• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Fundamentals of Food Process Engineering » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Fundamentals of Food Process Engineering

ISBN-13: 9783319900971 / Angielski / Twarda / 2018 / 449 str.

Romeo T. Toledo; Rakesh K. Singh; Fanbin Kong
Fundamentals of Food Process Engineering Romeo T. Toledo Rakesh K. Singh Fanbin Kong 9783319900971 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Fundamentals of Food Process Engineering

ISBN-13: 9783319900971 / Angielski / Twarda / 2018 / 449 str.

Romeo T. Toledo; Rakesh K. Singh; Fanbin Kong
cena 403,47 zł
(netto: 384,26 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 385,52 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Written for the upper level undergraduate, Fundamentals of Food Process Engineering is also a solid reference for the graduate food engineering student and professional. The book has been thoroughly updated, and contains new and re-organized sections.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Cooking > General
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Food Science Text
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783319900971
Rok wydania:
2018
Wydanie:
2018
Ilość stron:
449
Waga:
1.01 kg
Wymiary:
25.4 x 17.78 x 2.54
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Units and Dimensions.- Material Balances.- Gases and Vapors.- Energy Balances.- Flow of Fluids.- Heat Transfer.- Kinetics of Chemical Reactions in Foods.- Thermal Process Calculations.- Aseptic Processing.- Refrigeration.- Evaporation.- Dehydration.- Physical Separation Processes.- Emerging Food Processing Technologies.

Romeo T. Toledo, Ph.D. is Emeritus Professor; Rakesh K. Singh, Ph.D. is Professor and Head; and Fan-bin Kong, Ph.D. is Associate Professor, in the Department of Food Science and Technology at the University of Georgia, Athens.


While continuing the tradition of expansive coverage, Fundamentals of Food Process Engineering, Fourth Edition, has been updated and revised.  The new edition of this classic text emphasizes problem solving, including technological principles that form the basis for a process so that the process can be better understood and the selection of processing parameters to maximize product quality and safety can be made more effective.  In addition, the book contains new, hard-to-find data needed to conduct food process engineering calculations. 

Two new chapters, aseptic processing and packaging, and emerging food processing technologies have been added, and one chapter on review of mathematical principles was deleted. The new chapters reflect the current state of technology and will be very useful to practicing food engineers in academics and the food industry. New chapters include:

·         Aseptic processing systems containing diagrams of various equipment, flow and residence time distributions, and calculations for hold tube and process lethality.

·         Emerging food processing technologies include heating methods with microwave, radiofrequency, and pulse electricity, and high pressure processing. Each topic includes equations and example calculations to strengthen rigor for food engineering calculations. 

The thermal process calculation chapter was extensively revised to remove outdated information and add more relevant examples. Similarly, other chapters were also revised for updated tabular data and text write-up. 

Written for the upper level undergraduate, Fundamentals of Food Process Engineering, Fourth Edition, is a solid reference for the graduate food engineering student and professional.




Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia