wyszukanych pozycji: 5
Recent Advances in Ready-To-Eat Food Technology
ISBN: 9781032607788 / Angielski / 28-11-2024 Książka dostępna od: 28-11-2024 |
|
Planowany termin premiery książki: 28-11-2024
Książkę można już zamówić z rabatem 5% |
|
847,37 zł |
Spice Bioactive Compounds: Properties, Applications, and Health Benefits
ISBN: 9781032104478 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
341,00 zł |
Spice Bioactive Compounds: Properties, Applications, and Health Benefits
ISBN: 9781032062914 / Angielski / Twarda / 2022 / 360 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
839,50 zł |
Ankprad / अंकप्रद
ISBN: 9798889756293 / Hindi Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych (Dostawa przed świętami) |
|
cena:
54,98 zł |
Food Processing Waste and Utilization: Tackling Pollution and Enhancing Product Recovery
ISBN: 9781032075617 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
341,00 zł |