• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Yrjo H Roos » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 4

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Engineering Foods for Bioactives Stability and Delivery Yrjo H. Roos Yoav D. Livney 9781493982455
Engineering Foods for Bioactives Stability and Delivery

ISBN: 9781493982455 / Angielski / Miękka / 2018 / 420 str.

ISBN: 9781493982455/Angielski/Miękka/2018/420 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Yrjo H. Roos; Yoav D. Livney
cena: 625,41 zł

 Engineering Foods for Bioactives Stability and Delivery Yrjo H. Roos Yoav D. Livney 9781493965939
Engineering Foods for Bioactives Stability and Delivery

ISBN: 9781493965939 / Angielski / Twarda / 2016 / 420 str.

ISBN: 9781493965939/Angielski/Twarda/2016/420 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Yrjo H. Roos; Yoav D. Livney
This book introduces recovery and stabilization of common bioactive materials in foods as well as materials science aspects of engineering stable bioactive delivery systems.
This book introduces recovery and stabilization of common bioactive materials in foods as well as materials science aspects of engineering stable bioa...
cena: 887,69 zł

 Glass Transition and Phase Transitions in Food and Biological Materials Ahmed, Jasim; Roos, Yrjo; Rahman, Mohammad Shafuir 9781118935729
Glass Transition and Phase Transitions in Food and Biological Materials

ISBN: 9781118935729 / Angielski / Twarda / 2017 / 496 str.

ISBN: 9781118935729/Angielski/Twarda/2017/496 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jasim Ahmed; Yrjo Roos; Mohammad Shafuir Rahman
Glass and State Transitions in Food and Biological Materials describes how glass transition has been applied to food micro-structure, food processing, product development, storage studies, packaging development and other areas. This book has been structured so that readers can initially grasp the basic principles and instrumentation, before moving through the various applications. In summary, the book will provide the -missing link- between food science and material science/polymer engineering. This will allow food scientists to better understand the concept and applications of thermal...
Glass and State Transitions in Food and Biological Materials describes how glass transition has been applied to food micro-structure, food processing,...
cena: 884,69 zł

 Phase Transitions in Foods Roos, Yrjo H Drusch, Stephan  9780124080867
Phase Transitions in Foods

ISBN: 9780124080867 / Angielski / Twarda / 2015 / 380 str.

ISBN: 9780124080867/Angielski/Twarda/2015/380 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)

Phase Transitions in Foods, Second Edition, assembles the most recent research and theories on the topic, describing the phase and state transitions that affect technological properties of biological materials occurring in food processing and storage. It covers the role of water as a plasticizer, the effect of transitions on mechanical and chemical changes, and the application of modeling in predicting stability rates of change.

The volume presents methods for detecting changes in the physical state and various techniques used to analyze phase behavior of biopolymers and...

Phase Transitions in Foods, Second Edition, assembles the most recent research and theories on the topic, describing the phase and state tra...

cena: 449,62 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia