wyszukanych pozycji: 11
Password Design
ISBN: 9781549878701 / Angielski / Miękka / 2017 / 62 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
23,34 zł |
Augmented Reality und sein Einsatz in der Kinderzahnheilkunde
ISBN: 9786207946259 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
360,22 zł |
La realt? aumentata e il suo utilizzo in odontoiatria pediatrica
ISBN: 9786207946280 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
360,22 zł |
Augmented Reality and Its Use in Pediatric Dentistry
ISBN: 9786207994977 / Angielski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
354,85 zł |
La r?alit? augment?e et son utilisation en dentisterie p?diatrique
ISBN: 9786207946273 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
360,22 zł |
Realidade aumentada e seu uso em odontopediatria
ISBN: 9786207946365 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
360,22 zł |
Petits ronflements, grandes inqui?tudes
ISBN: 9786206527978 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
289,77 zł |
Piccoli russamenti, grandi preoccupazioni
ISBN: 9786206528074 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
289,77 zł |
Winzige Schnarcher, gro?e Sorgen
ISBN: 9786206527961 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
289,77 zł |
Pequenos roncos, grandes preocupa??es
ISBN: 9786206528005 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
289,77 zł |
Gluten Free Bread
ISBN: 9783659169571 / Angielski / Miękka / 2012 / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. With the increase in the demand of gluten free products, the food industry has stepped up to the formulation challenges associated with removing the protein from dough mixes.Further, in an era where coeliac disease and the availability of gluten-free foods have become so topical, few research work deals with this complex area of gluten free product development. This book presents a research work in which alternative ingredients were tested, bulking agents were examined and different processing methods were developed and optimization of gluten free bread was done using response surface...
With the increase in the demand of gluten free products, the food industry has stepped up to the formulation challenges associated with removing the p...
|
|
cena:
239,60 zł |