• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Jasim Ahmed » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 8

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Advances in Food Rheology and Its Applications Jasim Ahmed 9780081004319
Advances in Food Rheology and Its Applications

ISBN: 9780081004319 / Angielski / Twarda / 2016 / 528 str.

ISBN: 9780081004319/Angielski/Twarda/2016/528 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jasim Ahmed

Advances in Food Rheology and Its Applications presents the latest advances in the measurement and application of food rheology, one of the most important tools for food companies when characterizing ingredients and final products, and a predictor of product performance and consumer acceptance.

Split into two main focuses, the book gives in-depth analysis of the general advances in the field, with coverage of the relationship between food microstructure and rheology, the use of tribology in the study of oral processing, the use of large amplitude oscillatory shear (LAOS)...

Advances in Food Rheology and Its Applications presents the latest advances in the measurement and application of food rheology, one of the ...

cena: 1093,12 zł

 Starch-Based Polymeric Materials and Nanocomposites: Chemistry, Processing, and Applications Ahmed, Jasim 9781439851166
Starch-Based Polymeric Materials and Nanocomposites: Chemistry, Processing, and Applications

ISBN: 9781439851166 / Angielski / Twarda / 2012 / 416 str.

ISBN: 9781439851166/Angielski/Twarda/2012/416 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jasim Ahmed; Jasim Ahmed; Brijesh Tiwari

In recent years, much attention has been focused on biodegradable polymers from renewable resources. Due to its availability and low cost, starch is a promising candidate among biopolymers for use in biodegradable packaging materials and for other purposes. Starch-Based Polymeric Materials and Nanocomposites: Chemistry, Processing, and Applications presents the latest developments in starch chemistry, rheology, starch derivatives, starch-based nanocomposites, and their applications.

Topics discussed include:

  • The chemistry,...

In recent years, much attention has been focused on biodegradable polymers from renewable resources. Due to its availability and low cost, starch i...

cena: 1268,22 zł

 Advances in Food Rheology and Its Applications: Development in Food Rheology Ahmed, Jasim 9780128239834
Advances in Food Rheology and Its Applications: Development in Food Rheology

ISBN: 9780128239834 / Angielski / Miękka / 2022

ISBN: 9780128239834/Angielski/Miękka/2022

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
cena: 1219,45 zł

 Novel Food Processing: Effects on Rheological and Functional Properties Ahmed, Jasim 9781420071191
Novel Food Processing: Effects on Rheological and Functional Properties

ISBN: 9781420071191 / Angielski / Twarda / 2009 / 510 str.

ISBN: 9781420071191/Angielski/Twarda/2009/510 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jasim Ahmed;Hosahalli S. Ramaswamy;Stefan Kasapis

Rapid expansion of research on the development of novel food processes in the past decade has resulted in novel processes drawn from fields outside the traditional parameters of food processing. Providing a wealth of new knowledge, Novel Food Processing: Effects on Rheological and Functional Properties covers structural and functional changes at the micro level, and their implications at the macro level, in food exposed to new and emerging technologies.

Contributions from an international panel with academic and professional credentials form the backbone of...

Rapid expansion of research on the development of novel food processes in the past decade has resulted in novel processes drawn from fields outside...

cena: 1121,89 zł

 Novel Food Processing: Effects on Rheological and Functional Properties Jasim Ahmed Hosahalli S. Ramaswamy Stefan Kasapis 9781138115118
Novel Food Processing: Effects on Rheological and Functional Properties

ISBN: 9781138115118 / Angielski / Miękka / 2017 / 510 str.

ISBN: 9781138115118/Angielski/Miękka/2017/510 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jasim Ahmed; Hosahalli S. Ramaswamy; Stefan Kasapis
cena: 365,79 zł

 Glass Transition and Phase Transitions in Food and Biological Materials Ahmed, Jasim; Roos, Yrjo; Rahman, Mohammad Shafuir 9781118935729
Glass Transition and Phase Transitions in Food and Biological Materials

ISBN: 9781118935729 / Angielski / Twarda / 2017 / 496 str.

ISBN: 9781118935729/Angielski/Twarda/2017/496 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 30 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jasim Ahmed; Yrjo Roos; Mohammad Shafuir Rahman
Glass and State Transitions in Food and Biological Materials describes how glass transition has been applied to food micro-structure, food processing, product development, storage studies, packaging development and other areas. This book has been structured so that readers can initially grasp the basic principles and instrumentation, before moving through the various applications. In summary, the book will provide the -missing link- between food science and material science/polymer engineering. This will allow food scientists to better understand the concept and applications of thermal...
Glass and State Transitions in Food and Biological Materials describes how glass transition has been applied to food micro-structure, food processing,...
cena: 882,88 zł

 Gamma Knife Surgery For Trigeminal Neuralgia Al-Khafaji, Abd Al-Ameer Jasim; Taha, Ahmed Maan 9786202798891
Gamma Knife Surgery For Trigeminal Neuralgia

ISBN: 9786202798891 / Angielski

ISBN: 9786202798891/Angielski

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Abd Al-Ameer Jasim Al-Khafaji; Ahmed Maan Taha
cena: 147,50 zł

 Starch-Based Polymeric Materials and Nanocomposites: Chemistry, Processing, and Applications Jasim Ahmed, Brijesh K. Tiwari, Syed H. Imam (WRRC-ARS-USDA, Albany, California, USA), M.A. Rao (Cornell University) 9781138198623
Starch-Based Polymeric Materials and Nanocomposites: Chemistry, Processing, and Applications

ISBN: 9781138198623 / Angielski / Miękka / 2016 / 416 str.

ISBN: 9781138198623/Angielski/Miękka/2016/416 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 22 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami)
Jasim Ahmed;Brijesh K. Tiwari; USA) California Albany Syed H. Imam (WRRC-ARS-USDA

In recent years, much attention has been focused on biodegradable polymers from renewable resources. Due to its availability and low cost, starch is a promising candidate among biopolymers for use in biodegradable packaging materials and for other purposes. Starch-Based Polymeric Materials and Nanocomposites: Chemistry, Processing, and Applications presents the latest developments in starch chemistry, rheology, starch derivatives, starch-based nanocomposites, and their applications.

Topics discussed include:

  • The chemistry,...

In recent years, much attention has been focused on biodegradable polymers from renewable resources. Due to its availability and low cost, starch i...

cena: 487,78 zł


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia