Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Molecular Mechanisms of Action of Functional Foods and Nutraceuticals for Chronic Diseases: Volume II » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678374]
•
Literatura piękna
[1638312]
więcej...
•
Turystyka
[64597]
•
Informatyka
[142634]
•
Komiksy
[32585]
•
Encyklopedie
[21653]
•
Dziecięca
[518595]
•
Hobby
[110105]
•
AudioBooki
[2116]
•
Literatura faktu
[199069]
•
Muzyka CD
[676]
•
Słowniki
[2780]
•
Inne
[405866]
•
Kalendarze
[1944]
•
Podręczniki
[166607]
•
Poradniki
[411831]
•
Religia
[456661]
•
Czasopisma
[407]
•
Sport
[59840]
•
Sztuka
[228279]
•
CD, DVD, Video
[3966]
•
Technologie
[205064]
•
Zdrowie
[88735]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3164]
•
Puzzle, gry
[3428]
•
Literatura w języku ukraińskim
[271]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10333]
Kategorie szczegółowe BISAC
Molecular Mechanisms of Action of Functional Foods and Nutraceuticals for Chronic Diseases: Volume II
ISBN-13
: 9781032351711 / Angielski
Shima Abdollahi
;
Syam Mohan
;
Yashwant V. Pathak
Planowany termin premiery książki: 19-12-2024
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Molecular Mechanisms of Action of Functional Foods and Nutraceuticals for Chronic Diseases: Volume II
ISBN-13
: 9781032351711 / Angielski
Shima Abdollahi
;
Syam Mohan
;
Yashwant V. Pathak
Planowany termin premiery książki: 19-12-2024
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
cena promocyjna
323,95
zł
(netto: 308,52 VAT: 5%)
341,00
zł
Rabat: -5%
Najniższa cena z 30 dni: 337,75 zł
Książka dostępna od:
19-12-2024
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Health & Fitness
>
Diet & Nutrition - Diets
Medical
>
Nutrition
Technology & Engineering
>
Food Science - General
Wydawca:
Taylor & Francis Ltd
Seria wydawnicza:
Nutraceuticals
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781032351711
Udostępnij
Czytaj nas na: