• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Kai Knoerzer » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 12

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification Knoerzer, Kai 9780081002940
Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification

ISBN: 9780081002940 / Angielski / Miękka / 2016 / 510 str.

ISBN: 9780081002940/Angielski/Miękka/2016/510 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Kai Knoerzer; Pablo Juliano; Geoffrey W. Smithers

Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification focuses on advances in new and novel non-thermal processing technologies which allow food producers to modify and process food with minimal damage to the foodstuffs.

The book is highly focused on the application of new and novel technologies, beginning with an introductory chapter, and then detailing technologies which can be used to extract food components. Further sections on the use of technologies to modify the structure of food and the separation of food...

Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification focuses on advances in ...

cena: 1115,01

 Innovative Food Processing Technologies: A Comprehensive Review Kasiviswanathan Muthukumarappan Kai Knoerzer 9780128157817
Innovative Food Processing Technologies: A Comprehensive Review

ISBN: 9780128157817 / Angielski

ISBN: 9780128157817/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Kasiviswanathan Muthukumarappan; Kai Knoerzer
cena: 6181,01

 The Microwave Processing of Foods Marc Regier Helmar Schubert Kai Knoerzer 9780081005286
The Microwave Processing of Foods

ISBN: 9780081005286 / Angielski / Twarda / 2016 / 484 str.

ISBN: 9780081005286/Angielski/Twarda/2016/484 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Marc Regier; Helmar Schubert; Kai Knoerzer

The Microwave Processing of Foods, Second Edition, has been updated and extended to include the many developments that have taken place over the past 10 years. Including new chapters on microwave assisted frying, microwave assisted microbial inactivation, microwave assisted disinfestation, this book continues to provide the basic principles for microwave technology, while also presenting current and emerging research trends for future use development. Led by an international team of experts, this book will serve as a practical guide for those interested in applying microwave...

The Microwave Processing of Foods, Second Edition, has been updated and extended to include the many developments that have taken pla...

cena: 702,94

 High Pressure Thermal Processing Kai Knoerzer Sandra Olivier Robert Sevenich 9780128238721
High Pressure Thermal Processing

ISBN: 9780128238721 / Angielski / Miękka / 2023

ISBN: 9780128238721/Angielski/Miękka/2023

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Kai Knoerzer; Sandra Olivier; Robert Sevenich
cena: 751,42

 Food Engineering Innovations Across the Food Supply Chain Pablo Juliano Kai Knoerzer Jayantha Sellahewa 9780128212929
Food Engineering Innovations Across the Food Supply Chain

ISBN: 9780128212929 / Angielski / Miękka / 2021 / 516 str.

ISBN: 9780128212929/Angielski/Miękka/2021/516 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Pablo Juliano; Kai Knoerzer; Jayantha Sellahewa
cena: 494,48

 Advances in Computational Methods and Technologies in Aeronautics and Industry Dietrich Knoerzer Jacques Periaux Tero Tuovinen 9783031120213
Advances in Computational Methods and Technologies in Aeronautics and Industry

ISBN: 9783031120213 / Angielski

ISBN: 9783031120213/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Dietrich Knoerzer; Jacques Periaux; Tero Tuovinen
cena: 682,72

 Advances in Computational Methods and Technologies in Aeronautics and Industry Dietrich Knoerzer Jacques Periaux Tero Tuovinen 9783031120183
Advances in Computational Methods and Technologies in Aeronautics and Industry

ISBN: 9783031120183 / Angielski / Twarda / 2022 / 287 str.

ISBN: 9783031120183/Angielski/Twarda/2022/287 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Dietrich Knoerzer; Jacques Periaux; Tero Tuovinen
This book provides research results using computational methods for fluid dynamics and engineering problems in aeronautics and other scientific and industrial applications. It gives an overview on the state of the art and the technology trends requiring advanced computational methods towards digitization in industrial and scientific processes. The chapters are based on Special Technology Sessions of the WCCM-ECCOMAS Virtual Congress 2021.
This book provides research results using computational methods for fluid dynamics and engineering problems in aeronautics and other scientific and in...
cena: 682,72

 Advanced Computational Methods and Design for Greener Aviation Tero Tuovinen Jacques Periaux Dietrich Knoerzer 9783031611087
Advanced Computational Methods and Design for Greener Aviation

ISBN: 9783031611087 / Angielski

ISBN: 9783031611087/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Tero Tuovinen; Jacques Periaux; Dietrich Knoerzer
cena: 682,72

 Advanced Computational Methods and Design for Greener Aviation Tero Tuovinen Jacques Periaux Dietrich Knoerzer 9783031611117
Advanced Computational Methods and Design for Greener Aviation

ISBN: 9783031611117 / Angielski

ISBN: 9783031611117/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Tero Tuovinen; Jacques Periaux; Dietrich Knoerzer
cena: 642,56

 
Love and Disaster on Campus

ISBN: 9798887315089 / Angielski / Miękka / 2023 / 90 str.

ISBN: 9798887315089/Angielski/Miękka/2023/90 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
cena: 56,83

 
Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification

ISBN: 9780323996303 / Angielski

ISBN: 9780323996303/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Kai Knoerzer; Pablo Juliano; Geoffrey W. Smithers
Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification, Second Edition updates a range of innovative processing technologies, their operations and applications for purposes other than microbial inactivation. Specific sections cover innovative extraction of food components, separation of food components, innovative structure modification, innovative technologies for process intensification/enhancement. Since the publication of the first edition, there is a trend to apply these technologies for purposes other than microbial...
Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification, Second Edition updates a range of...
cena: 1377,81

 Challenges in Design Methods, Numerical Tools and Technologies for Sustainable Aviation, Transport and Industry: Commemorative Publication Dedicated t Tero Tuovinen Pekka Neittaanm?ki Dietrich Knoerzer 9783031986741
Challenges in Design Methods, Numerical Tools and Technologies for Sustainable Aviation, Transport and Industry: Commemorative Publication Dedicated t

ISBN: 9783031986741 / Angielski / 12-02-2026

ISBN: 9783031986741/Angielski/12-02-2026

Książka dostępna od: 12-02-2026
Tero Tuovinen; Pekka Neittaanmäki; Dietrich Knoerzer
Planowany termin premiery książki: 12-02-2026
Książkę można już zamówić z rabatem 5%
752,00
714,40


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia