Handbook of Coriander (Coriandrum Sativum): Chemistry, Functionality, and Applications
ISBN: 9781032069333 / Angielski / 19-12-2024 Książka dostępna od: 19-12-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 19-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
323,95 zł |
Sensing and Artificial Intelligence Solutions for Food Manufacturing
ISBN: 9781032076188 / Angielski / 19-12-2024 Książka dostępna od: 19-12-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 19-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
229,24 zł |
Chemical and Functional Properties of Food Components
ISBN: 9781032209227 / Angielski / 19-12-2024 Książka dostępna od: 19-12-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 19-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
323,95 zł |
Biopolymer-Based Films and Coatings: Trends and Challenges
ISBN: 9781032301549 / Angielski / 19-12-2024 Książka dostępna od: 19-12-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 19-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
323,95 zł |
Health Benefits of Fermented Foods and Beverages
ISBN: 9781138894600 / Angielski / Miękka / 10-12-2024 / 624 str. Książka dostępna od: 10-12-2024 Health Benefits of Fermented Foods and Beverages discusses the functionality and myriad health benefits of fermented foods and beverages of the world. It examines health-promoting and therapeutic properties, covering the molecular process of fermentation and the resulting benefit to nutritional value and long-term health. Exploring a range of fermented food products from yogurt to tempeh to wine, the book details probiotic activity, degradation of anti-nutritive compounds, and the conversion of substrates into consumable products with enhanced flavor and aroma. The diversity of...
Health Benefits of Fermented Foods and Beverages discusses the functionality and myriad health benefits of fermented foods and beverages of the world....
|
|
Termin ukazania się książki: 10-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
348,87 zł |
Quality Control & Lab Analyses for Wineries
ISBN: 9780815366478 / Angielski / Twarda / 31-01-2025 / 456 str. Książka dostępna od: 31-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 31-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
655,86 zł |
Food Safety: Grain Based Foods
ISBN: 9780128193402 / Angielski / Miękka / 01-01-2025 Książka dostępna od: 01-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
1086,26 zł |
Edible Insects: Sustainable Protein Source
ISBN: 9780128227282 / Angielski / Miękka / 01-01-2025 Książka dostępna od: 01-01-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-01-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
313,97 zł |
Wild Wheat Relatives: Developing Abiotic Stress Tolerance under Climate Change
ISBN: 9780443220906 / Angielski / 01-03-2025 Książka dostępna od: 01-03-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-03-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
811,01 zł |
Chemistry of Thermal and Non-Thermal Food Processing Technologies
ISBN: 9780443221828 / Angielski / 29-11-2024 Książka dostępna od: 29-11-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 29-11-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
573,22 zł |
Plant Derived Bioactive Compounds in Human Health and Disease
ISBN: 9781032780764 / Twarda / 10-12-2024 / 360 str. Książka dostępna od: 10-12-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 10-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
797,52 zł |
Insect Oil as a Source of Nutraceuticals: New Approaches in the Food and Feed Industry
ISBN: 9780443239342 / Angielski / 01-12-2024 Książka dostępna od: 01-12-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 01-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
697,92 zł |
Unleashing the Power of Functional Foods and Novel Bioactives
ISBN: 9780443288623 / Angielski / 01-02-2025 Książka dostępna od: 01-02-2025 |
|
Termin ukazania się książki: 01-02-2025
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
801,13 zł |
Environmental and Food Virology: Impacts and Challenges in One Health Approach
ISBN: 9781032204215 / Angielski / 29-11-2024 Książka dostępna od: 29-11-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 29-11-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
264,13 zł |
Anthocyanins in Subtropical Fruits: Chemical Properties, Processing, and Health Benefits
ISBN: 9781032151175 / Angielski / 29-11-2024 Książka dostępna od: 29-11-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 29-11-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
323,95 zł |
Biopolymers in Pharmaceutical and Food Applications, 2 Volumes
ISBN: 9783527354139 / Angielski / Twarda / 31-12-2024 Książka dostępna od: 31-12-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 31-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
1558,31 zł |
Pandemics and Innovative Food Systems
ISBN: 9781032042701 / Angielski / 29-11-2024 Książka dostępna od: 29-11-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 29-11-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
274,10 zł |
Applications of Functional Foods and Nutraceuticals for Chronic Diseases: Volume I
ISBN: 9781032114774 / Angielski / 29-11-2024 Książka dostępna od: 29-11-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 29-11-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
323,95 zł |
Flavonoids and Anti-Aging: The Role of Transcription Factor Nuclear Erythroid 2-Related Factor 2
ISBN: 9781032125732 / Angielski / 19-12-2024 Książka dostępna od: 19-12-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 19-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
323,95 zł |
Mushrooms: Nutraceuticals and Functional Foods
ISBN: 9781032344560 / Angielski / 19-12-2024 Książka dostępna od: 19-12-2024 |
|
Termin ukazania się książki: 19-12-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
299,02 zł |