• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Cultures in Medieval Europe » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Cultures in Medieval Europe

ISBN-13: 9782807610743 / Francuski / Miękka / 2019 / 198 str.

Lea Ashe; Antonella Campanini
Food Cultures in Medieval Europe Lea Ashe Antonella Campanini 9782807610743 P.I.E-Peter Lang S.A., Editions Scientifiques - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Cultures in Medieval Europe

ISBN-13: 9782807610743 / Francuski / Miękka / 2019 / 198 str.

Lea Ashe; Antonella Campanini
cena 217,10
(netto: 206,76 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 215,93
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Food Cultures in Medieval Europeis a journey among ingredients and recipes, customs and choices, and the whole of medieval society. Food becomes our key for understanding the slow road toward a unified European culture.

Kategorie:
Nauka, Historia
Kategorie BISAC:
History > Europe - General
Wydawca:
P.I.E-Peter Lang S.A., Editions Scientifiques
Seria wydawnicza:
L'Europe Alimentaire/European Food Issues/Europa Alimentaria
Język:
Francuski
ISBN-13:
9782807610743
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
198
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Antonella Campanini is a researcher in Medieval History at the University of Gastronomic Sciences in Pollenzo, Italy. She teaches courses in the history of food cultures and traditional products and the history of cooking.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia