-02-2025 Książka dostępna od: 01-02-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-02-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
563,41 zł |
Electrospinning and Electrospraying Encapsulation of Food Bioactive Compounds
ISBN: 9780443222283 / Angielski / 01-04-2025 Książka dostępna od: 01-04-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-04-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
592,80 zł |
Plant-Based Milk Alternatives and Human Health: Current Trends, Nutrition, and Public Health Implications
ISBN: 9780443217142 / Angielski / 01-05-2025 Książka dostępna od: 01-05-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-05-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
683,55 zł |
Cinnamon: Production, Processing, and Functional Properties
ISBN: 9780443218200 / Angielski / 27-01-2025 Książka dostępna od: 27-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 27-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
808,37 zł |
Yarrowia Lipolytica Yeast: From Metabolic Engineering to Biotechnological Applications
ISBN: 9780443220920 / Angielski / 01-06-2025 Książka dostępna od: 01-06-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-06-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
683,55 zł |
Fundamental Food Microbiology
ISBN: 9781032376882 / Angielski / 21-01-2025 Książka dostępna od: 21-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 21-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
440,89 zł |
Cheese Rheology and Texture
ISBN: 9781032287256 / Angielski / 04-02-2025 Książka dostępna od: 04-02-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 04-02-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
857,36 zł |
Craft Beer: New Frontiers in Brewing Science
ISBN: 9780443160158 / Angielski / 01-05-2025 Książka dostępna od: 01-05-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-05-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
683,55 zł |
Energy Drinks: Composition, Consumption, and Cautions
ISBN: 9780443138034 / Angielski / 01-03-2025 Książka dostępna od: 01-03-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
683,55 zł |
Handbook of Vegetable Processing Waste
ISBN: 9781032210612 / Twarda / 30-01-2025 / 368 str. Książka dostępna od: 30-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 30-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
685,89 zł |
Artificial Intelligence in the Food Industry
ISBN: 9781032613147 / Twarda / 30-01-2025 / 408 str. Książka dostępna od: 30-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 30-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
881,86 zł |
Green Biopolymers for Packaging Applications
ISBN: 9781032585741 / Angielski / 05-02-2025 Książka dostępna od: 05-02-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 05-02-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
857,36 zł |
Colored Cereals: Properties, Processing, Health Benefits, and Industrial Uses
ISBN: 9781032585789 / Angielski / 28-03-2025 Książka dostępna od: 28-03-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 28-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
857,36 zł |
New Food Product Development: Global Strategies and Practices for Successful Innovation
ISBN: 9781032698489 / Angielski / 31-03-2025 Książka dostępna od: 31-03-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 31-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
440,89 zł |
Plant-Based Proteins: Production, Physicochemical, Functional, and Sensory Properties
ISBN: 9781071642719 / Angielski / 14-01-2025 Książka dostępna od: 14-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 14-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
842,41 zł |