• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Bhesh Bhandari » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 8

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Non-Equilibrium States and Glass Transitions in Foods: Processing Effects and Product-Specific Implications Bhandari, Bhesh 9780081003091
Non-Equilibrium States and Glass Transitions in Foods: Processing Effects and Product-Specific Implications

ISBN: 9780081003091 / Angielski / Twarda / 2016 / 514 str.

ISBN: 9780081003091/Angielski/Twarda/2016/514 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Bhesh Bhandari; Yrjo H. Roos

Non-equilibrium States and Glass Transitions in Foods: Processing Effects and Product Specific Implications presents the tactics needed to understand and control non-equilibrium states and glass transitions in food, an essential element in maintaining the shelf-life and quality of foods.

After brief introductory chapters introduce the science behind non-equilibrium states and glass transitions in foods, the book details how glass transition temperature is affected by composition and the ways it influences processability and physico-chemical changes during the storage of...

Non-equilibrium States and Glass Transitions in Foods: Processing Effects and Product Specific Implications presents the tactics needed to u...

cena: 1014,57 zł

 Handbook of Food Powders: Processes and Properties Bhandari, Bhesh 9780323988209
Handbook of Food Powders: Processes and Properties

ISBN: 9780323988209 / Angielski / Miękka / 2023

ISBN: 9780323988209/Angielski/Miękka/2023

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Bhesh R. Bhandari; Nidhi Bansal; Min Zhang
cena: 1048,72 zł

 Handbook of Food Powders : Processes and Properties Bhesh Bhandari Nidhi Bansal Min Zhang 9780857095138
Handbook of Food Powders : Processes and Properties

ISBN: 9780857095138 / Angielski / Twarda / 2013 / 688 str.

ISBN: 9780857095138/Angielski/Twarda/2013/688 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Bhesh Bhandari; Nidhi Bansal; Min Zhang
Many food ingredients are supplied in powdered form, as reducing water content increases shelf life and aids ease of storage, handling and transport. Powder technology is therefore of great importance to the food industry. The Handbook of food powders explores a variety of processes that are involved in the production of food powders, the further processing of these powders and their functional properties.

Part one introduces processing and handling technologies for food powders and includes chapters on spray, freeze and drum drying, powder mixing in the production of food powders and...

Many food ingredients are supplied in powdered form, as reducing water content increases shelf life and aids ease of storage, handling and transport. ...
cena: 926,78 zł

 Handbook of Drying of Vegetables and Vegetable Products Min Zhang Bhesh Bhandari Zhongxiang Fang 9781498753869
Handbook of Drying of Vegetables and Vegetable Products

ISBN: 9781498753869 / Angielski / Twarda / 2017 / 538 str.

ISBN: 9781498753869/Angielski/Twarda/2017/538 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Min Zhang; Bhesh Bhandari; Zhongxiang Fang

This handbook provides a comprehensive overview of the processes and technologies in drying of vegetables and vegetable products. It discusses various technologies such as hot airflow drying, freeze drying, spray drying, solar drying, microwave drying, radio frequency drying, infrared radiation drying, ultrasound assisted drying, and smart drying. It covers drying of different parts and types of of vegetables such as mushrooms and herbs, properties of pigments, nutrients, texture, etc. during drying process and dried products storage, nondestructive measurement and monitoring of moisture...

This handbook provides a comprehensive overview of the processes and technologies in drying of vegetables and vegetable products. It discusses vari...

cena: 878,00 zł

 Dairy Fat Products and Functionality: Fundamental Science and Technology Tuyen Truong Christelle Lopez Bhesh Bhandari 9783030416638
Dairy Fat Products and Functionality: Fundamental Science and Technology

ISBN: 9783030416638 / Angielski / Miękka / 2021 / 606 str.

ISBN: 9783030416638/Angielski/Miękka/2021/606 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Tuyen Truong; Christelle Lopez; Bhesh Bhandari
cena: 726,29 zł

 Engineering Plant-Based Food Systems Sangeeta Prakash Bhesh R. Bhandari Claire Gaiani 9780323898423
Engineering Plant-Based Food Systems

ISBN: 9780323898423 / Angielski / Miękka / 2022

ISBN: 9780323898423/Angielski/Miękka/2022

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Sangeeta Prakash; Bhesh R. Bhandari; Claire Gaiani
cena: 560,94 zł

 Fundamentals of 3D Food Printing and Applications Fernanda C. Godoi Bhesh R. Bhandari Sangeeta Prakash 9780128145647
Fundamentals of 3D Food Printing and Applications

ISBN: 9780128145647 / Angielski / Miękka / 2018 / 406 str.

ISBN: 9780128145647/Angielski/Miękka/2018/406 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Fernanda C. Godoi; Bhesh R. Bhandari; Sangeeta Prakash
cena: 956,05 zł

 
Innovative Food Products and Processing

ISBN: 9783036586304 / Angielski / Twarda / 2023 / 220 str.

ISBN: 9783036586304/Angielski/Twarda/2023/220 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 16-18 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
cena: 281,07 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia