• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Książka:  » książki  » Food Science Text

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC
 
Principles of Food Chemistry

John M. Deman; John Finley; W. Jeffrey Hurst
Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.
Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, l...
cena: 403,47 zł
 
Principles of Food Sanitation

Norman G. Marriott; Robert B. Gravani; M. Wes Schilling
Now in its 6th Edition, this highly acclaimed textbook provides sanitation information needed to ensure hygienic practices and safe food for food industry personnel as well as students. It addresses the principles related to contamination, cleaning compounds, sanitizers, cleaning equipment. It also presents specific directions for applying these concepts to attain hygienic conditions in food processing or food preparation operations.
New in this edition:

Updated chapters on the fundamentals of food sanitation, contamination sources and hygiene, Hazard Analysis Critical Control...

Now in its 6th Edition, this highly acclaimed textbook provides sanitation information needed to ensure hygienic practices and safe food for food indu...
cena: 342,95 zł
 
Foodborne Microbial Pathogens: Mechanisms and Pathogenesis

Arun Bhunia
This book primarily covers the general description of foodborne pathogens and their mechanisms of pathogenesis, control and prevention, and detection strategies, with easy-to-comprehend illustrations.
This book primarily covers the general description of foodborne pathogens and their mechanisms of pathogenesis, control and prevention, and detection ...
cena: 484,18 zł
 
Food Law and Regulation for Non-Lawyers: A Us Perspective

Marc Sanchez
The book offers a succinct overview of key topics and core concepts for food scientist, quality managers, and others who need to understand the regulation of food in the U.S. This book was designed and modeled after a six-week introduction to food law course currently taught at Northeastern University.
The book offers a succinct overview of key topics and core concepts for food scientist, quality managers, and others who need to understand the regula...
cena: 363,12 zł
 
Fundamentals of Food Process Engineering

Romeo T. Toledo; Rakesh K. Singh; Fanbin Kong
Written for the upper level undergraduate, Fundamentals of Food Process Engineering is also a solid reference for the graduate food engineering student and professional. The book has been thoroughly updated, and contains new and re-organized sections.
Written for the upper level undergraduate, Fundamentals of Food Process Engineering is also a solid reference for the graduate food engineering studen...
cena: 403,47 zł
 
Principles of Food Sanitation

Norman G. Marriott; M. Wes Schilling; Robert B. Gravani
cena: 242,07 zł
 
Fundamentals of Food Process Engineering

Romeo T. Toledo; Rakesh K. Singh; Fanbin Kong
cena: 342,95 zł
 
Food Law and Regulation for Non-Lawyers: A Us Perspective

Marc C. Sanchez
cena: 262,25 zł
 
Principles of Food Chemistry

John M. Deman; John W. Finley; W. Jeffrey Hurst
cena: 363,12 zł
 
Foodborne Microbial Pathogens: Mechanisms and Pathogenesis

Arun K. Bhunia
cena: 342,95 zł
ilość książek w kategorii: 24
Pierwsza Podprzednia  1  2  3  Następna Ostatnia


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia