wyszukanych pozycji: 4
Microencapsulated Probiotics in Ice Cream (Extrusion Technique)
ISBN: 9786203462531 / Angielski / Miękka / 2021 / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
195,60 zł |
Campylobacter jejuni in Milk and Dairy Products
ISBN: 9786138931430 / Angielski / Miękka / 2020 / 180 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
391,70 zł |
Microencapsulation of probiotics and their incorporation in yoghurt
ISBN: 9786202556217 / Angielski / Miękka / 2020 / 272 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
406,41 zł |
Characterization of Yersinia species in Milk and Milk Products
ISBN: 9786202563468 / Angielski / Miękka / 2020 / 156 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
303,46 zł |