wyszukanych pozycji: 26
![]() |
Herstellung von Einzelzellprotein (SCP) aus der Hefe Candida utilis
ISBN: 9786208756901 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Die Forschung zielte darauf ab, aus der Hefe (Candida) C. utilis aus verschiedenen lokalen fermentierten Lebensmitteln (Kissra, Hulu Mur und Marisa) im Sudan Einzelzellproteine (SCP) herzustellen. Die Studie zeigte, dass die Biomasseausbeute von C. utilis bei 2,5 g/l lag, wenn eine Batch-Fermentation verwendet wurde. Die Isolate wurden biochemisch charakterisiert. Andererseits betrug der Protein- und Feuchtigkeitsgehalt des Produkts 42 % bzw. 61 %, sodass es für die Produktion von Einzelzellprotein (SCP) verwendet werden kann.
Die Forschung zielte darauf ab, aus der Hefe (Candida) C. utilis aus verschiedenen lokalen fermentierten Lebensmitteln (Kissra, Hulu Mur und Marisa) i...
|
cena:
160,95 zł |
![]() |
Production de protéine monocellulaire (SCP) à partir de la levure Candida utilis
ISBN: 9786208756925 / Francuski / Miękka / 2025 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) La recherche visait à produire des protéines unicellulaires à partir de la levure (Candida) C. utilis provenant de divers aliments fermentés soudanais locaux (Kissra, Hulu Mur et Marisa). L'étude a montré que le rendement en biomasse de C. utilis était de 2,5 g/l en utilisant la fermentation discontinue. Les isolats ont été caractérisés biochimiquement. D'autre part, la teneur en protéines et en humidité du produit était respectivement de 42 % et 61 %, ce qui permet de l'utiliser dans la production de protéines unicellulaires (SCP).
La recherche visait à produire des protéines unicellulaires à partir de la levure (Candida) C. utilis provenant de divers aliments fermentés souda...
|
cena:
160,95 zł |
![]() |
Produzione di proteine monocellulari (SCP) dal lievito Candida utilis
ISBN: 9786208756932 / Włoski / Miękka / 2025 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
160,95 zł |
![]() |
Produção de proteína de célula única (SCP) a partir da levedura Candida utilis
ISBN: 9786208756956 / Portugalski / Miękka / 2025 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
160,95 zł |
![]() |
Produkcja bialek jednokomórkowych (SCP) z drozdzy Candida utilis
ISBN: 9786208756949 / Polski / Miękka / 2025 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
160,95 zł |
![]() |
Spray Drying of Rossele and Evaluation of the Product
ISBN: 9783659542633 / Angielski / Miękka / 2014 / 88 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) This book constitutes a report about a project (Spray drying of Karkade and evaluation of the product)carried out by the author at the University of Gezira, Sudan during the year 2008. The project was funded by the ministry of hiher education and scientific research, Sudan. The book contains the original data of the project which includes, materials and methods, literature review, significant findings, conclusion references.
This book constitutes a report about a project (Spray drying of Karkade and evaluation of the product)carried out by the author at the University of G...
|
cena:
178,89 zł |
![]() |
Qualit?t ausgew?hlter traditioneller Fisch- und Fischprodukte im Sudan
ISBN: 9786202453295 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 zł |
![]() |
Jakośc wybranych tradycyjnych ryb i produkt?w rybnych w Sudanie
ISBN: 9786202453332 / Polski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 zł |
![]() |
Cultures de d?marrage microbiennes
ISBN: 9786207897988 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
290,98 zł |
![]() |
Colture microbiche starter
ISBN: 9786207897971 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
290,98 zł |
![]() |
Quality of Traditionally and Laboratory Made Ghee (Samin), Sudan
ISBN: 9783659531361 / Angielski / Miękka / 2014 / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Samin is traditional cooking oil in Sudan and most common in North African and Middle Eastern countries. It is produced using the butter made from the milk of sheep, cow or goats. The objectives of the study was determination of the physical, chemical and sensory characteristics of samin samples collected from local market, preparation of Samin at the laboratory level and evaluation its quality. The moisture content ranged between 0.08 +0.06 and 0.34+0.05%, however, the acid value, free fatty acids, peroxide value, saponification value, density, viscosity, melting point and refractive index...
Samin is traditional cooking oil in Sudan and most common in North African and Middle Eastern countries. It is produced using the butter made from the...
|
cena:
178,89 zł |
![]() |
Production of Single Cell Protein (SCP) From The Yeast Candida utilis : Single Cell Protein from Candida utilis
ISBN: 9783659904110 / Angielski / Miękka / 2016 / 68 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
160,95 zł |
![]() |
Qualit? di alcuni pesci e prodotti ittici tradizionali selezionati in Sudan
ISBN: 9786202453325 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 zł |
![]() |
Microbial Starter Cultures
ISBN: 9786202059619 / Angielski / Miękka / 2017 / 180 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
290,98 zł |
![]() |
Culturas de arranque microbianas
ISBN: 9786207897964 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
290,98 zł |
![]() |
Quality Aspects of The Sudanese Fermented Milk Product (Rob)
ISBN: 9783843354424 / Angielski / Miękka / 2012 / 192 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Consumption of fermented sour milk (Rob) is a part of Sudanese culture. It is a common practice for the people in the rural areas of the middle and Western Sudan to prepare traditionally their Rob. In this investigation, the chemical, biochemical and microbiological aspects of Rob obtained from different sites in the Gezira province were studied. In addition, the fermenting microorganisms were isolated, purified and identified using different methods known for their high reliabilities. The quality of raw milk delivered from the same sites was also evaluated. The average chemical...
Consumption of fermented sour milk (Rob) is a part of Sudanese culture. It is a common practice for the people in the rural areas of the middle and We...
|
cena:
304,88 zł |
![]() |
Quality of Selected Traditional Fish and Fish Products in Sudan
ISBN: 9783659674754 / Angielski / Miękka / 2015 / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) This book represents a report of research product funded by the Sudanese Ministry of Higher Eductaion and Scientific Research in the year 2010. The research was about assessing the prevailing methods for preservation and processing of fishes in El Dueim area, central Sudan. The analyses included determination of chemical and microbiological characteristics as well as sensory evaluation of selected traditional fish products. The project also suggested upgrading of the current methods of preservation.
This book represents a report of research product funded by the Sudanese Ministry of Higher Eductaion and Scientific Research in the year 2010. The re...
|
cena:
178,89 zł |
![]() |
Qualit? de certains poissons et produits de la p?che traditionnels au Soudan
ISBN: 9786202453318 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 zł |
![]() |
Qualidade de peixes e produtos pesqueiros tradicionais selecionados no Sud?o
ISBN: 9786202453363 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 zł |
![]() |
Mikrobielle Starterkulturen
ISBN: 9786207898008 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
290,98 zł |