• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Marco Gobbetti » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2952079]
• Literatura piękna
 [1850969]

  więcej...
• Turystyka
 [71058]
• Informatyka
 [151066]
• Komiksy
 [35579]
• Encyklopedie
 [23181]
• Dziecięca
 [620496]
• Hobby
 [139036]
• AudioBooki
 [1646]
• Literatura faktu
 [228729]
• Muzyka CD
 [379]
• Słowniki
 [2932]
• Inne
 [445708]
• Kalendarze
 [1409]
• Podręczniki
 [164793]
• Poradniki
 [480107]
• Religia
 [510956]
• Czasopisma
 [511]
• Sport
 [61267]
• Sztuka
 [243299]
• CD, DVD, Video
 [3411]
• Technologie
 [219640]
• Zdrowie
 [100984]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2281]
• Puzzle, gry
 [3363]
• Literatura w języku ukraińskim
 [258]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8020]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 7

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Handbook on Sourdough Biotechnology Marco Gobbetti Michael G 9781461454243
Handbook on Sourdough Biotechnology

ISBN: 9781461454243 / Angielski / Twarda / 2012 / 298 str.

ISBN: 9781461454243/Angielski/Twarda/2012/298 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Marco Gobbetti; Michael G. Nzle
In the last few decades, many efforts have been made to exploit sourdough's potential for making baked goods. Through the biotechnology of this traditional baking method, many sensory, rheological, nutritional, and shelf-life properties have been discovered and/or rediscovered. Bakery industries are greatly attracted by the potentials that sourdough presents, and new industrial protocols are being developed. To the best of our knowledge, there has been no single book dedicated to sourdough biotechnology, and which clearly demonstrate its potential. This book aims at defining and highlighting...
In the last few decades, many efforts have been made to exploit sourdough's potential for making baked goods. Through the biotechnology of this tradit...
cena: 684,33

 Bacterial Communication in Foods Marco Gobbetti Raffaella D 9781461456551
Bacterial Communication in Foods

ISBN: 9781461456551 / Angielski / Miękka / 2012 / 77 str.

ISBN: 9781461456551/Angielski/Miękka/2012/77 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Marco Gobbetti; Raffaella Di Cagno
It is generally assumed that microorganisms synthesize, release, detect and respond to small signaling hormone-like molecules. These molecules are used for a process termed "quorum sensing" (QS), a phenomenon that enables bacteria to sense when the minimal number of cells, or "quorum," is achieved for a concerted response to be initiated. Words such as "language" and "behavior" are frequently used to depict QS in the literature. More simply put, language and cross-talk between bacteria, and between bacteria and animal or plant hosts, determines the behavior (e.g., beneficial or pathogenic...
It is generally assumed that microorganisms synthesize, release, detect and respond to small signaling hormone-like molecules. These molecules are use...
cena: 201,24

 Basic Methods and Protocols on Sourdough Marco Gobbetti, Carlo Giuseppe Rizzello 9781071637081
Basic Methods and Protocols on Sourdough

ISBN: 9781071637081 / Angielski / Miękka / 2025 / 176 str.

ISBN: 9781071637081/Angielski/Miękka/2025/176 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
This volume details traditional and modern approaches to characterize sourdough and to monitor its features during production, propagation and use, through state-of- the art analytical tools. Chapters guide reader through procedures to prepare and propagate the mature sourdough, to analyse and monitor microbiological, biochemical and rheology features of sourdough, sensory, and nutritional attributes of baked goods. Written in the format of the Methods and Protocols in Food Science series, chapters list necessary materials and methods for readily reproducible protocols.  Authoritative...
This volume details traditional and modern approaches to characterize sourdough and to monitor its features during production, propagation and use, th...
cena: 483,04

 Basic Methods and Protocols on Sourdough Marco Gobbetti Carlo Giuseppe Rizzello 9781071637050
Basic Methods and Protocols on Sourdough

ISBN: 9781071637050 / Angielski

ISBN: 9781071637050/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Marco Gobbetti; Carlo Giuseppe Rizzello
cena: 644,07

 Handbook on Sourdough Biotechnology Marco Gobbetti Michael Ganzle 9783031230837
Handbook on Sourdough Biotechnology

ISBN: 9783031230837 / Angielski / Twarda / 2023

ISBN: 9783031230837/Angielski/Twarda/2023

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Marco Gobbetti; Michael Ganzle
Bread and leavened bakery products have been essential to human nourishment for millennia. Traditionally, bread production has relied on the use of sourdough as a leavening agent and to impart a characteristic quality to baked goods. In recent years, improved understanding of the biodiversity and microbial ecology of sourdough microbiota, the discovery of new species, the improved management and monitoring of its meta-community and the commercialization of innovative products have vastly expanded the potential of sourdough fermentation for making baked goods. For example, raw materials...
Bread and leavened bakery products have been essential to human nourishment for millennia. Traditionally, bread production has relied on the use of so...
cena: 885,61

 The Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti Erasmo Neviani Patrick Fox 9783030078775
The Cheeses of Italy: Science and Technology

ISBN: 9783030078775 / Angielski / Miękka / 2018 / 274 str.

ISBN: 9783030078775/Angielski/Miękka/2018/274 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Marco Gobbetti; Erasmo Neviani; Patrick Fox
cena: 322,01

 The Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti Erasmo Neviani Patrick Fox 9783319898537
The Cheeses of Italy: Science and Technology

ISBN: 9783319898537 / Angielski / Twarda / 2018 / 274 str.

ISBN: 9783319898537/Angielski/Twarda/2018/274 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Marco Gobbetti; Erasmo Neviani; Patrick Fox
The book will contain a detailed description on the historical aspects of cheese manufacture, a culmination of historical information on the most traditional and worldwide popular Italian cheese varieties.
The book will contain a detailed description on the historical aspects of cheese manufacture, a culmination of historical information on the most trad...
cena: 442,79


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia