Craft Beer: New Frontiers in Brewing Science
ISBN: 9780443160158 / Angielski / 01-05-2025 Książka dostępna od: 01-05-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-05-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
678,80 zł |
Energy Drinks: Composition, Consumption, and Cautions
ISBN: 9780443138034 / Angielski / 01-03-2025 Książka dostępna od: 01-03-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
678,80 zł |
Handbook of Vegetable Processing Waste
ISBN: 9781032210612 / Twarda / 30-01-2025 / 368 str. Książka dostępna od: 30-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 30-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
689,87 zł |
Artificial Intelligence in the Food Industry
ISBN: 9781032613147 / Twarda / 30-01-2025 / 408 str. Książka dostępna od: 30-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 30-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
886,98 zł |
Green Biopolymers for Packaging Applications
ISBN: 9781032585741 / Angielski / 05-02-2025 Książka dostępna od: 05-02-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 05-02-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
862,34 zł |
Fermentation Processes: Emerging and Conventional Technologies
ISBN: 9781787153226 / Angielski / 01-01-2025 Książka dostępna od: 01-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
713,69 zł |
Food and Beverage Management
ISBN: 9781787153509 / Angielski / 01-01-2025 Książka dostępna od: 01-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
605,55 zł |
Colored Cereals: Properties, Processing, Health Benefits, and Industrial Uses
ISBN: 9781032585789 / Angielski / 19-03-2025 Książka dostępna od: 19-03-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 19-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
862,34 zł |
Plant-Based Proteins: Production, Physicochemical, Functional, and Sensory Properties
ISBN: 9781071642719 / Angielski / 21-01-2025 Książka dostępna od: 21-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 21-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
1105,74 zł |
Dairy Science and Technology
ISBN: 9781032222233 / Twarda / 13-03-2025 / 648 str. Książka dostępna od: 13-03-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 13-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
911,62 zł |
Nutraceuticals: A New Millennium Approach for Preventive Medicine
ISBN: 9783031764806 / Angielski / 12-01-2025 Książka dostępna od: 12-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 12-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
1105,74 zł |
The Food-Energy-Water Triangle for Sustainable Development: Integrative and Synergic Solutions
ISBN: 9781774917855 / Angielski / 14-03-2025 Książka dostępna od: 14-03-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 14-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
886,98 zł |
Food Plant Sanitation: Design, Maintenance, and Good Manufacturing Practices
ISBN: 9781032229218 / Angielski / 30-01-2025 Książka dostępna od: 30-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 30-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
320,25 zł |
Health Benefits of Fermented Foods and Beverages
ISBN: 9781138894600 / Angielski / Miękka / 31-12-2024 / 624 str. Książka dostępna od: 31-12-2024 Health Benefits of Fermented Foods and Beverages discusses the functionality and myriad health benefits of fermented foods and beverages of the world. It examines health-promoting and therapeutic properties, covering the molecular process of fermentation and the resulting benefit to nutritional value and long-term health. Exploring a range of fermented food products from yogurt to tempeh to wine, the book details probiotic activity, degradation of anti-nutritive compounds, and the conversion of substrates into consumable products with enhanced flavor and aroma. The diversity of...
Health Benefits of Fermented Foods and Beverages discusses the functionality and myriad health benefits of fermented foods and beverages of the world....
|
|
Termin ukazania się książki: 31-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
344,89 zł |
Quality Control & Lab Analyses for Wineries
ISBN: 9780815366478 / Angielski / Twarda / 31-01-2025 / 456 str. Książka dostępna od: 31-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 31-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
648,38 zł |
Food Safety: Grain Based Foods
ISBN: 9780128193402 / Angielski / Miękka / 01-01-2025 Książka dostępna od: 01-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
1089,01 zł |
Edible Insects: Sustainable Protein Source
ISBN: 9780128227282 / Angielski / Miękka / 01-01-2025 Książka dostępna od: 01-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
310,39 zł |
The Golden Age of Beer: A Year of Styles, Stories, and Trivia
ISBN: 9781954641266 / Angielski / Twarda / 25-02-2025 Książka dostępna od: 25-02-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 25-02-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
96,25 zł |
Wild Wheat Relatives: Developing Abiotic Stress Tolerance under Climate Change
ISBN: 9780443220906 / Angielski / 01-03-2025 Książka dostępna od: 01-03-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
794,34 zł |
Handbook of Food Allergen Detection and Control
ISBN: 9780128217337 / Angielski / 01-03-2025 Książka dostępna od: 01-03-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
1227,61 zł |