• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

 » książki  » Technology & Engineering - Food Science - Food Packaging & Processing

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kategoria BISAC: Technology & Engineering >> Food Science - Food Packaging & Processing

ilość książek w kategorii: 157

Wyświetl książki:
Dostępne języki:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 
Food Waste Proteins: Extraction, Modification, and Applications

ISBN: 9781032935065 / Angielski / 23-03-2026

ISBN: 9781032935065/Angielski/23-03-2026

Książka dostępna od: 23-03-2026
Piyush Kashyap; Poorva Sharma; Tanmay Sarkar
Termin ukazania się książki: 23-03-2026
Książkę można już zamówić z rabatem 5%
1067,07 zł
1013,72 zł

 
Advancements of Forward Osmosis in Food Processing Industries

ISBN: 9781041105268 / Angielski / 23-03-2026

ISBN: 9781041105268/Angielski/23-03-2026

Książka dostępna od: 23-03-2026
Sharad K. Gupta
Termin ukazania się książki: 23-03-2026
Książkę można już zamówić z rabatem 5%
577,43 zł
548,56 zł

 Chemical Senses: Receptor Events and Transduction in Taste and Olfaction Brand, Joseph G. 9780824781620 CRC
Chemical Senses: Receptor Events and Transduction in Taste and Olfaction

ISBN: 9780824781620 / Angielski / Twarda / 560 str.

ISBN: 9780824781620/Angielski/Twarda/560 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
G. Brand Joseph; Joseph G. Brand; John H. Teeter
cena: 1216,95 zł

 Starting a Small Food Processing Enterprise Fellows, Peter 9781853393235 ITDG PUBLISHING
Starting a Small Food Processing Enterprise

ISBN: 9781853393235 / Angielski / Miękka / 128 str.

ISBN: 9781853393235/Angielski/Miękka/128 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
P. J. Fellows;Etc.
This book brings together important aspects of both the technological and business skills needed to successfully start and operate a small food proccessing business. The emphasis is on thorough planning before the enterprise is established and then careful control of production to minimize costs and maintain the desired product quality. The book is a training aid for extension workers and small enterprise development organizations.
This book brings together important aspects of both the technological and business skills needed to successfully start and operate a small food procce...
cena: 99,73 zł

 Traditional Beancurd Manufacture  9781853392702 ITDG Publishing
Traditional Beancurd Manufacture

ISBN: 9781853392702 / Angielski / Miękka / 36 str.

ISBN: 9781853392702/Angielski/Miękka/36 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Soybeans (glycine max) are an important component of the diet in South East Asia. On average about 77g are consumed per person per day, and provide 10 percent of the total protein intake in an area where rice is a staple food. Chinese beancurd (doufu) became popular more than two thousand years ago during the Western Han Dynasty and was later introduced into other countries such as Korea and Japan, who in turn developed their own products. According to ancient traditional Chinese medicine, beancurd is known "to prevent coughs, eliminate phlegm, stop inflammation, be beneficial to the stomach...
Soybeans (glycine max) are an important component of the diet in South East Asia. On average about 77g are consumed per person per day, and provide 10...
cena: 76,67 zł

 Food Packaging Based on Nanomaterials Amparo Lopez-Rubio Maria Jose Fabra Marta Martinez-Sanz 9783038975014 Mdpi AG
Food Packaging Based on Nanomaterials

ISBN: 9783038975014 / Angielski / Miękka / 114 str.

ISBN: 9783038975014/Angielski/Miękka/114 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Amparo Lopez-Rubio; Maria Jose Fabra; Marta Martinez-Sanz
cena: 180,23 zł

 Nanotechnological Approaches in Food Microbiology Sanju Bala Dhull Prince Chawla Ravinder Kaushik 9780367359447 CRC Press
Nanotechnological Approaches in Food Microbiology

ISBN: 9780367359447 / Angielski / Twarda / 476 str.

ISBN: 9780367359447/Angielski/Twarda/476 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Sanju Bala Dhull; Prince Chawla; Ravinder Kaushik
cena: 949,22 zł

 Food Product And Process Innovations vol- 2 Hari Niwas Mishra 9789386546951 New India Publishing Agency
Food Product And Process Innovations vol- 2

ISBN: 9789386546951 / Angielski / Twarda / 356 str.

ISBN: 9789386546951/Angielski/Twarda/356 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Hari Niwas Mishra
cena: 527,77 zł

 Food Processing: Advances in Non-Thermal Technologies Kshirod Kumar Dash Sourav Chakraborty 9780367756109 CRC Press
Food Processing: Advances in Non-Thermal Technologies

ISBN: 9780367756109 / Angielski / Twarda / 256 str.

ISBN: 9780367756109/Angielski/Twarda/256 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Kshirod Kumar Dash; Sourav Chakraborty
cena: 559,80 zł

 Food Processing: Advances in Thermal and Non-Thermal Technologies, Two Volume Set Kshirod Kumar Dash Sourav Chakraborty 9780367756185 CRC Press
Food Processing: Advances in Thermal and Non-Thermal Technologies, Two Volume Set

ISBN: 9780367756185 / Angielski / Twarda / 568 str.

ISBN: 9780367756185/Angielski/Twarda/568 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Kshirod Kumar Dash; Sourav Chakraborty
cena: 924,88 zł

 
Bio- And Nano-Sensing Technologies for Food Processing and Packaging

ISBN: 9781839164323 / Angielski / Twarda / 248 str.

ISBN: 9781839164323/Angielski/Twarda/248 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Ashutosh Kumar Shukla (Ewing Christian C
The importance of processing and packaging food items so that they are safe for the consumer cannot be underestimated. Sensors have an important role to play in this, and sensing technologies have attracted the attention of the scientific community in view of increasing environmental and societal concerns. This edited volume presents a collection of ten chapters discussing the current trends of bio- and nano-sensing technologies for processing and packaging of food items. Starting with an overview chapter which introduces the field, the book goes on to discuss novel applications related...
The importance of processing and packaging food items so that they are safe for the consumer cannot be underestimated. Sensors have an important role ...
cena: 773,98 zł

 Particulate Drying: Techniques and Industry Applications Jangam Vinayak Chung-Lim Law Shivanand Shirkole 9781032074672 CRC Press
Particulate Drying: Techniques and Industry Applications

ISBN: 9781032074672 / Angielski / Twarda / 216 str.

ISBN: 9781032074672/Angielski/Twarda/216 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Jangam Vinayak; Chung-Lim Law; Shivanand Shirkole
In the process industry, understanding the unit operation of particulate drying is imperative to yield products with desired properties and characteristics and to ensure process safety, optimal energy efficiency and drying performance, and low environmental impact. There are many techniques and tools available, which can cause confusion. Particulate Drying: Techniques and Industry Applications provides an overview of various particulate drying techniques, their advantages and limitations, industrial applications, and simple design methods.
• Covers advances in particulate drying and its...
In the process industry, understanding the unit operation of particulate drying is imperative to yield products with desired properties and characteri...
cena: 608,48 zł

 
Producción y logística para la exportación de mango y aguacate

ISBN: 9798215760482 / Hiszpański

ISBN: 9798215760482/Hiszpański

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Wilmer Antonio Velasquez Peraza
cena: 73,13 zł

 Mycotoxins in Food and Beverages  9780367682804 CRC Press
Mycotoxins in Food and Beverages

ISBN: 9780367682804 / Angielski / Miękka / 308 str.

ISBN: 9780367682804/Angielski/Miękka/308 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.

Mycotoxins are secondary metabolites produced by fungi in a wide range of foods (cereals, peanut, tree nuts, dried fruits, coffee, cocoa, grapes, spices…) both in the field and after harvest, particularly during storage. They can also be found in processed foods of plant origin, or by transfer, in food products of animal (milk, eggs, meat and offal). Mycotoxins are of major concern since they can cause acute or chronic intoxications in both humans and animals which are sometimes fatal. Many countries, particularly in Europe, have set maximum acceptable levels for mycotoxins in food and...

Mycotoxins are secondary metabolites produced by fungi in a wide range of foods (cereals, peanut, tree nuts, dried fruits, coffee, cocoa, grapes, s...

cena: 326,10 zł

 Nanotechnological Approaches in Food Microbiology Sanju Bala Dhull Prince Chawla Ravinder Kaushik 9780367642938 CRC Press
Nanotechnological Approaches in Food Microbiology

ISBN: 9780367642938 / Angielski

ISBN: 9780367642938/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Sanju Bala Dhull; Prince Chawla; Ravinder Kaushik
cena: 321,23 zł

 Food Engineering Automation with Robotics and AI Abir (Indian Institute of Technology Kharagpur, India) Chakravorty 9781394316564 Wiley
Food Engineering Automation with Robotics and AI

ISBN: 9781394316564 / Angielski

ISBN: 9781394316564/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
India) Chakr Abir (Indian Institute of Technology Kharagpur
cena: 569,53 zł

 
Étiquettes de Café Démystifiées: Comment Lire et Utiliser les Étiquettes de Café Comme un Pro

ISBN: 9798344031071 / Francuski / Miękka / 108 str.

ISBN: 9798344031071/Francuski/Miękka/108 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
cena: 60,49 zł

Pierwsza Podprzednia  7  8 

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia