• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

 » książki  » Technology & Engineering - Food Science - Chemistry & Biotechnology

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2952079]
• Literatura piękna
 [1850969]

  więcej...
• Turystyka
 [71058]
• Informatyka
 [151066]
• Komiksy
 [35579]
• Encyklopedie
 [23181]
• Dziecięca
 [620496]
• Hobby
 [139036]
• AudioBooki
 [1646]
• Literatura faktu
 [228729]
• Muzyka CD
 [379]
• Słowniki
 [2932]
• Inne
 [445708]
• Kalendarze
 [1409]
• Podręczniki
 [164793]
• Poradniki
 [480107]
• Religia
 [510956]
• Czasopisma
 [511]
• Sport
 [61267]
• Sztuka
 [243299]
• CD, DVD, Video
 [3411]
• Technologie
 [219640]
• Zdrowie
 [100984]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2281]
• Puzzle, gry
 [3363]
• Literatura w języku ukraińskim
 [258]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8020]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kategoria BISAC: Technology & Engineering >> Food Science - Chemistry & Biotechnology

ilość książek w kategorii: 663

Wyświetl książki:
Dostępne języki:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Biotechnological Innovations in Food Processing: Transforming the Future of Nutrition and Sustainability Pratik Subhas Pintu Choudhary 9783031965258 Springer
Biotechnological Innovations in Food Processing: Transforming the Future of Nutrition and Sustainability

ISBN: 9783031965258 / Angielski

ISBN: 9783031965258/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Pratik Subhash Gaikwad; Pintu Choudhary
cena: 805,10

 Sourdough Microbiota and Starter Cultures for Industry  9783031486067 Springer International Publishing
Sourdough Microbiota and Starter Cultures for Industry

ISBN: 9783031486067 / Angielski / Miękka

ISBN: 9783031486067/Angielski/Miękka

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.

Traditional sourdough bread refers to spontaneous fermentation of cereals by lactic acid bacteria and yeasts, leading to natural selections of microorganisms. The metabolic activity of these microorganisms promotes the formation of organic acids, flavor development and leavening in food matrices, which most know as sourdough bread. This bread is still widely manufactured at farm level across Europe and worldwide, being highly appreciated by consumers for its distinct flavor, texture, healthy attributes and natural origin. 



Sourdough bread is expected to grow 6.9% annually...

Traditional sourdough bread refers to spontaneous fermentation of cereals by lactic acid bacteria and yeasts, leading to natural selections of micr...

cena: 684,33

 Flavor-Associated Applications in Health and Wellness Food Products   9783031518102 Springer International Publishing
Flavor-Associated Applications in Health and Wellness Food Products

ISBN: 9783031518102 / Angielski / Miękka

ISBN: 9783031518102/Angielski/Miękka

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Health and wellness foods, snacks and beverages are of increasing importance to manufacturers as consumer interest in healthy lifestyles and the demand for healthier products and services continue to escalate. Transparency of the supply chain, traceability of the ingredients and processing methods and sustainability are the major concerns for modern consumers. Incorporating new ingredients with traditional products is an important strategy for the food industry to reformulate healthier and value-added foods, with the heart of health and wellness food products being flavoring ingredients,...
Health and wellness foods, snacks and beverages are of increasing importance to manufacturers as consumer interest in healthy lifestyles and the deman...
cena: 523,30

 Value Added Products From Food Waste  9783031481451 Springer Nature Switzerland
Value Added Products From Food Waste

ISBN: 9783031481451 / Angielski / Miękka

ISBN: 9783031481451/Angielski/Miękka

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.

The rapid increase in industrial processes for the preparation and processing of various food products have resulted in the creation of large quantities of waste. These food wastes contain large amounts of nutrients which can be further converted into useful products, making byproduct technology increasingly important.

Byproducts produced from various agro-based industries like cereals, fruits, vegetable processing, fish, meat and poultry can be converted into beneficial products. For instance, cereal and legume processing produces large quantities of wastes which can result in...

The rapid increase in industrial processes for the preparation and processing of various food products have resulted in the creation of large ...

cena: 724,58

 Introduction to Food Chemistry Vassilis Kontogiorgos 9783031535604 Springer International Publishing
Introduction to Food Chemistry

ISBN: 9783031535604 / Angielski / Miękka

ISBN: 9783031535604/Angielski/Miękka

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Vassilis Kontogiorgos

The complexity of food chemistry makes it a challenging subject for students studying in a food science course. Although there are excellent food chemistry books available in the market they have two major flaws: they are either encyclopedic or they are not pitched correctly to undergraduate food science students. The first problem creates difficulties for students to identify what is important and how much they need to know. The second problem arises when the book is written by authors that are not food scientists (e.g., chemists), they are not academics that are engaged with teaching or...

The complexity of food chemistry makes it a challenging subject for students studying in a food science course. Although there are excellent food c...

cena: 241,50

 All about Hops: The Crop, Its Cultivation, and Its Uses in Brewing and Beyond Katya Carbone 9783031966057 Springer
All about Hops: The Crop, Its Cultivation, and Its Uses in Brewing and Beyond

ISBN: 9783031966057 / Angielski / 27-01-2026

ISBN: 9783031966057/Angielski/27-01-2026

Książka dostępna od: 27-01-2026
Katya Carbone
Termin ukazania się książki: 27-01-2026
Książkę można już zamówić z rabatem 5%
904,53
859,31

 Healthier Food: Design and Development of Foods with Improved Functional and Nutritional Properties Vladimir S Nemanja M Slavisa B 9783031966095 Springer
Healthier Food: Design and Development of Foods with Improved Functional and Nutritional Properties

ISBN: 9783031966095 / Angielski

ISBN: 9783031966095/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Vladimir S. Kurcubic; Nemanja M. Miletic; Slavisa B. Stajic
cena: 1006,38

 Fruits and Vegetables Technologies: Postharvest Processing and Packaging Op Chauhan 9789819684328 Springer
Fruits and Vegetables Technologies: Postharvest Processing and Packaging

ISBN: 9789819684328 / Angielski

ISBN: 9789819684328/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Op Chauhan
cena: 684,33

 Drying of Herbs, Spices, and Medicinal Plants Ching Lik Hii Shivanand S. Shirkole 9781032216188 CRC Press
Drying of Herbs, Spices, and Medicinal Plants

ISBN: 9781032216188 / Angielski

ISBN: 9781032216188/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Ching Lik Hii; Shivanand S. Shirkole
cena: 276,84

 Dynamics of Linseed and Its Valorization Rajni Chopra Anupama Singh Harinder Singh Oberoi 9789819689262 Springer
Dynamics of Linseed and Its Valorization

ISBN: 9789819689262 / Angielski

ISBN: 9789819689262/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Rajni Chopra; Anupama Singh; Harinder Singh Oberoi
cena: 724,58

 Meat: How the Next Agricultural Revolution Will Transform Humanity's Favorite Food - and Our Future Bruce Friedrich 9781637747933 Benbella Books
Meat: How the Next Agricultural Revolution Will Transform Humanity's Favorite Food - and Our Future

ISBN: 9781637747933 / Angielski / 03-02-2026

ISBN: 9781637747933/Angielski/03-02-2026

Książka dostępna od: 03-02-2026
Bruce Friedrich
Termin ukazania się książki: 03-02-2026
Książkę można już zamówić z rabatem 5%
135,83
129,04

 Rice Noodles: Quality Improvement, Processing Techniques and Nutritional Aspects Bee Lin Mohd Es 9783031986482 Springer
Rice Noodles: Quality Improvement, Processing Techniques and Nutritional Aspects

ISBN: 9783031986482 / Angielski

ISBN: 9783031986482/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Bee Ling Tan; Mohd Esa Norhaizan
cena: 603,81

 Starch: Progress in Food Applications Germ?n Ayal 9783031987311 Springer
Starch: Progress in Food Applications

ISBN: 9783031987311 / Angielski

ISBN: 9783031987311/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Germán Ayala Valencia
cena: 805,10

 Pure Honey: Assurance & Authentication Muhammad Zafar Mushtaq Ahmad Meral Keke?oĞlu 9783031989124 Springer
Pure Honey: Assurance & Authentication

ISBN: 9783031989124 / Angielski

ISBN: 9783031989124/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Muhammad Zafar; Mushtaq Ahmad; Meral Keke?oĞlu
cena: 805,10

 Advanced Techniques against Food Adulteration  9783031994531 Springer
Advanced Techniques against Food Adulteration

ISBN: 9783031994531 / Angielski

ISBN: 9783031994531/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Waleed Alahmad; Mohammad Ashfaq
cena: 644,07

 Chemometrics in Food Control Based on Elemental Analysis Piotr Szefer 9783031996863 Springer
Chemometrics in Food Control Based on Elemental Analysis

ISBN: 9783031996863 / Angielski / 04-01-2026

ISBN: 9783031996863/Angielski/04-01-2026

Książka dostępna od: 04-01-2026
Piotr Szefer
Termin ukazania się książki: 04-01-2026
Książkę można już zamówić z rabatem 5%
854,27
811,56

 Algal Biorefineries in Circular Economy for Climate Change Resilience Fayaz A. Malla Suhaib A. Bandh 9781032842851 CRC Press
Algal Biorefineries in Circular Economy for Climate Change Resilience

ISBN: 9781032842851 / Angielski

ISBN: 9781032842851/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Fayaz A. Malla; Suhaib A. Bandh
cena: 446,87

 Mushroom Bioactives: Bridging Food, Biotechnology, and Nanotechnology for Health and Innovation Tanmay Sarkar 9783032007889 Springer
Mushroom Bioactives: Bridging Food, Biotechnology, and Nanotechnology for Health and Innovation

ISBN: 9783032007889 / Angielski

ISBN: 9783032007889/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Tanmay Sarkar
cena: 805,10

 Biorefining Fruit Waste Parmjit Singh Panesar Ramesh C. Ray Noe Aguilar-Rivera 9781394301225 Wiley-Scrivener
Biorefining Fruit Waste

ISBN: 9781394301225 / Angielski

ISBN: 9781394301225/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Parmjit Singh Panesar; Ramesh C. Ray; Noe Aguilar-Rivera
cena: 874,41

 Harnessing Nanoencapsulation: Valorization of Bioactive Compounds for Health and Beyond Sajad Ahma Haroon Rashid Naik 9783032033284 Springer
Harnessing Nanoencapsulation: Valorization of Bioactive Compounds for Health and Beyond

ISBN: 9783032033284 / Angielski

ISBN: 9783032033284/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Sajad Ahmad Wani; Haroon Rashid Naik
cena: 925,87

Pierwsza Podprzednia  19  20  21  Następna Ostatnia

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia