• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Raymond Sokolov » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 3

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Steal the Menu: A Memoir of Forty Years in Food Raymond Sokolov 9780307946355
Steal the Menu: A Memoir of Forty Years in Food

ISBN: 9780307946355 / Angielski / Miękka / 2014 / 256 str.

ISBN: 9780307946355/Angielski/Miękka/2014/256 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raymond Sokolov
Part autobiography, part culinary history, "Steal the Menu" is former "New York Times" food editor Raymond Sokolov s account of four decades of eating. From his pathbreaking dispatches on nouvelle cuisine in France to finding top-notch Chinese dishes at a New Jersey gas station to picking the brain of the most Michelin-starred chef in the world, Sokolov captures the colorful characters and mouth watering meals that define food today. Throughout, he shares a lifetime of personal anecdotes, including infuriating President Nixon s daughter over a wedding cake, as well as prescient observations...
Part autobiography, part culinary history, "Steal the Menu" is former "New York Times" food editor Raymond Sokolov s account of four decades of eating...
cena: 69,17 zł

 Why We Eat What We Eat: How Columbus Changed the Way the World Eats Sokolov, Raymond 9780671797911
Why We Eat What We Eat: How Columbus Changed the Way the World Eats

ISBN: 9780671797911 / Angielski / Miękka / 1993 / 240 str.

ISBN: 9780671797911/Angielski/Miękka/1993/240 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raymond Sokolov
Sokolov says that Columbus greatly influenced our eating habits when such New World delights as tomatoes, chocolate, green beans, chili peppers, and maize were introduced into cuisine throughout the world and when the delicacies of the Old World found their way into the cooking pots of America. Sokolov is the Leisure & Arts Editor of The Wall Street Journal.
Sokolov says that Columbus greatly influenced our eating habits when such New World delights as tomatoes, chocolate, green beans, chili peppers, and m...
cena: 68,99 zł

 How to Cook Revised Edition: An Easy and Imaginative Guide for the Beginner Raymond A. Sokolov 9780060083915
How to Cook Revised Edition: An Easy and Imaginative Guide for the Beginner

ISBN: 9780060083915 / Angielski / Miękka / 2004 / 320 str.

ISBN: 9780060083915/Angielski/Miękka/2004/320 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raymond A. Sokolov

A fully revised and updated edition of Raymond Sokolov's classic kitchen primer for beginning chefs of all ages, filled with 150 simple, sophisticated recipes, easy-to-learn techniques, and indispensable advice.

First published in 1986, Ray Sokolov's How To Cook is the ultimate book for beginning cooks of all ages. Unlike most kitchen primers, How To Cook does not assume any prior cooking instruction or skills, but rather guides the reader through the entire cooking process with simple explanations in ordinary language. There are no fancy cooking terms...

A fully revised and updated edition of Raymond Sokolov's classic kitchen primer for beginning chefs of all ages, filled with 150 simple, s...

cena: 72,98 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia