wyszukanych pozycji: 5
![]() |
Effet des variétés de cidre de pomme sur les propriétés chimiques et sensorielles du cidre
ISBN: 9786204141718 / Francuski / Miękka / 2021 / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
cena:
200,16 zł |
![]() |
Effetto delle varietà di sidro di mele sulle proprietà chimiche e sensoriali del sidro
ISBN: 9786204141725 / Włoski / Miękka / 2021 / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
cena:
200,16 zł |
![]() |
Efeito das Variedades de Cidra da Maçã na Prop. Química e Sensorial da Cidra
ISBN: 9786204141732 / Portugalski / Miękka / 2021 / 72 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
cena:
200,16 zł |
![]() |
Auswirkung der Apfelsorten auf die chemischen und sensorischen Eigenschaften des Apfelweins
ISBN: 9786204141695 / Niemiecki / Miękka / 2021 / 72 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
cena:
200,16 zł |
![]() |
Effect of Apple Cider Varieties on Chemical & Sensory Prop. of Cider
ISBN: 9786203306545 / Angielski / Miękka / 2021 / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
cena:
200,16 zł |