• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

R D Owusu Apenten » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 5

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Introduction to Food Chemistry Richard Owusu-Apenten R. K. Owusu-Apenten 9780849317248
Introduction to Food Chemistry

ISBN: 9780849317248 / Angielski / Twarda / 2004 / 272 str.

ISBN: 9780849317248/Angielski/Twarda/2004/272 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Richard Owusu-Apenten; R. K. Owusu-Apenten
Providing a concise but rigorous introduction to the core areas of food science specified by the Institute of Food Technologists, Introduction to Food Chemistry covers food chemistry, food analysis and methods for quality assurance, nutrition, diet and health, food microbiology, food material science, biochemical changes in fresh foods, food enzymology, and food processing. As a multi-level text with material of varying sophistication, the book focuses on principles rather than commodities and balances facts with explanations. It emphasizes improvement of learning and teaching quality,...
Providing a concise but rigorous introduction to the core areas of food science specified by the Institute of Food Technologists, Introduction to Food...
cena: 872,61

 Food Protein Analysis: Quantitative Effects on Processing Owusu-Apenten, Richard 9780824706845
Food Protein Analysis: Quantitative Effects on Processing

ISBN: 9780824706845 / Angielski / Twarda / 2002 / 488 str.

ISBN: 9780824706845/Angielski/Twarda/2002/488 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Owusu-Apenten; R. D. Owusu Apenten; Owusu-Apenten Owusu-Apenten

Ideal for planning, performing, and interpreting food protein analyses, especially as it relates to the effect of food processing on protei investigation results. Delineates basic research principles, practices, and anticipated outcomes in each of the illustrated protein assays.


Ideal for planning, performing, and interpreting food protein analyses, especially as it relates to the effect of food processing on protei investi...

cena: 1454,36

 Introduction to Food Chemistry Richard Owusu-Apenten 9780367393489
Introduction to Food Chemistry

ISBN: 9780367393489 / Angielski / Miękka / 2019 / 272 str.

ISBN: 9780367393489/Angielski/Miękka/2019/272 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Richard Owusu-Apenten
cena: 310,21

 Bioactive Peptides: Applications for Improving Nutrition and Health Owusu-Apenten, Richard 9781439813621
Bioactive Peptides: Applications for Improving Nutrition and Health

ISBN: 9781439813621 / Angielski / Twarda / 2010 / 414 str.

ISBN: 9781439813621/Angielski/Twarda/2010/414 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Richard Owusu-Apenten

Chronic illnesses, injury, or infections produce a decline in muscle mass leading to delayed recovery, more post-treatment complications, longer hospital stays, and higher mortality rates. Therefore, ensuring adequate lean body mass is of major concern in health care. Presenting data from human studies and trials, along with recent research findings, Bioactive Peptides: Applications for Improving Nutrition and Health summarizes the applications, and benefits of bioactive peptides used to mitigate major metabolic derangements that arise from chronic illnesses and result in...

Chronic illnesses, injury, or infections produce a decline in muscle mass leading to delayed recovery, more post-treatment complications, longer ho...

cena: 1066,53

 Elementary Food Science Richard Owusu-Apenten Ernest Vieira 9783030654313
Elementary Food Science

ISBN: 9783030654313 / Angielski / Miękka / 2022 / 531 str.

ISBN: 9783030654313/Angielski/Miękka/2022/531 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Richard Owusu-Apenten; Ernest Vieira
cena: 602,40


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia