• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

 » książki  » Business & Economics - Sales & Selling - General

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kategoria BISAC: Business & Economics >> Sales & Selling - General

ilość książek w kategorii: 8267

Wyświetl książki:
Dostępne języki:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hot. FORMAT-AB  9788389184634 Format-AB
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hot. FORMAT-AB

ISBN: 9788389184634 / Polski / Miękka / 272 str.

ISBN: 9788389184634/Polski/Miękka/272 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (DzU z 17.02.2012 r. poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w kwietniu 2015 roku.

Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego.
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstw...
cena: 29,00

 Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1 Kowalska Joanna Ewa 9788389184696 Format-AB
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

ISBN: 9788389184696 / Polski / Miękka / 136 str.

ISBN: 9788389184696/Polski/Miękka/136 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Kowalska Joanna Ewa
Zbiór ćwiczeń „Planowanie i ocena żywienia” to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest krótkim teoretycznym wstępem, który pozwala na szybkie usystematyzowanie wiedzy z zakresu żywienia człowieka. Zamieszczone w dalszej części ćwiczenia utrwalają nabyte umiejętności z planowania i oceny żywienia.

Na końcu rozdziałów zbioru ćwiczeń znajduje się słowniczek ABC wyjaśniający trudniejsze terminy użyte w...
Zbiór ćwiczeń „Planowanie i ocena żywienia” to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kw...
cena: 38,00

 Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II Górecka Danuta Limanówka Halina Superczyńska Ewa 9788389184665 Format-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II

ISBN: 9788389184665 / Polski / Miękka / 336 str.

ISBN: 9788389184665/Polski/Miękka/336 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Górecka Danuta;Limanówka Halina;Superczyńska Ewa
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Dopuszczony do użytku szkolnego.
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sp...
cena: 39,00

 Rynek dzieł sztuki. Podejście inwestycyjne... Sawicki Łukasz Borowski Krzysztof 9788380857247 Difin
Rynek dzieł sztuki. Podejście inwestycyjne...

ISBN: 9788380857247 / Polski / Miękka / 171 str.

ISBN: 9788380857247/Polski/Miękka/171 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Sawicki Łukasz;Borowski Krzysztof
Monografia jest rozprawą przekrojową i multidyscyplinarną. Z jednej strony, dotyczy ona rynku dzieł sztuki jako przykładu rynku efemerycznego dobra unikatowego, które wymyka się zasadom ekonomii neoklasycznej i teorii użyteczności von Neumanna-Morgensterna. Z drugiej, koncentruje się na typowo neoklasycznych parametrach inwestycyjnych: stopy zwrotu, wskaźników korelacji i efektywności rynkowej. Trzecią dziedziną włączoną do dyskursu jest ekonomia behawioralna, której zadaniem jest wytłumaczenie powtarzalnych i systematycznych nieefektywności rynku dzieł sztuki,...
Monografia jest rozprawą przekrojową i multidyscyplinarną. Z jednej strony, dotyczy ona rynku dzieł sztuki jako przykładu rynku efemerycznego dob...
cena: 45,00

 Cykl życia produktu: Rewolucja w sposobie sprzedaży produktow Layal Makki   9782808670883 50minutes.com (Pl)
Cykl życia produktu: Rewolucja w sposobie sprzedaży produktow

ISBN: 9782808670883 / Polski

ISBN: 9782808670883/Polski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Layal Makki
cena: 59,83

 Organizowanie sprzedaży. Towar jako prz. handlu 1 Andrzejczak Donata Mikina Agnieszka Wajgner Maria 9788302136054 WSiP
Organizowanie sprzedaży. Towar jako prz. handlu 1

ISBN: 9788302136054 / Polski / Miękka / 304 str.

ISBN: 9788302136054/Polski/Miękka/304 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Andrzejczak Donata;Mikina Agnieszka;Wajgner Maria
Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z przyjmowaniem i dokumentowaniem dostaw towarów, ustalaniem cen, jakościową i ilościową kontrolą towarów, metodami ich prezentacji, transportem wewnętrznym, magazynowaniem oraz konserwowaniem produktów i przechowywaniem towarów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Prez...
cena: 54,60

 Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA Szajna Renata Ławniczak Danuta 9788302147159 WSiP
Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA

ISBN: 9788302147159 / Polski / Miękka / 304 str.

ISBN: 9788302147159/Polski/Miękka/304 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Szajna Renata;Ławniczak Danuta
Zakres:

kwalifikacja T.9.2 (Obsługiwanie gości)

Podręcznik do nauki:

organizacji stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej,
umiejętności niezbędnych do wykonywania zawodu kelnera,
czynności związanych z obsługą gości,
opracowywania karty menu oraz doradzania gościom w wyborze potraw i napojów,
przyjmowania i rejestrowania zamówień gości,
nakrywania stołu, dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów.
Zakres:

kwalifikacja T.9.2 (Obsługiwanie gości)

Podręcznik do nauki:

organizacji stanowiska pracy i systemów ob...
cena: 69,90

 Sztuka skutecznej sprzedaży Ziglar Zig 9788386941537 Logos
Sztuka skutecznej sprzedaży

ISBN: 9788386941537 / Polski / Miękka / 392 str.

ISBN: 9788386941537/Polski/Miękka/392 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Ziglar Zig
W książce zatytułowanej "Sztuka skutecznej sprzedaży", wielki znawca sztuki sprzedaży przedstawia skuteczne metody uzyskiwania pozytywnej reakcji klienta. Każdą z podanych zasad ilustruje interesującą historią, która w prosty i jasny sposób obrazuje techniki sprzedaży, których naucza. Autor uczy jak tworzyć obrazy słowne i posługiwać się wyobraźnią, by uzyskać pożądane rezultaty. Zdobędziesz nowy szacunek dla swojego zawodu gdy zrozumiesz, że promujesz produkt lub usługę, która podnosi jakość życia klienta. Najważniejsze jest zaś to, że czytając "Sztukę...
W książce zatytułowanej "Sztuka skutecznej sprzedaży", wielki znawca sztuki sprzedaży przedstawia skuteczne metody uzyskiwania pozytywnej reakcji...
cena: 78,00

 Przedsiębiorca w handlu. Prowadzenie sprzedaży Wajgner Maria Urzędowska-Wardnecka Agnieszka 9788302147425 WSiP
Przedsiębiorca w handlu. Prowadzenie sprzedaży

ISBN: 9788302147425 / Polski / Miękka / 216 str.

ISBN: 9788302147425/Polski/Miękka/216 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Wajgner Maria;Urzędowska-Wardnecka Agnieszka
Podręcznik dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych oraz uczniów szkół policealnych kształcących się w zawodzie sprzedawca. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Szczegółowo omawia kwestie związane z informowaniem klientów indywidualnych i instytucjonalnych o ofercie sprzedażowej, uczy obsługi urządzeń technicznych stosowanych na stanowiskach pracy, przedstawia przepisy prawa związane z podatkiem VAT. Dodatkowo zawiera treści dotyczące bhp i podstaw działalności gospodarczej.

Dzięki zgodności z podstawą programową kształcenia w...
Podręcznik dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych oraz uczniów szkół policealnych kształcących się w zawodzie sprzedawca. Realizuje treś...
cena: 52,61

 Towar jako przedmiot handlu REA - WSiP Kocierz Katarzyna Misiarz Marta 9788302147418 WSiP
Towar jako przedmiot handlu REA - WSiP

ISBN: 9788302147418 / Polski / Miękka / 328 str.

ISBN: 9788302147418/Polski/Miękka/328 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Kocierz Katarzyna;Misiarz Marta
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).

Dokładnie omawia towary żywnościowe, zwracając uwagę na informacje istotne dla konsumenta.
Prezentuje szczegółowo wybrane grupy towarów nieżywnościowych.
Przedstawia zasady dotyczące transportu i magazynowania.
Wskazuje najważniejsze akty prawne związane z jakością produktów i bezpieczeństwem klienta.
Opisuje procedurę przyjęcia towarów, ich kontroli...
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie...
cena: 52,61

 Zawodowcy: Przedstawiciel handlowy EKONOMIK Oraczewska Halina 9788393079094 Ekonomik
Zawodowcy: Przedstawiciel handlowy EKONOMIK

ISBN: 9788393079094 / Polski / Miękka / 72 str.

ISBN: 9788393079094/Polski/Miękka/72 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Oraczewska Halina
Książka przeznaczona jest dla osób, które chciałyby pracować jako przedstawiciel handlowy. Czytelnikami jej mogą być zarówno absolwenci szkół ponadgimnazjalnych i wyższych, jak i osoby bezrobotne lub zamierzające zmienić zawód. Książka może być wykorzystywana na kursach zawodowych poświęconych zawodowi przedstawiciela handlowego, a także w szkołach ponadgimnazjalnych (jako materiały pomocnicze).

Autorka książki bardzo ciekawie i z poczuciem humoru prezentuje zawód przedstawiciela handlowego, odpowiadając na następujące pytania:
1. Jakie firmy zatrudniają...
Książka przeznaczona jest dla osób, które chciałyby pracować jako przedstawiciel handlowy. Czytelnikami jej mogą być zarówno absolwenci szkó...
cena: 18,90

 Organizacja i techniki sprzedaży. Prow. sprzedaży Zielińska Halina 9788302146992 WSiP
Organizacja i techniki sprzedaży. Prow. sprzedaży

ISBN: 9788302146992 / Polski / Miękka / 216 str.

ISBN: 9788302146992/Polski/Miękka/216 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Zielińska Halina
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik handlowiec oraz sprzedawca w zakresie kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Omawia zagadnienia dotyczące:

zasad zamawiania, przyjmowania i dokumentowania dostaw towarów;
kontroli towarów;
gospodarki zapasami;
zasad ustalania cen towarów;
oznakowania towarów;
prezentacji towarów;
informacji o ofercie;
rozmieszczenia towarów w magazynie i sali sprzedażowej oraz zabezpieczania towarów przed uszkodzeniem, zniszczeniem lub kradzieżą.

Treści teoretyczne...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik handlowiec oraz sprzedawca w zakresie kwalifikacji A.18 (Pro...
cena: 52,61

 Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP Ławniczak Danuta Szajna Renata 9788302147357 WSiP
Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP

ISBN: 9788302147357 / Polski / Miękka / 280 str.

ISBN: 9788302147357/Polski/Miękka/280 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Ławniczak Danuta;Szajna Renata
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:

sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.

Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługi...
cena: 69,90

 Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02 Namysław Iwona Górska Lidia 9788302148286 WSiP
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02

ISBN: 9788302148286 / Polski / Miękka / 400 str.

ISBN: 9788302148286/Polski/Miękka/400 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Namysław Iwona;Górska Lidia
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.
Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.
Wyjaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii.
Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.
Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

Omawia różne rodzaje p...
cena: 67,40

 Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP Szajna Renata Ławniczak Danuta 9788302150418 WSiP
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP

ISBN: 9788302150418 / Polski / Miękka / 408 str.

ISBN: 9788302150418/Polski/Miękka/408 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Szajna Renata;Ławniczak Danuta
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w...
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wie...
cena: 68,40

 Organizacja imprez i usług turyst. cz.1 REA- WSiP Peć Maria Michniewicz Iwona 9788302147395 WSiP
Organizacja imprez i usług turyst. cz.1 REA- WSiP

ISBN: 9788302147395 / Polski / Miękka / 280 str.

ISBN: 9788302147395/Polski/Miękka/280 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Peć Maria;Michniewicz Iwona
Podręcznik niezbędny w zdobywaniu wiedzy i umiejętności w zakresie kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych).

Przedstawia zasady bezpieczeństwa przydatne zarówno dla organizatora wyjazdów, jak i ich uczestników.
Szczegółowo opisuje profilaktykę zagrożeń, jakie mogą się zdarzyć w czasie podróży.
Omawia gospodarcze i prawne aspekty organizacji imprez turystycznych.
Uczy sporządzania planów imprez dostosowanych do potrzeb konkretnej grupy klientów.
Wprowadza w podstawy kalkulacji kosztów imprez turystycznych.
...
Podręcznik niezbędny w zdobywaniu wiedzy i umiejętności w zakresie kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych).
...
cena: 66,80

 Rosyjsko-polski słownik handlowy Jochym-Kuszlikowa Ludwika Kossakowska Elżbieta 9788301203658 Wydawnictwo Naukowe PWN
Rosyjsko-polski słownik handlowy

ISBN: 9788301203658 / Polski / Miękka / 652 str.

ISBN: 9788301203658/Polski/Miękka/652 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Jochym-Kuszlikowa Ludwika;Kossakowska Elżbieta
Słownik zawiera:
25 000 wyrazów hasłowych i połączeń wyrazowych;
słownictwo z dziedzin: bankowość i finanse, handel wewnętrzny i zagraniczny, marketing i reklama, giełda papierów wartościowych, podatki i cła, spedycja i transport, ubezpieczenia, organizacja i zarządzanie, prawo.

Słownik polecany specjalistom z zakresu nauk ekonomicznych, pracownikom firm, przedstawicielom handlowym, biznesmenom, tłumaczom, wykładowcom i studentom.
Słownik zawiera:
25 000 wyrazów hasłowych i połączeń wyrazowych;
słownictwo z dziedzin: bankowość i finanse, handel wewnętrz...
cena: 84,00

 Vendas Disruptivas: Uma nova forma de vender Alves, Bruno 9781980865360 Independently Published
Vendas Disruptivas: Uma nova forma de vender

ISBN: 9781980865360 / Portugalski / Miękka / 150 str.

ISBN: 9781980865360/Portugalski/Miękka/150 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Bruno Alves
cena: 27,81

 O PODER das VENDAS: Um Guia Para Excelentes Corretores Imobiliários Hamilton, Christine 9781694948175 Independently Published
O PODER das VENDAS: Um Guia Para Excelentes Corretores Imobiliários

ISBN: 9781694948175 / Portugalski / Miękka / 186 str.

ISBN: 9781694948175/Portugalski/Miękka/186 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Christine Hamilton
cena: 30,53

 
Boas Vendas - Guia Prático: Um E-Book que vai te ajudar a aumentar sua performance nas vendas, te dará algumas ideias e te ajudará a gerenciar sua carteira de clientes.

ISBN: 9798713683610 / Portugalski / Miękka / 42 str.

ISBN: 9798713683610/Portugalski/Miękka/42 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Eduardo Baldasso;Priscila de Pádua Santana
cena: 27,81

Pierwsza Podprzednia  406  407  408  Następna Ostatnia

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia