• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

 » książki  » Technology & Engineering - Food Science - Chemistry & Biotechnology

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2952079]
• Literatura piękna
 [1850969]

  więcej...
• Turystyka
 [71058]
• Informatyka
 [151066]
• Komiksy
 [35579]
• Encyklopedie
 [23181]
• Dziecięca
 [620496]
• Hobby
 [139036]
• AudioBooki
 [1646]
• Literatura faktu
 [228729]
• Muzyka CD
 [379]
• Słowniki
 [2932]
• Inne
 [445708]
• Kalendarze
 [1409]
• Podręczniki
 [164793]
• Poradniki
 [480107]
• Religia
 [510956]
• Czasopisma
 [511]
• Sport
 [61267]
• Sztuka
 [243299]
• CD, DVD, Video
 [3411]
• Technologie
 [219640]
• Zdrowie
 [100984]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2281]
• Puzzle, gry
 [3363]
• Literatura w języku ukraińskim
 [258]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8020]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kategoria BISAC: Technology & Engineering >> Food Science - Chemistry & Biotechnology

ilość książek w kategorii: 663

Wyświetl książki:
Dostępne języki:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Emulgatoren für Lebensmittel: mit einem Zusatzkapitel „Emulgatoren in der Lebensmittelindustrie der DDR“ Gregor Schuster 9783112755228 De Gruyter (JL)
Emulgatoren für Lebensmittel: mit einem Zusatzkapitel „Emulgatoren in der Lebensmittelindustrie der DDR“

ISBN: 9783112755228 / Niemiecki / Twarda / 496 str.

ISBN: 9783112755228/Niemiecki/Twarda/496 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Gregor Schuster
Keine ausführliche Beschreibung für "Emulgatoren für Lebensmittel" verfügbar.
Keine ausführliche Beschreibung für "Emulgatoren für Lebensmittel" verfügbar.
cena: 548,16

 Foodborne Bacterial Pathogens: Methods and Protocols Arnaud Bridier 9781071640999 Humana
Foodborne Bacterial Pathogens: Methods and Protocols

ISBN: 9781071640999 / Angielski

ISBN: 9781071640999/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Arnaud Bridier
cena: 885,61

 Probiotics as Live Biotherapeutics for Veterinary and Human Health, Volume 2: Functional Foods and Post-Genomics Birbal Singh Gorakh Mal Rajkumar Singh Kalra 9783031654589 Springer
Probiotics as Live Biotherapeutics for Veterinary and Human Health, Volume 2: Functional Foods and Post-Genomics

ISBN: 9783031654589 / Angielski

ISBN: 9783031654589/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Birbal Singh; Gorakh Mal; Rajkumar Singh Kalra
cena: 805,10

 Quantitative Methods and Analytical Techniques in Food Microbiology: Challenges and Health Implications Leonardo Sep?lveda Torre Crist?bal No? Aguilar Porteen Kannan 9781774637425 Apple Academic Press
Quantitative Methods and Analytical Techniques in Food Microbiology: Challenges and Health Implications

ISBN: 9781774637425 / Angielski

ISBN: 9781774637425/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Leonardo Sepúlveda Torre; Cristóbal Noé Aguilar; Porteen Kannan
cena: 403,15

 Nutrition, Chemistry and Health Effects of Sugar, Salt and Milk Fat Salvatore Parisi 9783031673948 Springer
Nutrition, Chemistry and Health Effects of Sugar, Salt and Milk Fat

ISBN: 9783031673948 / Angielski

ISBN: 9783031673948/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Salvatore Parisi
cena: 181,11

 Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production Guilherme de Figueiredo Furtado Vanessa Alves Gabriela Alve 9783031674044 Springer
Chemical and Enzymatic Interesterification for Food Lipid Production

ISBN: 9783031674044 / Angielski

ISBN: 9783031674044/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Guilherme de Figueiredo Furtado; Vanessa Alves; Gabriela Alves Macedo
cena: 201,24

 Emerging Food Authentication Methodologies Using GC/MS  9783031302909 Springer International Publishing
Emerging Food Authentication Methodologies Using GC/MS

ISBN: 9783031302909 / Angielski / Miękka

ISBN: 9783031302909/Angielski/Miękka

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.

This edited book provides an overview of existing and emerging gas chromatography/mass spectrometry (GC/MS) based methods for the authentication and fraud detection in all major food groups and beverages.



Split in four parts, the book opens with a comprehensive introduction into the GC/MS technique and a summary of relevant statistical and mathematical models for data analysis. The main parts focus on the authentication of the main food groups (cereals, dairy products, fruit, meat, etc.) and beverages (e.g., coffee, tea, wine and beer). The chapters in these sections follow a...

This edited book provides an overview of existing and emerging gas chromatography/mass spectrometry (GC/MS) based methods for the authentication an...

cena: 724,58

 Honey in Food Science and Physiology   9789819735648 Springer Nature Singapore
Honey in Food Science and Physiology

ISBN: 9789819735648 / Angielski / Twarda

ISBN: 9789819735648/Angielski/Twarda

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.

This book highlights the science underlying honey, which is central to an understanding of conventional medicine or ingredients of food used mostly in all societies and it is attracting increasing interest among food scientists and professionals worldwide. Honey, wax, propolis and royal jelly also have significant roles in various nutraceutical and pharmaceutical products and this book provides collective information and practical approaches regarding all characteristic features of honey and its applications as functional food and medicines. Not only does this book explain the...

This book highlights the science underlying honey, which is central to an understanding of conventional medicine or ingredients of food used mostly...

cena: 885,61

 Application of Bio-Additives for the Food Industry Abdul Satta Nabisab Mujawar Mubarak 9783031711305 Springer
Application of Bio-Additives for the Food Industry

ISBN: 9783031711305 / Angielski

ISBN: 9783031711305/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Abdul Sattar Jatoi; Nabisab Mujawar Mubarak
cena: 805,10

 Trending Topics on Fermented Foods Jos? Guilherme Prad Juliano de De Gilberto Vin?cius de Mel 9783031719998 Springer
Trending Topics on Fermented Foods

ISBN: 9783031719998 / Angielski

ISBN: 9783031719998/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Jos? Guilherme Prado Martin; Juliano de Dea Lindner; Gilberto Vinícius de Melo Pereira
cena: 1006,38

 Frontiers in Food Biotechnology Jayachandra S. Yaradoddi Bharati S. Meti Sulochana B. Mudgulkar 9789819732609 Springer
Frontiers in Food Biotechnology

ISBN: 9789819732609 / Angielski

ISBN: 9789819732609/Angielski

Termin realizacji zamówienia: 1-3 dni roboczych
Jayachandra S. Yaradoddi; Bharati S. Meti; Sulochana B. Mudgulkar
990,32
693,22

 Sequencing Technologies in Microbial Food Safety and Quality Devarajan Thangardurai Leo M. L. Nollet Saher Islam 9780367760533 CRC Press
Sequencing Technologies in Microbial Food Safety and Quality

ISBN: 9780367760533 / Angielski

ISBN: 9780367760533/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Devarajan Thangardurai; Leo M. L. Nollet; Saher Islam
cena: 456,58

 Food Analogues: Emerging Methods and Challenges ?zlem Pelin Can Meryem G?kse Duygu Asla 9783031698712 Springer
Food Analogues: Emerging Methods and Challenges

ISBN: 9783031698712 / Angielski

ISBN: 9783031698712/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Özlem Pelin Can; Meryem Göksel Saraç; Duygu Aslan Türker
cena: 925,87

 Nutrients and Oxidative Stress: Biochemistry Aspects and Pharmacological Insights Bee Lin Mohd Es 9783031753183 Springer
Nutrients and Oxidative Stress: Biochemistry Aspects and Pharmacological Insights

ISBN: 9783031753183 / Angielski

ISBN: 9783031753183/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Bee Ling Tan; Mohd Esa Norhaizan
cena: 201,24

 Carotenoids: Trends and Advances Renan Campo Eloisa Helen Mozaniel Santan 9783031753213 Springer
Carotenoids: Trends and Advances

ISBN: 9783031753213 / Angielski

ISBN: 9783031753213/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Renan Campos Chisté; Eloisa Helena de Aguiar Andrade; Mozaniel Santana de Oliveira
cena: 724,58

 Direct-Fed Microbials and Prebiotics for Animals  9783031405143 Springer International Publishing
Direct-Fed Microbials and Prebiotics for Animals

ISBN: 9783031405143 / Angielski / Miękka

ISBN: 9783031405143/Angielski/Miękka

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.

In this exciting update, readers will learn how feeding direct-fed microbials (including eubiotics, postbiotics, prebiotics, and synbiotics) is becoming increasingly widespread during food animal production.  Animal production must improve efficiency of growth, and the use of direct-fed microbial and prebiotic additives to domestic animals has become widely accepted and utilized.  The benefits of probiotic-type approaches in cattle, pigs, fish, and poultry, include improved general animal health, reduced foodborne pathogen populations, increased growth rate and feed efficiency,...

In this exciting update, readers will learn how feeding direct-fed microbials (including eubiotics, postbiotics, prebiotics, and synbiotics) is bec...

cena: 563,56

 Recent Trends and Applications of Leguminous Microgreens as Functional Foods Piyush Mathur Astha Gupta 9783031756771 Springer
Recent Trends and Applications of Leguminous Microgreens as Functional Foods

ISBN: 9783031756771 / Angielski

ISBN: 9783031756771/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Piyush Mathur; Astha Gupta
cena: 805,10

 Non-Invasive and Non-Destructive Methods for Food Integrity Ana Mar?a Jim?nez-Carvelo Alejandra Arroyo-Cerezo Luis Cuadros-Rodr?guez 9783031764646 Springer
Non-Invasive and Non-Destructive Methods for Food Integrity

ISBN: 9783031764646 / Angielski

ISBN: 9783031764646/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Ana María Jiménez-Carvelo; Alejandra Arroyo-Cerezo; Luis Cuadros-Rodríguez
cena: 925,87

 
Industrial Biotechnology

ISBN: 9783111329932 / Angielski

ISBN: 9783111329932/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Mark Anthony Benvenuto
cena: 334,45

 Functional Foods of the Future Vijai Kumar Gupta Minaxi Sharma Smriti Gaur 9781837670000 Royal Society of Chemistry
Functional Foods of the Future

ISBN: 9781837670000 / Angielski

ISBN: 9781837670000/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 5-8 dni roboczych.
Vijai Kumar Gupta; Minaxi Sharma; Smriti Gaur
cena: 966,70

Pierwsza Podprzednia  16  17  18  Następna Ostatnia

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia