• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Paul L H McSweeney » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 12

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Advanced Dairy Chemistry: Volume 3: Lactose, Water, Salts and Minor Constituents McSweeney, Paul L. H. 9780387848648
Advanced Dairy Chemistry: Volume 3: Lactose, Water, Salts and Minor Constituents

ISBN: 9780387848648 / Angielski / Twarda / 2009 / 778 str.

ISBN: 9780387848648/Angielski/Twarda/2009/778 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Paul L. H. McSweeney
This volume reviews the extensive literature on lactose and its significance in milk products. It also reviews the literature on milk salts, vitamins, milk flavours and off-flavours and the behaviour of water in dairy products.
This volume reviews the extensive literature on lactose and its significance in milk products. It also reviews the literature on milk salts, vitamins,...
cena: 1129,54

 Advanced Dairy Chemistry: Volume 1B: Proteins: Applied Aspects McSweeney, Paul L. H. 9781493979745
Advanced Dairy Chemistry: Volume 1B: Proteins: Applied Aspects

ISBN: 9781493979745 / Angielski / Miękka / 2019 / 498 str.

ISBN: 9781493979745/Angielski/Miękka/2019/498 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Paul L. H. McSweeney; James A. O'Mahony
cena: 887,69

 Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids McSweeney, Paul L. H. 9783030486853
Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids

ISBN: 9783030486853 / Angielski / Twarda / 2020 / 489 str.

ISBN: 9783030486853/Angielski/Twarda/2020/489 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Paul L. H. McSweeney; Patrick F. Fox; James A. O'Mahony
cena: 887,69

 Advanced Dairy Chemistry: Volume 1a: Proteins: Basic Aspects, 4th Edition McSweeney, Paul L. H. 9781461447139
Advanced Dairy Chemistry: Volume 1a: Proteins: Basic Aspects, 4th Edition

ISBN: 9781461447139 / Angielski / Twarda / 2013 / 548 str.

ISBN: 9781461447139/Angielski/Twarda/2013/548 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Paul L H McSweeney
Professor Fox's multi-volume Advanced Dairy Chemistry set was first published in four volumes in the early 1980s. A second edition came out in the early 1990s, and an updated third edition was published a decade later. The set is the leading major reference on dairy chemistry, providing in-depth coverage of milk proteins, lipids, and lactose. The editors propose beginning the revision cycle again, with a revised first volume on proteins, to be divided and published separately as Volume 1A - Proteins: Basics Aspects, and Volume 1B - Applied Aspects. Fox and his co-editor, Paul McSweeney, have...
Professor Fox's multi-volume Advanced Dairy Chemistry set was first published in four volumes in the early 1980s. A second edition came out in the ear...
cena: 1210,50

 Advanced Dairy Chemistry: Volume 1a: Proteins: Basic Aspects, 4th Edition McSweeney, Paul L. H. 9781489977236
Advanced Dairy Chemistry: Volume 1a: Proteins: Basic Aspects, 4th Edition

ISBN: 9781489977236 / Angielski / Miękka / 2016 / 548 str.

ISBN: 9781489977236/Angielski/Miękka/2016/548 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Paul L. H. McSweeney; Patrick F. Fox
cena: 883,70

 Advanced Dairy Chemistry: Volume 1B: Proteins: Applied Aspects McSweeney, Paul L. H. 9781493927999
Advanced Dairy Chemistry: Volume 1B: Proteins: Applied Aspects

ISBN: 9781493927999 / Angielski / Twarda / 2015 / 498 str.

ISBN: 9781493927999/Angielski/Twarda/2015/498 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
P. L. H. McSweeney; J. A. O'Mahony
The chemistry and physico-chemical properties of milk proteins are perhaps the largest and most rapidly evolving major areas in dairy chemistry. Advanced Dairy Chemistry-1B: Proteins: Applied Aspects covers the applied, technologically-focused chemical aspects of dairy proteins, the most commercially valuable constituents of milk. This fourth edition contains most chapters in the third edition on applied aspects of dairy proteins. The original chapter on production and utilization of functional milk proteins has been split into two new chapters focusing on casein- and whey-based...
The chemistry and physico-chemical properties of milk proteins are perhaps the largest and most rapidly evolving major areas in dairy chemistry. Ad...
cena: 887,69

 Dairy Chemistry and Biochemistry P. F. Fox T. Uniacke-Lowe Paul L. H. McSweeney 9783319374369
Dairy Chemistry and Biochemistry

ISBN: 9783319374369 / Angielski / Miękka / 2016 / 584 str.

ISBN: 9783319374369/Angielski/Miękka/2016/584 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
P. F. Fox; T. Uniacke-Lowe; Paul L. H. McSweeney
It also covers heat-induced changes in milk, the use of exogenous enzymes in dairy processing, principal physical properties of milk, bioactive compounds in milk and comparison of milk of different species.
It also covers heat-induced changes in milk, the use of exogenous enzymes in dairy processing, principal physical properties of milk, bioactive compou...
cena: 262,25

 Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids Paul L. H. McSweeney Patrick F. Fox James A. O'Mahony 9783030486884
Advanced Dairy Chemistry, Volume 2: Lipids

ISBN: 9783030486884 / Angielski / Miękka / 2021 / 508 str.

ISBN: 9783030486884/Angielski/Miękka/2021/508 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Paul L. H. McSweeney; Patrick F. Fox; James A. O'Mahony
cena: 564,88

 Advanced Dairy Chemistry Volume 2: Lipids Patrick F. Fox, Paul L. H. McSweeney 9781461498308
Advanced Dairy Chemistry Volume 2: Lipids

ISBN: 9781461498308 / Angielski / Miękka / 2014 / 801 str.

ISBN: 9781461498308/Angielski/Miękka/2014/801 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Patrick F. Fox;Paul L. H. McSweeney

The Advanced Dairy Chemistry series was first published in four volumes in the 1980s (under the title Developments in Dairy Chemistry) and revised in three volumes in the 1990s. The series is the leading reference on dairy chemistry, providing in-depth coverage of milk proteins, lipids, lactose, water and minor constituents.

Advanced Dairy Chemistry Volume 2: Lipids, Third Edition, is unique in the literature on milk lipids, a broad field that encompasses a diverse range of topics, including synthesis of fatty acids and acylglycerols, compounds associated with the...

The Advanced Dairy Chemistry series was first published in four volumes in the 1980s (under the title Developments in Dairy Chemistry<...

cena: 726,29

 Fundamentals of Cheese Science P. F. Fox Paul L. H. McSweeney T. P. Guinee 9781489976796
Fundamentals of Cheese Science

ISBN: 9781489976796 / Angielski / Twarda / 2016 / 799 str.

ISBN: 9781489976796/Angielski/Twarda/2016/799 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
P. F. Fox; Paul L. H. McSweeney; T. P. Guinee
cena: 928,04

 Advanced Dairy Chemistry: Volume 3: Lactose, Water, Salts and Minor Constituents Paul L. H. McSweeney James A. O'Mahony Alan L. Kelly 9783030925840
Advanced Dairy Chemistry: Volume 3: Lactose, Water, Salts and Minor Constituents

ISBN: 9783030925840 / Angielski / Twarda / 2022 / 562 str.

ISBN: 9783030925840/Angielski/Twarda/2022/562 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Paul L. H. McSweeney;James A. O'Mahony;Alan L. Kelly
The Advanced Dairy Chemistry series was first published in four volumes in the 1980s (under the title Developments in Dairy Chemistry) and revised in three volumes in the late 1990s and again in the 2000s and 2010s. For nearly four decades, the series has been the leading reference source on dairy chemistry and is now in its fourth edition. Advanced Dairy Chemistry Volume 3: Lactose, Water, Salts, and Minor Constituents, fourth edition, reviews the extensive literature on lactose and its significance in milk products. This volume also reviews the literature on milk salts, vitamins,...
The Advanced Dairy Chemistry series was first published in four volumes in the 1980s (under the title Developments in Dairy Chemistry) and revised in ...
cena: 605,23

 Fundamentals of Cheese Science Patrick Fox Fox                                      Paul McSweeney 9780834212602
Fundamentals of Cheese Science

ISBN: 9780834212602 / Angielski / Twarda / 2000 / 588 str.

ISBN: 9780834212602/Angielski/Twarda/2000/588 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Patrick Fox;Fox; Paul McSweeney
Fundamentals of Cheese Science provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. The book's 23 chapters cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, the flavor and rheology of cheese, processed cheese, cheese as a food ingredient, public health and nutritional aspects of cheese, and various methods used for the analysis of cheese. The book contains copious references to other texts and...
Fundamentals of Cheese Science provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. The b...
cena: 806,99


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia