• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Gustavo López Gutiérrez » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 9

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 
Bienvenid@ a la Mediocridad

ISBN: 9798304058629 / Hiszpański / Miękka / 2024 / 114 str.

ISBN: 9798304058629/Hiszpański/Miękka/2024/114 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
cena: 60,53

 Food Nanoscience and Nanotechnology Humberto Hernande Gustavo F. Gutierrez-Lopez 9783319135953
Food Nanoscience and Nanotechnology

ISBN: 9783319135953 / Angielski / Twarda / 2015 / 300 str.

ISBN: 9783319135953/Angielski/Twarda/2015/300 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Humberto Hernandez Sanchez; Gustavo F. Gutierrez-Lopez

Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food preservation through the addition of antimicrobials or the reduction of water activity. These and many other applications have emerged in recent years to transform food science and technology. This book proposes to look at some of these applications and their effect on food production and innovation.

"

Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a num...

cena: 403,47

 Food Nanoscience and Nanotechnology Humberto Hernandez-Sanchez Gustavo F. Gutierrez-Lopez 9783319342726
Food Nanoscience and Nanotechnology

ISBN: 9783319342726 / Angielski / Miękka / 2016 / 300 str.

ISBN: 9783319342726/Angielski/Miękka/2016/300 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Humberto Hernandez-Sanchez; Gustavo F. Gutierrez-Lopez
Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food preservation through the addition of antimicrobials or the reduction of water activity.
Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number...
cena: 403,47

 Food Science and Food Biotechnology Emma V. Nathan Gustavo F. Gutierrez-Lopez Gustavo V. Barbosa-Canovas 9781566768924
Food Science and Food Biotechnology

ISBN: 9781566768924 / Angielski / Twarda / 2003 / 360 str.

ISBN: 9781566768924/Angielski/Twarda/2003/360 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Emma V. Nathan; Gustavo F. Gutierrez-Lopez; Gustavo V. Barbosa-Canovas
Reviews recent advances in food science and biotechnology that may prove useful in processing, analyzing, and ensuring the quality of food products. Appropriate for graduate students, the 15 chapters describe food preservation techniques, present specific examples of upstream processes and biosepara
Reviews recent advances in food science and biotechnology that may prove useful in processing, analyzing, and ensuring the quality of food products. A...
cena: 1411,66

 Advances in Heat Transfer Unit Operations: Baking and Freezing in Bread Making Georgina Calderon-Dominguez Gustavo F. Gutierrez-Lopez Keshavan Niranjan 9781466504677
Advances in Heat Transfer Unit Operations: Baking and Freezing in Bread Making

ISBN: 9781466504677 / Angielski / Twarda / 2016 / 414 str.

ISBN: 9781466504677/Angielski/Twarda/2016/414 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Georgina Calderon-Dominguez; Gustavo F. Gutierrez-Lopez; Keshavan Niranjan

Advances in Heat Transfer Unit Operations: Baking and Freezing in Bread Making explains the latest understanding of heat transfer phenomena involved in the baking and freezing of bread and describes the most recent advanced techniques used to produce higher quality bread with a longer shelf life. Heat transfer phenomena occur during key bread-making stages (cold storage, resting, and fermentation) in which temperature and amount of heat transfer must be carefully controlled. This book combines the engineering and technological aspects of heat transfer operations...

Advances in Heat Transfer Unit Operations: Baking and Freezing in Bread Making explains the latest understanding of heat ...

cena: 1265,63

 Food Engineering: Integrated Approaches Gustavo F. Gutierrez-Lopez Jorge Welti-Chanes Efren Parada-Arias 9781441925923
Food Engineering: Integrated Approaches

ISBN: 9781441925923 / Angielski / Miękka / 2010 / 476 str.

ISBN: 9781441925923/Angielski/Miękka/2010/476 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Gustavo F. Gutierrez-Lopez; Jorge Welti-Chanes; Efren Parada-Arias

Food Engineering: Integrated Approaches presents a significant and up-to-date review of various integrated approaches to food engineering. Distinguished food engineers and food scientists from key institutions worldwide have contributed chapters that provide a deep analysis of their particular subjects; at the same time, each topic is framed within the context of this integrated approach. The premise of this work is that a comprehensive approach to food engineering requires a thorough knowledge of the subject and an effective integration of other disciplines in order to appropriately...

Food Engineering: Integrated Approaches presents a significant and up-to-date review of various integrated approaches to food engineering. Distingu...

cena: 605,23

 Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems Gustavo Gutierrez-Lopez Liliana Alamilla-Beltran Maria Del Pilar Buera 9781493925773
Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems

ISBN: 9781493925773 / Angielski / Twarda / 2015 / 667 str.

ISBN: 9781493925773/Angielski/Twarda/2015/667 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Gustavo Gutierrez-Lopez; Liliana Alamilla-Beltran; Maria Del Pilar Buera

Water Stress Management contains the invited lectures and selected oral and poster presentations of the 11th International Symposium on the Properties of Water (ISOPOW), which was held in Queretaro, Mexico 5-9 September 2010. The text provides a holistic description and discussion of state-of-the-art topics on the role of water in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food systems within a frame of an integrated approach and future trends on the subject. Different points-of-view about the state of water and phase transitions in a variety of substrates are presented.

ISOPOW...

Water Stress Management contains the invited lectures and selected oral and poster presentations of the 11th International Symposium on the ...

cena: 605,23

 Seeds as Functional Foods & Nutraceuticals: New Frontiers in Food Science Gustavo Fidel Gutierrez Lopez, Rosalva Mora-Escobedo, Jose De J Berrios 9781628084894
Seeds as Functional Foods & Nutraceuticals: New Frontiers in Food Science

ISBN: 9781628084894 / Angielski / Miękka / 2014 / 325 str.

ISBN: 9781628084894/Angielski/Miękka/2014/325 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Gustavo Fidel Gutierrez Lopez;Rosalva Mora-Escobedo;Jose De J Berrios
cena: 1091,36

 Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems Gustavo Gutierrez-Lopez Liliana Alamilla-Beltran Maria Del Pilar Buera 9781493941889
Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems

ISBN: 9781493941889 / Angielski / Miękka / 2016 / 667 str.

ISBN: 9781493941889/Angielski/Miękka/2016/667 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Gustavo Gutierrez-Lopez; Liliana Alamilla-Beltran; Maria Del Pilar Buera

Water Stress Management contains the invited lectures and selected oral and poster presentations of the 11th International Symposium on the Properties of Water (ISOPOW), which was held in Queretaro, Mexico 5-9 September 2010. The text provides a holistic description and discussion of state-of-the-art topics on the role of water in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food systems within a frame of an integrated approach and future trends on the subject. Different points-of-view about the state of water and phase transitions in a variety of substrates are presented.

ISOPOW...

Water Stress Management contains the invited lectures and selected oral and poster presentations of the 11th International Symposium on the ...

cena: 443,82


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia