• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Keshavan Niranjan » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 3

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Engineering Principles for Food Process and Product Realization Keshavan Niranjan 9783031075698
Engineering Principles for Food Process and Product Realization

ISBN: 9783031075698 / Angielski / Twarda / 2022

ISBN: 9783031075698/Angielski/Twarda/2022

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Keshavan Niranjan

As an introductory text book on food engineering principles, this text gives students a firm, quantitative foundation in all aspects of food process and product formulation, packaging, manufacturing processes; engineering aspects of the fate of food in the GI tract; engineering principles of the environmental impact of foods; and principles of process economics and project management. The contents are based on a new definition of Food Engineering which is fit-for-purpose for this day and age:

Food Engineering is the work of designing, formulating and manipulating food products which...

As an introductory text book on food engineering principles, this text gives students a firm, quantitative foundation in all aspects of food proces...

cena: 201,72

 Engineering Principles for Food Process and Product Realization Keshavan Niranjan 9783031075728
Engineering Principles for Food Process and Product Realization

ISBN: 9783031075728 / Angielski / Miękka / 2023

ISBN: 9783031075728/Angielski/Miękka/2023

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Keshavan Niranjan

As an introductory text book on food engineering principles, this text gives students a firm, quantitative foundation in all aspects of food process and product formulation, packaging, manufacturing processes; engineering aspects of the fate of food in the GI tract; engineering principles of the environmental impact of foods; and principles of process economics and project management. The contents are based on a new definition of Food Engineering which is fit-for-purpose for this day and age:

Food Engineering is the work of designing, formulating and manipulating food products which...

As an introductory text book on food engineering principles, this text gives students a firm, quantitative foundation in all aspects of food proces...

cena: 201,72

 Advances in Heat Transfer Unit Operations: Baking and Freezing in Bread Making Georgina Calderon-Dominguez Gustavo F. Gutierrez-Lopez Keshavan Niranjan 9781466504677
Advances in Heat Transfer Unit Operations: Baking and Freezing in Bread Making

ISBN: 9781466504677 / Angielski / Twarda / 2016 / 414 str.

ISBN: 9781466504677/Angielski/Twarda/2016/414 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Georgina Calderon-Dominguez; Gustavo F. Gutierrez-Lopez; Keshavan Niranjan

Advances in Heat Transfer Unit Operations: Baking and Freezing in Bread Making explains the latest understanding of heat transfer phenomena involved in the baking and freezing of bread and describes the most recent advanced techniques used to produce higher quality bread with a longer shelf life. Heat transfer phenomena occur during key bread-making stages (cold storage, resting, and fermentation) in which temperature and amount of heat transfer must be carefully controlled. This book combines the engineering and technological aspects of heat transfer operations...

Advances in Heat Transfer Unit Operations: Baking and Freezing in Bread Making explains the latest understanding of heat ...

cena: 1265,63


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia