• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Eric A Decker » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 5

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Antioxidants in Muscle Foods: Nutritional Strategies to Improve Quality Decker, Eric A. 9780471314547
Antioxidants in Muscle Foods: Nutritional Strategies to Improve Quality

ISBN: 9780471314547 / Angielski / Twarda / 2000 / 512 str.

ISBN: 9780471314547/Angielski/Twarda/2000/512 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Eric Decker; Cameron Faustman; Clemente J. Lopez-Bote
A complete guide to the use of dietary antioxidants in muscle food products Advances in food and animal science have given rise to a variety of nutritional strategies for improving the quality of muscle food products, from livestock to fish. Antioxidants in Muscle Foods describes a new methodology in this emerging field, which involves the use of dietary antioxidants to improve meat quality while avoiding exogenous food additives or packaging procedures. Through expert contributions by leading scientists from around the globe, this important book answers questions about the science and...
A complete guide to the use of dietary antioxidants in muscle food products Advances in food and animal science have given rise to a variety of nutrit...
cena: 1096,89

 Life and Society in Byzantine Cappadocia Eric Cooper M. Decker  9781349348282
Life and Society in Byzantine Cappadocia

ISBN: 9781349348282 / Angielski / Miękka / 2012 / 339 str.

ISBN: 9781349348282/Angielski/Miękka/2012/339 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Eric Cooper;M. Decker
This is the first in-depth historical study of Byzantine Cappadocia. The authors draw on extensive textual and archaeological materials to examine the nature and place of Cappadocia in the Byzantine Empire from the fourth through eleventh centuries.
This is the first in-depth historical study of Byzantine Cappadocia. The authors draw on extensive textual and archaeological materials to examine the...
cena: 442,79

 Life and Society in Byzantine Cappadocia J. Eric Cooper Michael Decker 9780230361065
Life and Society in Byzantine Cappadocia

ISBN: 9780230361065 / Angielski / Twarda / 2012 / 339 str.

ISBN: 9780230361065/Angielski/Twarda/2012/339 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
J. Eric Cooper; Michael Decker
This is the first in-depth historical study of Byzantine Cappadocia. The authors draw on extensive textual and archaeological materials to examine the nature and place of Cappadocia in the Byzantine Empire from the fourth through eleventh centuries.
This is the first in-depth historical study of Byzantine Cappadocia. The authors draw on extensive textual and archaeological materials to examine the...
cena: 442,79

 Oxidation in Foods and Beverages and Antioxidant Applications: Understanding Mechanisms of Oxidation and Antioxidant Activity Eric A. Decker Ryan J. Elias D. Julian McClements 9780081014721
Oxidation in Foods and Beverages and Antioxidant Applications: Understanding Mechanisms of Oxidation and Antioxidant Activity

ISBN: 9780081014721 / Angielski / Miękka / 2016 / 432 str.

ISBN: 9780081014721/Angielski/Miękka/2016/432 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Eric A. Decker; Ryan J. Elias; D. Julian McClements
Oxidative rancidity is a major cause of food quality deterioration, leading to the formation of undesirable off-flavours as well as unhealthful compounds. Antioxidants are widely employed to inhibit oxidation, and with current consumer concerns about synthetic additives and natural antioxidants are of much interest. The two volumes of Oxidation in foods and beverages and antioxidant applications review food quality deterioration due to oxidation and methods for its control.

The first volume focuses on oxidation mechanisms and antioxidant activity. Initial chapters in part one describe...

Oxidative rancidity is a major cause of food quality deterioration, leading to the formation of undesirable off-flavours as well as unhealthful compou...
cena: 945,34

 Oxidation in Foods and Beverages and Antioxidant Applications: Management in Different Industry Sectors Eric A. Decker Ryan J. Elias D. Julian McClements 9780081014578
Oxidation in Foods and Beverages and Antioxidant Applications: Management in Different Industry Sectors

ISBN: 9780081014578 / Angielski / Miękka / 2016 / 552 str.

ISBN: 9780081014578/Angielski/Miękka/2016/552 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Eric A. Decker; Ryan J. Elias; D. Julian McClements
Oxidative rancidity is a major cause of food quality deterioration, leading to the formation of undesirable off-flavours as well as unhealthy compounds. Antioxidants are widely employed to inhibit oxidation, and with current consumer concerns about synthetic additives and natural antioxidants are of much interest. The two volumes of Oxidation in foods and beverages and antioxidant applications review food quality deterioration due to oxidation and methods for its control.

The second volume reviews problems associated with oxidation and its management in different industry sectors. Part...

Oxidative rancidity is a major cause of food quality deterioration, leading to the formation of undesirable off-flavours as well as unhealthy compound...
cena: 848,38


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia