• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Why We Eat What We Eat: How Columbus Changed the Way the World Eats » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Why We Eat What We Eat: How Columbus Changed the Way the World Eats

ISBN-13: 9780671797911 / Angielski / Miękka / 1993 / 240 str.

Raymond Sokolov
Why We Eat What We Eat: How Columbus Changed the Way the World Eats Sokolov, Raymond 9780671797911 Touchstone Books - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Why We Eat What We Eat: How Columbus Changed the Way the World Eats

ISBN-13: 9780671797911 / Angielski / Miękka / 1993 / 240 str.

Raymond Sokolov
cena 68,99 zł
(netto: 65,70 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 68,61 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Sokolov says that Columbus greatly influenced our eating habits when such New World delights as tomatoes, chocolate, green beans, chili peppers, and maize were introduced into cuisine throughout the world and when the delicacies of the Old World found their way into the cooking pots of America. Sokolov is the Leisure & Arts Editor of The Wall Street Journal.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - African
Wydawca:
Touchstone Books
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780671797911
Rok wydania:
1993
Ilość stron:
240
Waga:
0.34 kg
Wymiary:
22.4 x 13.87 x 1.68
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Sokolov, Raymond Raymond SokoloV was a food columnist for Natural H... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia