wyszukanych pozycji: 4
![]() |
Mikroverkapselung von Probiotika und ihre Einarbeitung in Joghurt
ISBN: 9786200995872 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
251,97 zł |
![]() |
Microencapsulação de probióticos e sua incorporação no iogurte
ISBN: 9786200995933 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
251,97 zł |
![]() |
Characterization of Yersinia species in Milk and Milk Products
ISBN: 9786202563468 / Angielski / Miękka / 2020 / 156 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
277,53 zł |
![]() |
Microencapsulation of probiotics and their incorporation in yoghurt
ISBN: 9786202556217 / Angielski / Miękka / 2020 / 272 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
371,68 zł |