• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Negussie Retta » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 3

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 EFFECT OF PROCESSING AND BLENDING ON TARO AND WHEAT FLOUR COOKIES Hagos, Abinet Tekle, Worku, Solomon, Retta, Negussie 9783844390254
EFFECT OF PROCESSING AND BLENDING ON TARO AND WHEAT FLOUR COOKIES

ISBN: 9783844390254 / Angielski / Miękka / 72 str.

ISBN: 9783844390254/Angielski/Miękka/72 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Abinet Tekle Hagos; Solomon Worku; Negussie Retta
This book is for everyone who appreciates the huge amount of wisdom accompanying the process of blending a tuber and a cereal to enhance both nutritional and health benefits of a cookie; not just for food scientists, nutritionists, dieticians and chefs who already had a chance to witness the wonders of the food world. It is about the possibility of replacing wheat flour with taro flour to produce a value added product without compromising the sensory attributes of a typical cookie.
This book is for everyone who appreciates the huge amount of wisdom accompanying the process of blending a tuber and a cereal to enhance both nutritio...
cena: 219,69

 Enrichment of Cereals Flour With Soy Protein Concentrates Debebe, Sandocan, Desse, Gulelat, Retta, Negussie 9783848409556
Enrichment of Cereals Flour With Soy Protein Concentrates

ISBN: 9783848409556 / Angielski / Miękka / 84 str.

ISBN: 9783848409556/Angielski/Miękka/84 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Sandocan Debebe; Gulelat Desse; Negussie Retta
In developing countries, one of the greatest problem affecting millions of people, particularly, children is lack of adequate protein intake. Especially, in tropical and sub-tropical areas, feeding the fast-growing population is becoming a serious problem. These areas are also characterized by a shortage of animal protein and incidences of protein energy malnutrition.In the continuous search for solution to the problem of malnutrition in its various forms, mainly among the people of the developing countries, views have been expressed of the need to improve the nutritive quality of staple...
In developing countries, one of the greatest problem affecting millions of people, particularly, children is lack of adequate protein intake. Especial...
cena: 219,69

 Effect of Processing on Chemical Composition and Antinutrients of Taro Adane Tilahun Getachew Shimelis Admassu Negussie Retta 9783639308594
Effect of Processing on Chemical Composition and Antinutrients of Taro

ISBN: 9783639308594 / Angielski / Miękka / 2010 / 100 str.

ISBN: 9783639308594/Angielski/Miękka/2010/100 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Adane Tilahun Getachew; Shimelis Admassu; Negussie Retta
Taro is a very important crop in the pacific islands, the Caribbean, Japan, China, west and east Africa. It is reach in carbohydrate and it is an excellent source of potassium and fiber. However Like most plant origin foods taro also contains a variety of anti-nutritional and toxic components. Taro contains oxalates, phytates trypsin and amylase inhibitors, phytates, tannins and cyanide in some cultivars. This book, therefore provide the necessary information on chemical composition the levels of antinutritional factors, effective processing methods in reducing these factors in taro. Moreover...
Taro is a very important crop in the pacific islands, the Caribbean, Japan, China, west and east Africa. It is reach in carbohydrate and it is an exce...
cena: 219,69


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia