• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

John Coupland - książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2317873]
• Literatura piękna
 [1497610]

  więcej...
• Turystyka
 [82299]
• Informatyka
 [204637]
• Komiksy
 [29004]
• Encyklopedie
 [25478]
• Dziecięca
 [499023]
• Hobby
 [126018]
• AudioBooki
 [20511]
• Literatura faktu
 [215560]
• Muzyka CD
 [9837]
• Słowniki
 [2357]
• Inne
 [470495]
• Kalendarze
 [677]
• Podręczniki
 [115769]
• Poradniki
 [480659]
• Religia
 [385055]
• Czasopisma
 [499]
• Sport
 [76448]
• Sztuka
 [203410]
• CD, DVD, Video
 [1562]
• Technologie
 [144042]
• Zdrowie
 [91804]
• Książkowe Klimaty
 [61]
• Puzzle, gry
 [1669]
• Large Print
 [34858]
Kategorie szczegółowe BISAC
 An Introduction to the Physical Chemistry of Food John Coupland 9781493907601 Springer
An Introduction to the Physical Chemistry of Food

John Coupland

Familiar combinations of ingredients and processing make the structures that give food its properties. For example in ice cream, the emulsifiers and proteins stabilize partly crystalline milk fat as an emulsion, freezing (crystallization) of some of the water gives the product its hardness and polysaccharide stabilizers keep it smooth. Why different recipes work as they do is largely governed by the rules of physical chemistry.

This textbook introduces the physical chemistry essential to understanding the behavior of foods. Starting with the simplest model of molecules attracting and...

Familiar combinations of ingredients and processing make the structures that give food its properties. For example in ice cream, the emulsifiers an...


    
cena: 345,40 zł
 An Introduction to the Physical Chemistry of Food John Coupland 9781493938735 Springer
An Introduction to the Physical Chemistry of Food

John Coupland

Familiar combinations of ingredients and processing make the structures that give food its properties. For example in ice cream, the emulsifiers and proteins stabilize partly crystalline milk fat as an emulsion, freezing (crystallization) of some of the water gives the product its hardness and polysaccharide stabilizers keep it smooth. Why different recipes work as they do is largely governed by the rules of physical chemistry.

This textbook introduces the physical chemistry essential to understanding the behavior of foods. Starting with the simplest model of molecules attracting and...

Familiar combinations of ingredients and processing make the structures that give food its properties. For example in ice cream, the emulsifiers an...


    
cena: 248,80 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl
Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl
Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2021 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2019 DolnySlask.com Agencja Internetowa
Wtyczki do przeglądarki Firefox i IE:
Autor | ISBN13 | Tytuł
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - Płatności Payu
Przechowalnia Przechowalnia