• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Raphael Lucas J Almeida » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 9

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Bromatological analyses of probiotic drinks Almeida, Raphael Lucas Jacinto, Santos, Newton Carlos, Silva, Semirames 9786206436812
Bromatological analyses of probiotic drinks

ISBN: 9786206436812 / Angielski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206436812/Angielski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raphael Lucas Jacinto Almeida; Newton Carlos Santos; Semirames Silva
Whey, a co-product of cheese production, becomes an environmental problem when disposed of inappropriately. Jabuticaba peel has antioxidant activity among its constituents, and has suitable characteristics for the production of various products based on its utilisation. The milk drinks were produced in three batches: T1 - produced with the starter culture of Streptococcus thermophilus TA40; T2 - produced with S. thermophilus TA40 and the potentially probiotic commercial culture of Lactobacillus rhamnosus LR32; T3 - produced with S. thermophilus TA40 and the potentially probiotic native...
Whey, a co-product of cheese production, becomes an environmental problem when disposed of inappropriately. Jabuticaba peel has antioxidant activity a...
cena: 178,89

 Bromatologische Analysen von probiotischen Getränken Almeida, Raphael Lucas Jacinto, Santos, Newton Carlos, Silva, Semirames 9786206436805
Bromatologische Analysen von probiotischen Getränken

ISBN: 9786206436805 / Niemiecki / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206436805/Niemiecki/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raphael Lucas Jacinto Almeida; Newton Carlos Santos; Semirames Silva
Molke, ein Nebenprodukt der Käseherstellung, wird zu einem Umweltproblem, wenn sie unsachgemäß entsorgt wird. Die Jabuticaba-Schale hat unter ihren Bestandteilen eine antioxidative Wirkung und verfügt über geeignete Eigenschaften für die Herstellung verschiedener Produkte, die auf ihrer Verwendung basieren. Die Milchgetränke wurden in drei Chargen hergestellt: T1 - hergestellt mit der Starterkultur von Streptococcus thermophilus TA40; T2 - hergestellt mit S. thermophilus TA40 und der potenziell probiotischen kommerziellen Kultur von Lactobacillus rhamnosus LR32; T3 - hergestellt mit S....
Molke, ein Nebenprodukt der Käseherstellung, wird zu einem Umweltproblem, wenn sie unsachgemäß entsorgt wird. Die Jabuticaba-Schale hat unter ihren...
cena: 178,89

 Analisi bromatologiche delle bevande probiotiche Almeida, Raphael Lucas Jacinto, Santos, Newton Carlos, Silva, Semirames 9786206436850
Analisi bromatologiche delle bevande probiotiche

ISBN: 9786206436850 / Włoski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206436850/Włoski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raphael Lucas Jacinto Almeida; Newton Carlos Santos; Semirames Silva
cena: 178,89

 Analyses bromatologiques de boissons probiotiques Almeida, Raphael Lucas Jacinto, Santos, Newton Carlos, Silva, Semirames 9786206436843
Analyses bromatologiques de boissons probiotiques

ISBN: 9786206436843 / Francuski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206436843/Francuski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raphael Lucas Jacinto Almeida; Newton Carlos Santos; Semirames Silva
Le lactosérum, un coproduit de la production de fromage, devient un problème environnemental lorsqu'il est éliminé de manière inappropriée. L'écorce de Jabuticaba possède une activité antioxydante parmi ses constituants et présente des caractéristiques appropriées pour la production de divers produits basés sur son utilisation. Les boissons lactées ont été produites en trois lots : T1 - produit avec la culture starter de Streptococcus thermophilus TA40 ; T2 - produit avec S. thermophilus TA40 et la culture commerciale potentiellement probiotique de Lactobacillus rhamnosus LR32...
Le lactosérum, un coproduit de la production de fromage, devient un problème environnemental lorsqu'il est éliminé de manière inappropriée. L'é...
cena: 178,89

 Entwicklung und Lagerung von Mangaba- und Cajá-Produkten Santos, Newton Carlos, J. Almeida, Raphael Lucas, do N. Silva, Semirames 9786206392552
Entwicklung und Lagerung von Mangaba- und Cajá-Produkten

ISBN: 9786206392552 / Niemiecki / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206392552/Niemiecki/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Newton Carlos Santos; Raphael Lucas J. Almeida; Semirames do N. Silva
Der Obstanbau ist einer der wichtigsten Sektoren in Brasilien, das als Erzeuger der weltweit am meisten konsumierten tropischen Früchte gilt und über eine Vielzahl exotischer Früchte mit Potenzial für die Entwicklung neuer Produkte verfügt. Zu diesen Früchten gehört die Cajá, die als reiche Quelle von sekundären Pflanzenstoffen wie Anthocyanen, Carotinoiden, Flavonoiden und Ascorbinsäure gilt. Mangaba ist ebenfalls eine tropische Frucht mit hohem Nährwert und einem exotischen und eigenartigen Geschmack. Ziel dieser Studie war es, einen Überblick über die vorhandene Literatur zu...
Der Obstanbau ist einer der wichtigsten Sektoren in Brasilien, das als Erzeuger der weltweit am meisten konsumierten tropischen Früchte gilt und übe...
cena: 178,89

 Development and storage of mangaba and cajá products Santos, Newton Carlos, J. Almeida, Raphael Lucas, do N. Silva, Semirames 9786206392569
Development and storage of mangaba and cajá products

ISBN: 9786206392569 / Angielski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206392569/Angielski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Newton Carlos Santos; Raphael Lucas J. Almeida; Semirames do N. Silva
Fruit growing is one of the most important sectors in Brazil, which is considered to produce the most consumed tropical fruit in the world, as well as having a variety of exotic fruits with potential for the development of new products. Among these fruits is the cajá, considered a rich source of phytochemicals such as anthocyanins, carotenoids, flavonoids and ascorbic acid. Mangaba is also a tropical fruit with high nutritional value and an exotic and peculiar flavour. The aim of this study was to survey the existing literature on these two fruits, with an emphasis on their production,...
Fruit growing is one of the most important sectors in Brazil, which is considered to produce the most consumed tropical fruit in the world, as well as...
cena: 178,89

 Développement et stockage des produits de la mangaba et du cajá Santos, Newton Carlos, J. Almeida, Raphael Lucas, do N. Silva, Semirames 9786206392590
Développement et stockage des produits de la mangaba et du cajá

ISBN: 9786206392590 / Francuski / Miękka / 2023 / 52 str.

ISBN: 9786206392590/Francuski/Miękka/2023/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Newton Carlos Santos; Raphael Lucas J. Almeida; Semirames do N. Silva
L'arboriculture est l'un des secteurs les plus importants du Brésil, qui est considéré comme le pays produisant les fruits tropicaux les plus consommés au monde, ainsi qu'une variété de fruits exotiques présentant un potentiel pour le développement de nouveaux produits. Parmi ces fruits figure le cajá, considéré comme une riche source de substances phytochimiques telles que les anthocyanes, les caroténoïdes, les flavonoïdes et l'acide ascorbique. Le mangaba est également un fruit tropical à haute valeur nutritionnelle et à la saveur exotique et particulière. L'objectif de...
L'arboriculture est l'un des secteurs les plus importants du Brésil, qui est considéré comme le pays produisant les fruits tropicaux les plus conso...
cena: 178,89

 Análises bromatológicas em bebida probiótica : Bebida láctea potencialmente probiótica com soro de queijo e ingredientes obtidos da casca da jabuticaba Almeida, Raphael Lucas Jacinto; Santos, Newton Carlos; Silva, Semirames 9786139774937
Análises bromatológicas em bebida probiótica : Bebida láctea potencialmente probiótica com soro de queijo e ingredientes obtidos da casca da jabuticaba

ISBN: 9786139774937 / Portugalski

ISBN: 9786139774937/Portugalski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raphael Lucas Jacinto Almeida; Newton Carlos Santos; Semirames Silva
cena: 178,89

 Desenvolvimento e armazenamento de produtos de mangaba e cajá : Processamento e Armazenamento Santos, Newton Carlos; J. Almeida, Raphael Lucas; do N. Silva, Semirames 9786139766468
Desenvolvimento e armazenamento de produtos de mangaba e cajá : Processamento e Armazenamento

ISBN: 9786139766468 / Portugalski

ISBN: 9786139766468/Portugalski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Newton Carlos Santos; Raphael Lucas J. Almeida; Semirames do N. Silva
cena: 178,89


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia