• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Role of Alternative and Innovative Food Ingredients and Products in Consumer Wellness » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Role of Alternative and Innovative Food Ingredients and Products in Consumer Wellness

ISBN-13: 9780128164532 / Angielski / Miękka / 2019 / 366 str.

Charis Michel Galanakis
The Role of Alternative and Innovative Food Ingredients and Products in Consumer Wellness Charis Michel Galanakis 9780128164532 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Role of Alternative and Innovative Food Ingredients and Products in Consumer Wellness

ISBN-13: 9780128164532 / Angielski / Miękka / 2019 / 366 str.

Charis Michel Galanakis
cena 762,68
(netto: 726,36 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 757,98
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Nutrition
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128164532
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
366
Waga:
0.62 kg
Wymiary:
23.5 x 19.05 x 1.93
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

"Humans have been adding supplements to foods for a long time. When we added quinine (first extracted from cinchona bark) to our gin and tonic, it was not for its calorific value, but rather for its antimalarial properties. Similarly, today, we aim to reduce illness and better our diet through eating bioactive compounds in the variety of ways described in this book. It is described as a reference, beneficial to food scientists, technologists, nutrition researchers and food chemistry students, but I certainly believe it accessible to all who are interested in the latest food technologies available, as well as those which might be available in the future. The book deals largely with natural (rather than synthetic) sources of bioactive ingredients and the functional foods where they may be found. Individual chapters focus on fruit, cereal, microalgae, insect, fish-based and bacterial sources of compounds. The book also describes the methods in which nutrients are commonly extracted, where they may be medically useful, and to which foods the bioactive ingredients may be added. Of interest are comments on how the food technology industry needs legislative support in order to successfully transform food waste into useable protein/fibre/vitamins or to define more closely exactly which foods can be branded 'superfoods'. The success of microalgae and insect food industries also requires a societal shift for many, but in any event could play a larger role in global animal feed. The world is becoming smaller with regard to exotic food information. Research into the omega-3 eating people of Greenland suggests that cardiovascular disease doesn't have to be a consequence of a high-fat diet and that historical Brazilian consumers of the açaí berry did so to improve digestion. This book, with chapter contributions from all corners of the globe, highlights the modern global search for better food ingredients." --The Biochemist

1. Wellness Ingredients and Functional Foods
2. Fruit-based Functional Foods
3. The Concept of Superfoods in Diet
4. Microalgae as Healthy Ingredients for Functional Foods
5. Edible Insects and Related Products
6. Low Glycemic Index Ingredients and Modified Starches In Food Products
7. Products Based on Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids & Health Effects
8. Gluten-free Products
9. Food Industry Processing By-products in Foods
10. Pro- and Prebiotic Foods that Modulate Human Health
11. Production and Recovery of Bioaromas Synthesized by Microorganisms



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia