• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Mihaela-Adriana Tita » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 15

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Traceability study of the hard paste cheeses: The Romano Cheese Adriana-Ioana Cipariu, Mihaela-Adriana Tita, Ovidiu Tita 9783659801914
Traceability study of the hard paste cheeses: The Romano Cheese

ISBN: 9783659801914 / Angielski / Miękka / 2015 / 60 str.

ISBN: 9783659801914/Angielski/Miękka/2015/60 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Adriana-Ioana Cipariu;Mihaela-Adriana Tita;Ovidiu Tita
The paper analyzes the traceability concept, the importance of traceability implementation of a traceability system, in an organization within the food chain.A traceability system is a useful tool that helps an organization within a food chain to achieve the objectives set out in a management system.A constant concern of the scientific research in the field of food safety is the identification of methods, to determine in an objective way, the quality of the food, available on the market.The choice of a traceability system is influenced by regulations, product characteristics and expectations...
The paper analyzes the traceability concept, the importance of traceability implementation of a traceability system, in an organization within the foo...
cena: 107,15

 Obtaining an innovative fermented milk product Tita, Mihaela-Adriana 9786200313454
Obtaining an innovative fermented milk product

ISBN: 9786200313454 / Angielski / Miękka / 2019 / 224 str.

ISBN: 9786200313454/Angielski/Miękka/2019/224 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mihaela-Adriana Tita; Ana-Maria Popa
cena: 277,53

 Optimizing the technology for obtaining the Cottage cheese Tita, Mihaela-Adriana 9783659482045
Optimizing the technology for obtaining the Cottage cheese

ISBN: 9783659482045 / Angielski / Miękka / 2013 / 60 str.

ISBN: 9783659482045/Angielski/Miękka/2013/60 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Tita Mihaela-Adriana;Ungureanu Nicoleta;Tita Ovidiu
Cottage cheese is an unripened type of cheese, slightly acid, made from skimmed milk. In order to optimize the technology for obtaining this type of cheese, we analyze the activity of lactic cultures in time, taking into consideration the pH for different samples of raw milk. The chemical composition of the milk enriched with solid substance, and the type of culture used had a great influence in the process of obtaining the Cottage cheese. Parameters that were influenced were especially the fermentation period, the pH at curd cutting and further processing. From the obtained results, the use...
Cottage cheese is an unripened type of cheese, slightly acid, made from skimmed milk. In order to optimize the technology for obtaining this type of c...
cena: 107,15

 Análise físico-química e térmica de coalhada produzida a partir de leite de cabra Tita, Mihaela-Adriana, Adriana, Sava 9786208348403
Análise físico-química e térmica de coalhada produzida a partir de leite de cabra

ISBN: 9786208348403 / Portugalski / Miękka / 2025 / 60 str.

ISBN: 9786208348403/Portugalski/Miękka/2025/60 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mihaela-Adriana Tita; Sava Adriana
cena: 107,15

 Analisi fisico-chimica e termica della cagliata ottenuta dal latte di capra Tita, Mihaela-Adriana, Adriana, Sava 9786208250294
Analisi fisico-chimica e termica della cagliata ottenuta dal latte di capra

ISBN: 9786208250294 / Włoski / Miękka / 2025 / 64 str.

ISBN: 9786208250294/Włoski/Miękka/2025/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mihaela-Adriana Tita; Sava Adriana
cena: 107,15

 Analyse physico-chimique et thermique de caillés fabriqués à partir de lait de chèvre Tita, Mihaela-Adriana, Adriana, Sava 9786208250287
Analyse physico-chimique et thermique de caillés fabriqués à partir de lait de chèvre

ISBN: 9786208250287 / Francuski / Miękka / 2025 / 64 str.

ISBN: 9786208250287/Francuski/Miękka/2025/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mihaela-Adriana Tita; Sava Adriana
Le lait de chèvre est un élixir pour la santé des enfants comme des adultes. Le lait de chèvre a le goût et la composition les plus proches du lait maternel, il est donc préféré par les enfants, au détriment du lait en poudre et du lait de vache. Le lait de chèvre est sucré, gras et nutritif et possède des propriétés miraculeuses pour notre santé, peut-être parce que ces animaux consomment beaucoup d'écorce, de sel, d'argousier, d'églantier, en principe, ils ne refusent rien. Le lait de chèvre est plus sain et plus nutritif que le lait de vache, avec des effets très...
Le lait de chèvre est un élixir pour la santé des enfants comme des adultes. Le lait de chèvre a le goût et la composition les plus proches du la...
cena: 107,15

 Physico-chemical and thermal analysis of curds made from goat milk Tita, Mihaela-Adriana; Adriana, Sava 9783330014497
Physico-chemical and thermal analysis of curds made from goat milk

ISBN: 9783330014497 / Angielski / Miękka / 2016 / 80 str.

ISBN: 9783330014497/Angielski/Miękka/2016/80 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mihaela-Adriana Tita; Sava Adriana
cena: 107,15

 Physikalisch-chemische und thermische Analyse von Quark aus Ziegenmilch Tita, Mihaela-Adriana, Adriana, Sava 9786207171637
Physikalisch-chemische und thermische Analyse von Quark aus Ziegenmilch

ISBN: 9786207171637 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 64 str.

ISBN: 9786207171637/Niemiecki/Miękka/2025/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mihaela-Adriana Tita; Sava Adriana
Ziegenmilch ist ein Elixier für die Gesundheit von Kindern und Erwachsenen gleichermaßen. Ziegenmilch hat den Geschmack und die Zusammensetzung, die der Muttermilch am nächsten kommen, weshalb sie von Kindern gegenüber Milchpulver und Kuhmilch bevorzugt wird. Ziegenmilch ist süß, fettreich und nahrhaft und hat wundersame Eigenschaften für unsere Gesundheit, vielleicht weil diese Tiere viel Rinde, Salz, Sanddorn und Hagebutten fressen und grundsätzlich nichts verschmähen. Ziegenmilch ist gesünder und nahrhafter als Kuhmilch und hat vielfältige Wirkungen. Erstens macht der Verzehr...
Ziegenmilch ist ein Elixier für die Gesundheit von Kindern und Erwachsenen gleichermaßen. Ziegenmilch hat den Geschmack und die Zusammensetzung, die...
cena: 107,15

 Analiza fizykochemiczna i termiczna twarogu z mleka koziego Tita, Mihaela-Adriana, Adriana, Sava 9786208348397
Analiza fizykochemiczna i termiczna twarogu z mleka koziego

ISBN: 9786208348397 / Polski / Miękka / 2025 / 60 str.

ISBN: 9786208348397/Polski/Miękka/2025/60 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mihaela-Adriana Tita; Sava Adriana
cena: 107,15

 
RICERCA SUL MIGLIORAMENTO DELLA CONSISTENZA DELLO YOGURT

ISBN: 9786203791266 / Włoski / Miękka / 2021 / 204 str.

ISBN: 9786203791266/Włoski/Miękka/2021/204 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
MOGA Valentina-Madalina; Tita Mihaela-Adriana
cena: 277,53

 The control of the production process to obtain butter lovage Tita, Mihaela-Adriana; Paunoiu, Maria-Magdalena 9786139965540
The control of the production process to obtain butter lovage

ISBN: 9786139965540 / Angielski / Miękka / 2018 / 180 str.

ISBN: 9786139965540/Angielski/Miękka/2018/180 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Mihaela-Adriana Tita; Maria-Magdalena Paunoiu
cena: 259,59

 
MELHORANDO A CONSISTÊNCIA DO IOGURTE DE LEITE DE VACA

ISBN: 9786203791273 / Portugalski / Miękka / 2021 / 208 str.

ISBN: 9786203791273/Portugalski/Miękka/2021/208 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
MOGA Valentina-Madalina; Tita Mihaela-Adriana
cena: 277,53

 
IMPROVING THE CONSISTENCY OF COW'S MILK YOGURT

ISBN: 9786203197969 / Angielski / Miękka / 216 str.

ISBN: 9786203197969/Angielski/Miękka/216 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
MOGA Valentina-Madalina; Tita Mihaela-Adriana
The main objective of the research was to make a comparison between three types of yoghurt: whole milk yogurt obtained using the classic procedure, yogurt with the addition of skimmed milk powder and yogurt with the addition of tapioca powder. We followed aspects such as: sensory analysis of products, physico-chemical properties (acidity, lactose content, determination of the degree of synthesis), but also marketing issues regarding the marketing of tapioca yogurt.
The main objective of the research was to make a comparison between three types of yoghurt: whole milk yogurt obtained using the classic procedure, yo...
cena: 277,53

 
AMÉLIORER LA COHÉRENCE DU YAOURT AU LAIT DE VACHE

ISBN: 9786203791259 / Francuski / Miękka / 2021 / 212 str.

ISBN: 9786203791259/Francuski/Miękka/2021/212 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
MOGA Valentina-Madalina; Tita Mihaela-Adriana
L'objectif principal de la recherche était de faire une comparaison entre trois types de yaourt : le yaourt au lait entier obtenu selon la procédure classique, le yaourt avec l'ajout de poudre de lait écrémé et le yaourt avec l'ajout de poudre de tapioca. Nous avons suivi des aspects tels que : l'analyse sensorielle des produits, les propriétés physico-chimiques (acidité, teneur en lactose, détermination du degré de synthèse), mais aussi les questions de marketing concernant la commercialisation du yaourt au tapioca.

L'objectif principal de la recherche était de faire une...

L'objectif principal de la recherche était de faire une comparaison entre trois types de yaourt : le yaourt au lait entier obtenu selon la procédure...
cena: 277,53

 Improvement of yogurt quality by incorporation of Tapioca Moga, Madalina Valentina, Tița, Mihaela Adriana 9786203194111
Improvement of yogurt quality by incorporation of Tapioca

ISBN: 9786203194111 / Angielski / Miękka / 216 str.

ISBN: 9786203194111/Angielski/Miękka/216 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Madalina Valentina Moga; Mihaela Adriana Tița
The main objective of the research was to make a comparison between three types of yogurt: whole milk yogurt obtained using the classic procedure, yogurt with the addition of skimmed milk powder and yogurt with the addition of tapioca powder.We followed aspects such as: sensory analysis of products, physico-chemical properties (acidity, lactose content, determination of the degree of synthesis), but also marketing issues regarding the marketing of tapioca yogurt.
The main objective of the research was to make a comparison between three types of yogurt: whole milk yogurt obtained using the classic procedure, yog...
cena: 344,78


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia