• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj siÄ™

Książka:  » książki  » L'Europe Alimentaire/European Food Issues/Europa Alimentaria

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piÄ™kna
 [1852311]

  wiÄ™cej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• DzieciÄ™ca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• SÅ‚owniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• PodrÄ™czniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w jÄ™zyku ukraiÅ„skim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC
 
Cheese Manufacturing in the Twentieth Century: The Italian Experience in an International Context

Rita Maria Michela D'Errico; Claudio Besana; Renato Ghezzi

Since the end of the nineteenth century the dairy sectors of some industrialised European and American countries have experienced a phase of growth that took place at a different rate and in a different manner in each country, and which was made possible by the availability of raw materials and a more widespread knowledge of scientific and technological methods. The sector's expansion was favoured by a revolution in transport networks, the beginning of globalisation in world markets and, decisively, by advances in packaging and refrigeration techniques. Italy in particular, despite its low...

Since the end of the nineteenth century the dairy sectors of some industrialised European and American countries have experienced a phase of growth...

cena: 378,90
 
L'Ivresse Entre Le Bien Et Le Mal: de l'Antiquité À Nos Jours

Matthieu Lecoutre

L'ambivalence de la relation a l'ivresse est au cœur de l'histoire. Depuis l'Antiquite, des hommes et des femmes s'enivrent en s'appuyant sur des arguments complaisants et en laissant de cote les arguments moralisateurs. Cet ouvrage a pour objectif de mieux comprendre cette particularite humaine qui consiste a pouvoir boire sans soif.

L'ambivalence de la relation a l'ivresse est au cœur de l'histoire. Depuis l'Antiquite, des hommes et des femmes s'enivrent en s'appuyan...

cena: 255,39
 
Food Cultures in Medieval Europe

Lea Ashe; Antonella Campanini
cena: 217,10


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatnoÅ›ci

Zobacz:

  • KsiÄ™garnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOÅšCI | USTAWIENIA PRYWATNOÅšCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia