wyszukanych pozycji: 3
![]() |
Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA
ISBN: 9788302147159 / Polski / Miękka / 2014 / 304 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (dostawa przed świętami) Zakres:
kwalifikacja T.9.2 (Obsługiwanie gości) Podręcznik do nauki: organizacji stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej, umiejętności niezbędnych do wykonywania zawodu kelnera, czynności związanych z obsługą gości, opracowywania karty menu oraz doradzania gościom w wyborze potraw i napojów, przyjmowania i rejestrowania zamówień gości, nakrywania stołu, dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów. Zakres:
kwalifikacja T.9.2 (Obsługiwanie gości) Podręcznik do nauki: organizacji stanowiska pracy i systemów ob... |
cena:
69,90 zł |
![]() |
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
ISBN: 9788302150418 / Polski / Miękka / 2015 / 408 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (dostawa przed świętami) Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w...
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wie...
|
cena:
68,40 zł |
![]() |
Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP
ISBN: 9788302147357 / Polski / Miękka / 2014 / 280 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 6-8 dni roboczych (dostawa przed świętami) Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych, organizacji przyjęć. Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami. Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługi...
|
cena:
69,90 zł |