• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Raphael Lucas Jacinto Almeida » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 5

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Bromatological analyses of probiotic drinks Almeida, Raphael Lucas Jacinto, Santos, Newton Carlos, Silva, Semirames 9786206436812
Bromatological analyses of probiotic drinks

ISBN: 9786206436812 / Angielski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206436812/Angielski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raphael Lucas Jacinto Almeida; Newton Carlos Santos; Semirames Silva
Whey, a co-product of cheese production, becomes an environmental problem when disposed of inappropriately. Jabuticaba peel has antioxidant activity among its constituents, and has suitable characteristics for the production of various products based on its utilisation. The milk drinks were produced in three batches: T1 - produced with the starter culture of Streptococcus thermophilus TA40; T2 - produced with S. thermophilus TA40 and the potentially probiotic commercial culture of Lactobacillus rhamnosus LR32; T3 - produced with S. thermophilus TA40 and the potentially probiotic native...
Whey, a co-product of cheese production, becomes an environmental problem when disposed of inappropriately. Jabuticaba peel has antioxidant activity a...
cena: 178,89

 Analisi bromatologiche delle bevande probiotiche Almeida, Raphael Lucas Jacinto, Santos, Newton Carlos, Silva, Semirames 9786206436850
Analisi bromatologiche delle bevande probiotiche

ISBN: 9786206436850 / Włoski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206436850/Włoski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raphael Lucas Jacinto Almeida; Newton Carlos Santos; Semirames Silva
cena: 178,89

 Analyses bromatologiques de boissons probiotiques Almeida, Raphael Lucas Jacinto, Santos, Newton Carlos, Silva, Semirames 9786206436843
Analyses bromatologiques de boissons probiotiques

ISBN: 9786206436843 / Francuski / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206436843/Francuski/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raphael Lucas Jacinto Almeida; Newton Carlos Santos; Semirames Silva
Le lactosérum, un coproduit de la production de fromage, devient un problème environnemental lorsqu'il est éliminé de manière inappropriée. L'écorce de Jabuticaba possède une activité antioxydante parmi ses constituants et présente des caractéristiques appropriées pour la production de divers produits basés sur son utilisation. Les boissons lactées ont été produites en trois lots : T1 - produit avec la culture starter de Streptococcus thermophilus TA40 ; T2 - produit avec S. thermophilus TA40 et la culture commerciale potentiellement probiotique de Lactobacillus rhamnosus LR32...
Le lactosérum, un coproduit de la production de fromage, devient un problème environnemental lorsqu'il est éliminé de manière inappropriée. L'é...
cena: 178,89

 Bromatologische Analysen von probiotischen Getränken Almeida, Raphael Lucas Jacinto, Santos, Newton Carlos, Silva, Semirames 9786206436805
Bromatologische Analysen von probiotischen Getränken

ISBN: 9786206436805 / Niemiecki / Miękka / 52 str.

ISBN: 9786206436805/Niemiecki/Miękka/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raphael Lucas Jacinto Almeida; Newton Carlos Santos; Semirames Silva
Molke, ein Nebenprodukt der Käseherstellung, wird zu einem Umweltproblem, wenn sie unsachgemäß entsorgt wird. Die Jabuticaba-Schale hat unter ihren Bestandteilen eine antioxidative Wirkung und verfügt über geeignete Eigenschaften für die Herstellung verschiedener Produkte, die auf ihrer Verwendung basieren. Die Milchgetränke wurden in drei Chargen hergestellt: T1 - hergestellt mit der Starterkultur von Streptococcus thermophilus TA40; T2 - hergestellt mit S. thermophilus TA40 und der potenziell probiotischen kommerziellen Kultur von Lactobacillus rhamnosus LR32; T3 - hergestellt mit S....
Molke, ein Nebenprodukt der Käseherstellung, wird zu einem Umweltproblem, wenn sie unsachgemäß entsorgt wird. Die Jabuticaba-Schale hat unter ihren...
cena: 178,89

 Análises bromatológicas em bebida probiótica : Bebida láctea potencialmente probiótica com soro de queijo e ingredientes obtidos da casca da jabuticaba Almeida, Raphael Lucas Jacinto; Santos, Newton Carlos; Silva, Semirames 9786139774937
Análises bromatológicas em bebida probiótica : Bebida láctea potencialmente probiótica com soro de queijo e ingredientes obtidos da casca da jabuticaba

ISBN: 9786139774937 / Portugalski

ISBN: 9786139774937/Portugalski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Raphael Lucas Jacinto Almeida; Newton Carlos Santos; Semirames Silva
cena: 178,89


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia