Whole Grains: Processing, Product Development, and Nutritional Aspects
ISBN: 9780815382423 / Angielski / Twarda / 304 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
866,53 zł |
Rapid Antibody-Based Technologies in Food Analysis
ISBN: 9781788013901 / Angielski / Twarda / 336 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. This book provides a description of antibody-based technologies used in food analysis. It focuses on key applications outlining the approaches used, their advantages and limitations, and future areas for development.
This book provides a description of antibody-based technologies used in food analysis. It focuses on key applications outlining the approaches used, t...
|
|
cena:
810,46 zł |
Eggs as Functional Foods and Nutraceuticals for Human Health
ISBN: 9781788012133 / Angielski / Twarda / 406 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. Often described as 'nature's perfect food', this book presents recent developments on the processing of eggs for nutritional applications and evidence regarding their healthy properties.
Often described as 'nature's perfect food', this book presents recent developments on the processing of eggs for nutritional applications and evidence...
|
|
cena:
912,41 zł |
Interdisciplinary Approaches to Food Digestion
ISBN: 9783030039004 / Angielski / Twarda / 358 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
702,00 zł |
The European Polysaccharide Network of Excellence (Epnoe): Research Initiatives and Results
ISBN: 9783709120095 / Angielski / Miękka / 401 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
780,00 zł |
Green Bio-Processes: Enzymes in Industrial Food Processing
ISBN: 9789811332623 / Angielski / Twarda / 446 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
585,00 zł |
Smoker Cookbook: Complete Smoker Cookbook for Real Barbecue, The Ultimate How-To Guide for Smoking Meat, The Art of Smoking Meat for Re
ISBN: 9781790714742 / Angielski / Miękka / 138 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
61,04 zł |
Boiling Off: Maple Sugaring in Maine
ISBN: 9781608936847 / Angielski / Miękka / 240 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
80,43 zł |
Trends in Personalized Nutrition
ISBN: 9780128164037 / Angielski / Miękka / 368 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
800,27 zł |
Bioactive Compounds in Fermented Foods: Health Aspects
ISBN: 9780367136000 / Angielski / Twarda / 404 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
892,02 zł |
Innovative Thermal and Non-Thermal Processing, Bioaccessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds
ISBN: 9780128141748 / Angielski / Miękka / 370 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
892,02 zł |
Statistical Process Control for the Food Industry: A Guide for Practitioners and Managers
ISBN: 9781119151982 / Angielski / Twarda / 200 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
364,58 zł |
Essentials and Applications of Food Engineering
ISBN: 9781138366558 / Angielski / Twarda / 778 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
688,13 zł |
Food and Sustainability in the Twenty-First Century: Cross-Disciplinary Perspectives
ISBN: 9781789202373 / Angielski / Twarda / 238 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. Sustainability is one of the great problems facing food production today. Using cross-disciplinary perspectives from international scholars working in social, cultural and biological anthropology, ecology and environmental biology, this volume brings many new perspectives to the problems we face.
Sustainability is one of the great problems facing food production today. Using cross-disciplinary perspectives from international scholars working in...
|
|
cena:
504,63 zł |
Genomics and Biotechnological Advances in Veterinary, Poultry, and Fisheries
ISBN: 9780128163528 / Angielski / Miękka / 564 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
790,07 zł |
Smoker Cookbook: The Art of Smoking Meat for Real Pitmasters, Ultimate Smoker Cookbook for Real Barbecue
ISBN: 9781731563316 / Angielski / Miękka / 130 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
86,23 zł |
The Role of Alternative and Innovative Food Ingredients and Products in Consumer Wellness
ISBN: 9780128164532 / Angielski / Miękka / 366 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
800,27 zł |
Micronutrients in Health and Disease, Second Edition
ISBN: 9781138500020 / Angielski / Twarda / 528 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
841,04 zł |
Bio-management of Postharvest Diseases and Mycotoxigenic Fungi
ISBN: 9781498797313 / Angielski / Twarda / 312 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
1095,91 zł |
Polyphenol Oxidases (Ppos) in Plants
ISBN: 9789811354793 / Angielski / Miękka / 131 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
|
cena:
389,98 zł |