• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

 » książki  » Cooking - Reference

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kategoria BISAC: Cooking >> Reference

ilość książek w kategorii: 1311

Wyświetl książki:
Dostępne języki:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Smok pod Beszamelem Staszczak-Ciałowicz Małgorzata 9788393643301 KLUCZ
Smok pod Beszamelem

ISBN: 9788393643301 / Polski / Miękka / 124 str.

ISBN: 9788393643301/Polski/Miękka/124 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Staszczak-Ciałowicz Małgorzata
Smoka wawelskiego znamy: smakosz i wiecznie głodny żarłok, gustujący szczególnie w królewnach. Beszamel również: sos, smaki, gotowanie, kuchnia. Krótko: Smok pod beszamelem to rzecz o jedzeniu w Krakowie.
Smoka wawelskiego znamy: smakosz i wiecznie głodny żarłok, gustujący szczególnie w królewnach. Beszamel również: sos, smaki, gotowanie, kuchni...
cena: 34,00

 Salmon From Market To Plate: when you want to eat salmon that is good for you and the oceans C. Berry, Maureen 9780997354003 Berry Consulting
Salmon From Market To Plate: when you want to eat salmon that is good for you and the oceans

ISBN: 9780997354003 / Angielski / Miękka / 210 str.

ISBN: 9780997354003/Angielski/Miękka/210 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Maureen C. Berry; Megan Johns

When you want to maintain a sustainable kitchen, the clichE, knowledge is power, is more relevant than ever. When it comes to salmon--with all the choices, catch phrases, and eco-labels--buying salmon can be overwhelming. Seafood advocate and cook Maureen C. Berry shows you how to be a sustainable salmon shopper and conscientious cook with Salmon From Market To Plate when you want to eat salmon that is good for you and the oceans.

With an approachable, informed voice, Maureen shows you why you should care about the salmon you buy and eat. Then...

When you want to maintain a sustainable kitchen, the clichE, knowledge is power, is more relevant than ever. When it comes to salmon--wit...

cena: 77,03

 Kunda Eats Best New Restaurants in America Mv Kunda Ed Im 9781480254855 Createspace
Kunda Eats Best New Restaurants in America

ISBN: 9781480254855 / Angielski / Miękka / 148 str.

ISBN: 9781480254855/Angielski/Miękka/148 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Mv Kunda; Ed Im
Have you ever wanted to know what are the best new restaurants in your town or a city that you are planning to visit? Well, thanks to Kunda Eats, the search for that great new restaurant has become much easier. By using their own unique methodology, the founders of Kunda Eats have done the research and compiled the most comprehensive list of the best new restaurants in America. With over 200 entries, encompassing over 50 major cities in 35 states, you can be certain that you'll find a great new restaurant in your city. The easy to read format provides all the information you need to make an...
Have you ever wanted to know what are the best new restaurants in your town or a city that you are planning to visit? Well, thanks to Kunda Eats, the ...
cena: 60,49

 Diet Express Louis Goins 9781483635521 Xlibris
Diet Express

ISBN: 9781483635521 / Angielski / Miękka / 48 str.

ISBN: 9781483635521/Angielski/Miękka/48 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Louis Goins
cena: 64,70

 The Real Book on How to Cook: Secrets Mother Never Told You Faith Knight 9780982619049 Perry Harris Publishing, LLC
The Real Book on How to Cook: Secrets Mother Never Told You

ISBN: 9780982619049 / Angielski / Miękka / 186 str.

ISBN: 9780982619049/Angielski/Miękka/186 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Faith Knight
**Recently named 'Best Cook Book' of 2013 by the African American Literary Awards** Know anyone who can't cook but would love to learn? The Real Book on How to Cook is specifically created for new cooks to teach them the basics rarely found in traditional cookbooks, such as how to compare recipes, how to choose vegetables or meat, and what seasonings to use with what dishes. It even has FAQs to answer the new cook's most common questions. Faith Knight uses her own method called P.O.T.S to take you from A to Z so the new cook can build confidence and create great meals.
**Recently named 'Best Cook Book' of 2013 by the African American Literary Awards** Know anyone who can't cook but would love to learn? The Real Book ...
cena: 60,49

 My Culinary Academy Peter Gebauer 9781481152860 Createspace
My Culinary Academy

ISBN: 9781481152860 / Angielski / Miękka / 252 str.

ISBN: 9781481152860/Angielski/Miękka/252 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Peter Gebauer
This version of the extremely popular book with all black & white interior images gives it a nostalgic appearance. My Culinary Academy, is a comprehensive text book for progressive culinary training and development of entry level cooks who wish to progress in their career. The book is a very clear, easy-to-understand overview of many of the basic topics and techniques that culinary students need to know to begin their professional development in the kitchen. The author's expertise in teaching comes through clearly in the straightforward, well-written descriptions of techniques, ingredients,...
This version of the extremely popular book with all black & white interior images gives it a nostalgic appearance. My Culinary Academy, is a comprehen...
cena: 105,20

 Super Cleanse Revised Edition: Detox Your Body for Long-Lasting Health and Beauty Niemerow, Adina 9780062113368 0
Super Cleanse Revised Edition: Detox Your Body for Long-Lasting Health and Beauty

ISBN: 9780062113368 / Angielski / Miękka / 272 str.

ISBN: 9780062113368/Angielski/Miękka/272 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Adina Niemerow
Detox your body for long-lasting health and beauty with Adina Niemerow's Super Cleanse. Newly revised and
updated with the best and latest cleansing tips, this easy-to-use guide is a healthy fusion of detoxifying recipes, healing exercises, and refreshing activity ideas, providing eleven different cleanses designed for body, beauty, and spirit--from a 3-day face lift to an energizing "winter wake up" to a brand new "super slim down" cleanse. Drawing from holistic cooking, ayurvedic medicine, body alchemy, and alternative nutrition, Super Cleanse is one of the very...
Detox your body for long-lasting health and beauty with Adina Niemerow's Super Cleanse. Newly revised and
updated with the best and lat...
cena: 73,17

 The Chef's Companion: A Culinary Dictionary Riely, Elizabeth 9780471398424 0
The Chef's Companion: A Culinary Dictionary

ISBN: 9780471398424 / Angielski / Miękka / 368 str.

ISBN: 9780471398424/Angielski/Miękka/368 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Elizabeth Riely
The indispensable guide to over 5,000 culinary terms

Even the most international chef sometimes needs help with today's wildly diverse cooking terminology. Now, there's an updated and revised edition of Elizabeth Riely's The Chef's Companion, which professional chefs and aspiring cooks everywhere can turn to when they need quick access to concise and reliable definitions, pronunciations, correct spelling, accepted usage, and origins of culinary terms. This invaluable guide covers all the terms that chefs might use with customers and kitchen staff-in areas such as cooking...
The indispensable guide to over 5,000 culinary terms

Even the most international chef sometimes needs help with today's wildly diverse co...
cena: 128,11

 Practical Encyclopedia of Superfoods Audrey Deane 9780754819660 0
Practical Encyclopedia of Superfoods

ISBN: 9780754819660 / Angielski / Twarda / 256 str.

ISBN: 9780754819660/Angielski/Twarda/256 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Audrey Deane
Discover the powerful healing, cleansing and age-defying effects of nature's most nutrient-rich ingredients in this encyclopedic new cookbook.
Discover the powerful healing, cleansing and age-defying effects of nature's most nutrient-rich ingredients in this encyclopedic new cookbook.
cena: 85,71

 Green Food: An A-to-Z Guide Mulvaney, Dustin R. 9781412996808 0
Green Food: An A-to-Z Guide

ISBN: 9781412996808 / Angielski / Twarda / 544 str.

ISBN: 9781412996808/Angielski/Twarda/544 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Dustin Mulvaney
Laying out the contours of the field of agri-food studies, this book draws on scholars of political ecology, rural sociology, geography, and environmental studies to paint a picture of agriculture and food, and provides readers with an understanding of the institutions, practices, and concepts to identify what is "green" food.
Laying out the contours of the field of agri-food studies, this book draws on scholars of political ecology, rural sociology, geography, and environme...
cena: 536,56

 Ratio: The Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking Michael Ruhlman 9781416571728 Simon & Schuster
Ratio: The Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking

ISBN: 9781416571728 / Angielski / Miękka / 272 str.

ISBN: 9781416571728/Angielski/Miękka/272 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Michael Ruhlman
Michael Ruhlman's groundbreaking New York Times bestseller takes us to the very "truth" of cooking: it is not about recipes but rather about basic ratios and fundamental techniques that makes all food come together, simply.

When you know a culinary ratio, it's not like knowing a single recipe, it's instantly knowing a thousand.

Why spend time sorting through the millions of cookie recipes available in books, magazines, and on the Internet? Isn't it easier just to remember 1-2-3? That's the ratio of ingredients that always make a basic, delicious cookie dough: 1 part sugar, 2...

Michael Ruhlman's groundbreaking New York Times bestseller takes us to the very "truth" of cooking: it is not about recipes but rather about ba...
cena: 55,44

 The New Food Lover's Companion Ron Herbst 9781438001630 0
The New Food Lover's Companion

ISBN: 9781438001630 / Angielski / Miękka / 928 str.

ISBN: 9781438001630/Angielski/Miękka/928 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Ron Herbst
The fifth edition of this widely praised and highly esteemed reference guide has been updated with new information to reflect the way we eat in today s world. The authors have taken into account our healthier lifestyles and more diverse palates to include:

  • Over 500 new listings, including Korean, Persian, and South American additions
  • Updated information for hundreds of existing entries
  • A blood alcohol concentration chart for men and women
  • An extensive breakdown of food labels and nutritional facts
  • Department of Agriculture recommendations for a 2,000 calorie per day food...
  • The fifth edition of this widely praised and highly esteemed reference guide has been updated with new information to reflect the way we eat in today ...
    cena: 65,47

     The Little Book of Frugal Tips William Fortt 9781906650254 Bloomsbury Publishing PLC
    The Little Book of Frugal Tips

    ISBN: 9781906650254 / Angielski / Miękka / 112 str.

    ISBN: 9781906650254/Angielski/Miękka/112 str.

    Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
    William Fortt

    Use everything, waste nothing, save money, and time with 50 frugal pointers to live your life by.

    The Little Books of Tips series is a collection of books, each 50 tips in size, delivering wisdom and advice on a whole range of popular subjects covering food, gardening, craft, sports and hobbies. Over quarter of a million copies sold across the series.


    Use everything, waste nothing, save money, and time with 50 frugal pointers to live your life by.

    The Little Books of Tips series is a collec...

    cena: 17,98

     Culinology: The Intersection of Culinary Art and Food Science Research Chefs Association 9780470481349 John Wiley & Sons
    Culinology: The Intersection of Culinary Art and Food Science

    ISBN: 9780470481349 / Angielski / Twarda / 432 str.

    ISBN: 9780470481349/Angielski/Twarda/432 str.

    Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
    Research Chefs Association
    Culinology: The Intersection of Culinary Art and Food Science will demonstrate how the disciplines of culinary arts and food science work hand in hand in the research and development of new manufactured food products for the commercial, retail, and foodservice industries. It will be the authoritative source that will add value and relevance to this growing discipline and its practitioners. Integrating culinary arts with food science and technology, this book provides the best strategy for developing successful food products on a large scale. Real-world applications and business...
    Culinology: The Intersection of Culinary Art and Food Science will demonstrate how the disciplines of culinary arts and food science wor...
    cena: 595,60

     Kaszomaniak Jackowska Wanda 9788379931590 Rea
    Kaszomaniak

    ISBN: 9788379931590 / Polski / Kartonowa / 160 str.

    ISBN: 9788379931590/Polski/Kartonowa/160 str.

    Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
    Jackowska Wanda
    Wanda Jackowska, z wykształcenia bibliotekarka i polonistka, z zawodu dziennikarka, jest wielbicielką kuchni lekkiej i niskokalorycznej. W swoich poradnikach kulinarnych promuje potrawy, które można szybko przyrządzić ze świeżych, łatwo dostępnych produktów z niewielką ilością tłuszczu. Była autorką i prezenterką telewizyjnych programów poradnikowych, w tym popularnego magazynu kulinarnego „Gotowanie na ekranie” emitowanego przez ponad 10 lat na antenie TVP.
    Drobne ziarenka – ogromna siła!
    Kasza nie musi być ani nudna, ani mdła. Kilka pomysłowych dań może...
    Wanda Jackowska, z wykształcenia bibliotekarka i polonistka, z zawodu dziennikarka, jest wielbicielką kuchni lekkiej i niskokalorycznej. W swoich po...
    cena: 29,90

     Przepiśnik Niebieski Paski  5903420691849 Jawi
    Przepiśnik Niebieski Paski

    ISBN: 5903420691849 / Polski / Twarda

    ISBN: 5903420691849/Polski/Twarda

    Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
    Każdy z przepiśników zawiera starannie przygotowane porady przydatne w każdej kuchni, przepisy na proste i smaczne potrawy, mnóstwo stron na wpisywanie własnych przepisów oraz ozdobną kieszeń na notatki.
    Każdy z przepiśników zawiera starannie przygotowane porady przydatne w każdej kuchni, przepisy na proste i smaczne potrawy, mnóstwo stron na wpis...
    cena: 19,68

     Le petit interprète - vocabulaire technique du vin: Der kleine Dolmetscher - Fachbegriffe der Weinkunde. français - allemand / deutsch - französisch Virginie Bruneaux-Rostocki 9783898118835 Books on Demand
    Le petit interprète - vocabulaire technique du vin: Der kleine Dolmetscher - Fachbegriffe der Weinkunde. français - allemand / deutsch - französisch

    ISBN: 9783898118835 / Niemiecki / Miękka / 306 str.

    ISBN: 9783898118835/Niemiecki/Miękka/306 str.

    Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
    Virginie Bruneaux-Rostocki
    cena: 145,26

     Ciasta Siostry Anieli Garecka Aniela 9788375803419 Salwator
    Ciasta Siostry Anieli

    ISBN: 9788375803419 / Polski / Miękka / 134 str.

    ISBN: 9788375803419/Polski/Miękka/134 str.

    Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
    Garecka Aniela
    Smakosz zachwyci się w tej książce bogactwem i różnorodnością ciast, pani domu odkryje przepis na wspaniały malinowy sernik, osoba lubiąca nowości znajdzie tu: jelenie różki, kawowe ślimaki, imbirki czy wiatraczki.

    S. Aniela dzieli się swoim kulinarnym doświadczeniem, proponując przepisy na ciasta wykwintne i uroczyste, a także łatwe i szybkie w przygotowaniu. Znajdziemy tu też poradę, co upiec na Wielkanoc czy Boże Narodzenie, imieniny, 40-te albo 60-te urodziny czy jubileusz. Jest to książka, która przyda się w każdej kuchni, każdej gospodyni domowej w każdym...
    Smakosz zachwyci się w tej książce bogactwem i różnorodnością ciast, pani domu odkryje przepis na wspaniały malinowy sernik, osoba lubiąca no...
    cena: 21,90

     Jarska kuchnia Siostry Anieli Garecka Aniela 9788375803402 Salwator
    Jarska kuchnia Siostry Anieli

    ISBN: 9788375803402 / Polski / Miękka / 150 str.

    ISBN: 9788375803402/Polski/Miękka/150 str.

    Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
    Garecka Aniela
    Poradnik kulinarny NAJPOPULARNIEJSZEJ siostry zakonnej z zakonu sióstr salwatorianek, s. Anieli.
    znajdziesz w nim:
    1. sałatki i surówki;
    2. przepisy na wyśmienite gołąbki;
    3. potrawy z makaronów i ryżu;
    4. domowe kluski, kopytka i pierogi;
    5. placki ziemniaczane;
    6. omlety i pasty;
    7. domowe przetwory (kompoty, cukinie, zakonne konfitury, jabłka smażone).

    Ponadto dowiesz się:
    * co zrobić, jesli sól w solniczce zwilgotnieje?
    * jak odróżnić jajko gotowane od surowego?
    * co zrobić, by jajecznicy było "więcej", a białko ubite na sztywna pianę?
    * Jak przechowywać kasze i...
    Poradnik kulinarny NAJPOPULARNIEJSZEJ siostry zakonnej z zakonu sióstr salwatorianek, s. Anieli.
    znajdziesz w nim:
    1. sałatki i surówki;
    cena: 21,90

     The Poverty Perspective Cookbook: Recipes for Rock Bottom Budgets Gia Scott 9781493708307 Createspace
    The Poverty Perspective Cookbook: Recipes for Rock Bottom Budgets

    ISBN: 9781493708307 / Angielski / Miękka / 82 str.

    ISBN: 9781493708307/Angielski/Miękka/82 str.

    Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
    Gia Scott
    cena: 41,43

    Pierwsza Podprzednia  4  5  6  Następna Ostatnia

    Facebook - konto krainaksiazek.pl



    Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

    Partner Mybenefit

    Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

    Czytaj nas na:

    Facebook - krainaksiazek.pl
    • książki na zamówienie
    • granty
    • książka na prezent
    • kontakt
    • pomoc
    • opinie
    • regulamin
    • polityka prywatności

    Zobacz:

    • Księgarnia czeska

    • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

    1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

    © 1997-2022 krainaksiazek.pl
         
    KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
    Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
    KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
    Polityka prywatnosci - link
    Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
    Przechowalnia Przechowalnia