wyszukanych pozycji: 8
Sistema de Microencapsulacao para Entrega de Compostos Vitais e Probioticos
ISBN: 9786205944431 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
308,08 zł |
Mikroverkapselungssystem zur Bereitstellung von Vitalstoffen und Probiotika
ISBN: 9786205943823 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
308,08 zł |
Efeito da adicao de legumes nas diferentes propriedades dos produtos lacteos
ISBN: 9786205927847 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
220,71 zł |
Effet des legumes ajoutes sur les differentes proprietes des produits laitiers
ISBN: 9786205927823 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
220,71 zł |
Sistema di microincapsulazione per il rilascio di composti vitali e probiotici
ISBN: 9786205944424 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
308,08 zł |
Effetto dell'aggiunta di verdure sulle diverse proprieta dei prodotti lattiero-caseari
ISBN: 9786205927830 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
220,71 zł |
Systeme de microencapsulation pour l'administration de composes vitaux et de probiotiques
ISBN: 9786205944417 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
308,08 zł |
Auswirkung der Zugabe von Gemuse auf die verschiedenen Eigenschaften von Molkereiprodukten
ISBN: 9786205927809 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 13-18 dni roboczych. |
|
cena:
220,71 zł |