• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Innovative Food Processing Technologies: A Comprehensive Review » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Innovative Food Processing Technologies: A Comprehensive Review

ISBN-13: 9780128157817 / Angielski

Kasiviswanathan Muthukumarappan; Kai Knoerzer
Innovative Food Processing Technologies: A Comprehensive Review Kasiviswanathan Muthukumarappan Kai Knoerzer 9780128157817 Elsevier - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Innovative Food Processing Technologies: A Comprehensive Review

ISBN-13: 9780128157817 / Angielski

Kasiviswanathan Muthukumarappan; Kai Knoerzer
cena 6219,16 zł
(netto: 5923,01 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 6155,57 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Elsevier
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128157817

"Food processing engineering, a branch of both food science and chemical engineering is rapidly evolving. The text covers the latest in innovative and non-innovative treatments, such as ultrasounds and pulsed electric fields. Each section opens with an article that covers the basic principles and applications of each technology." --Tecnica Molitoria

1. High Pressure Processing (High Hydrostatic Pressure Processing)
2. Pulsed Electric (and possibly Pulsed Magnetic) Field Processing
3. Ultrasound and Megasonics Processing
4. Hydrodynamic Pressure Processing (including high pressure homogenization and shockwave processing)
5. Advances in (conventional) food processing technologies
6. Cool Plasma Processing
7. Irradiation with Ionizing Radiation
8. Microwave, Radiofrequency and Ohmic Processing
9. Ultraviolet Light Processing
10. Infrared Processing
11. Super and subcritical fluid processing
12. Innovations in Food Nanotechnology



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia