wyszukanych pozycji: 4
Mikroverkapselung von Probiotika und ihre Einarbeitung in Joghurt
ISBN: 9786200995872 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
256,69 zł |
Microencapsulação de probióticos e sua incorporação no iogurte
ISBN: 9786200995933 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
256,69 zł |
Microencapsulation of probiotics and their incorporation in yoghurt
ISBN: 9786202556217 / Angielski / Miękka / 2020 / 272 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
378,65 zł |
Characterization of Yersinia species in Milk and Milk Products
ISBN: 9786202563468 / Angielski / Miękka / 2020 / 156 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych. |
|
cena:
282,73 zł |