ilość książek w kategorii: 663
![]() |
Rye: Processing, Nutritional Profile and Commercial Uses
ISBN: 9783031866128 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
805,10 |
![]() |
Uncorked: Negotiating Science and Belief in the Natural Wine Movement
ISBN: 9783031878565 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
724,58 |
![]() |
Applied Linear Analysis for Chemical Engineers: A Multi-Scale Approach with Mathematica(r)
ISBN: 9783111597386 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
383,86 |
![]() |
Lebensmittelinhaltsstoffe
ISBN: 9783112702680 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
548,16 |
![]() |
Toxic Taste: How Processed Foods Are Slowly Killing You
ISBN: 9781966739036 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
56,97 |
![]() |
Nanotechnology in Food Packaging and Preservation: Principles and Practical Applications
ISBN: 9781032677408 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
558,65 |
![]() |
The Art and Science of Coffee Fermentation: A Guide to Biotransformation
ISBN: 9783031915987 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
112,68 |
![]() |
Functional Compounds and Foods of Plant Origin
ISBN: 9781779643629 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
874,41 |
![]() |
Microbial Production of Food Bioactive Compounds
ISBN: 9783031909733 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
2616,66 |
![]() |
Digital Dining: New Innovations in Food and Technology
ISBN: 9783031910494 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
805,10 |
![]() |
Ozone Applications in the Food Industry: Trends and Future Prospects
ISBN: 9781774919248 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
874,41 |
![]() |
Ohmic Heating Technology for Processing of Foods and Food Products
ISBN: 9781779643704 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
874,41 |
![]() |
Authentication of Halal Products Using Ftir Spectroscopy
ISBN: 9783031927720 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
181,11 |
![]() |
Steeped: The Chemistry of Tea
ISBN: 9781837071036 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
72,82 |
![]() |
Extracellular Polysaccharides
ISBN: 9783031944710 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
805,10 |
![]() |
Technological Advances and Trends in Cheese Making
ISBN: 9783031944758 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
724,58 |
![]() |
Emerging Non-Destructive Technologies for Food Quality Analysis
ISBN: 9783031950476 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
724,58 |
![]() |
Antimicrobial Strategies in the Food System: Updates, Opportunities, Challenges
ISBN: 9783031950551 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
724,58 |
![]() |
Beta-Glucan: Sources, Properties and Applications
ISBN: 9783031957871 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych. |
cena:
644,07 |