wyszukanych pozycji: 8
Food Processing Waste and Utilization: Tackling Pollution and Enhancing Product Recovery
ISBN: 9781032062945 / Angielski / Twarda / 2022 / 368 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
803,99 zł |
Wild Mushrooms: Characteristics, Nutrition, and Processing
ISBN: 9780367715564 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
337,10 zł |
Nanotechnological Approaches in Food Microbiology
ISBN: 9780367359447 / Angielski / Twarda / 2020 / 476 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
1011,47 zł |
Food Processing Waste and Utilization: Tackling Pollution and Enhancing Product Recovery
ISBN: 9781032075617 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
337,10 zł |
Wild Mushrooms: Characteristics, Nutrition, and Processing
ISBN: 9780367692513 / Angielski / Twarda / 2022 / 528 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
907,73 zł |
Essential Fatty Acids: Sources, Processing Effects, and Health Benefits
ISBN: 9780367560362 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
357,85 zł |
Essential Fatty Acids: Sources, Processing Effects, and Health Benefits
ISBN: 9780367335403 / Angielski / Twarda / 2020 / 274 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
907,73 zł |
Nanotechnological Approaches in Food Microbiology
ISBN: 9780367642938 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych. |
|
cena:
321,54 zł |