• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Antonio Jackson Ribeiro Barroso » książki

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Wyniki wyszukiwania:

wyszukanych pozycji: 7

Dostępność:
Kategoria:
Dostępny język:
Cena:
od:
do:
ilość na stronie:


 Desenvolvimento de mixes com extrato em pó de amendoim despeliculizado Ribeiro Barroso, Antonio Jackson 9786202030298
Desenvolvimento de mixes com extrato em pó de amendoim despeliculizado

ISBN: 9786202030298 / Portugalski / Miękka / 2017 / 100 str.

ISBN: 9786202030298/Portugalski/Miękka/2017/100 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Antonio Jackson Ribeiro Barroso; Francisco de Assis Cardoso Almeida; Luzia Marcia de Melo Silva
cena: 222,68

 Produkcja sera mozzarella i jego glówne wady Ribeiro Barroso, Antonio Jackson, Sampaio Bezerra da Silva, Camila 9786206831051
Produkcja sera mozzarella i jego glówne wady

ISBN: 9786206831051 / Polski / Miękka / 2025 / 60 str.

ISBN: 9786206831051/Polski/Miękka/2025/60 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Antonio Jackson Ribeiro Barroso; Camila Sampaio Bezerra da Silva
cena: 160,21

 Produção de queijo mussarela e seus principais defeitos : Um breve estudo sobre queijos Ribeiro Barroso, Antonio Jackson; Sampaio Bezerra da Silva, Camila 9786202400558
Produção de queijo mussarela e seus principais defeitos : Um breve estudo sobre queijos

ISBN: 9786202400558 / Portugalski / Miękka / 2017 / 52 str.

ISBN: 9786202400558/Portugalski/Miękka/2017/52 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Antonio Jackson Ribeiro Barroso; Camila Sampaio Bezerra da Silva
cena: 160,21

 Production de mozzarella et ses principaux défauts Ribeiro Barroso, Antonio Jackson, Sampaio Bezerra da Silva, Camila 9786206831037
Production de mozzarella et ses principaux défauts

ISBN: 9786206831037 / Francuski / Miękka / 2025 / 64 str.

ISBN: 9786206831037/Francuski/Miękka/2025/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Antonio Jackson Ribeiro Barroso; Camila Sampaio Bezerra da Silva
Cet ouvrage présente une approche simple du processus de fabrication du fromage et met en évidence certains des principaux défauts rencontrés dans les fromages, qui sont souvent dus au processus même de fabrication de cet aliment très apprécié. Tout au long du texte, des informations sur le marché sont présentées, telles que la consommation mondiale et par habitant au Brésil, par exemple, en comparaison avec d'autres pays où la consommation de fromage est très élevée. L'auteur décrit également en détail les différentes étapes de la production du fromage.
Cet ouvrage présente une approche simple du processus de fabrication du fromage et met en évidence certains des principaux défauts rencontrés dans...
cena: 160,21

 Production of mozzarella cheese and its main defects Ribeiro Barroso, Antonio Jackson, Sampaio Bezerra da Silva, Camila 9786206831013
Production of mozzarella cheese and its main defects

ISBN: 9786206831013 / Angielski / Miękka / 2025 / 60 str.

ISBN: 9786206831013/Angielski/Miękka/2025/60 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Antonio Jackson Ribeiro Barroso; Camila Sampaio Bezerra da Silva
This work provides a simple approach to the cheese-making process and highlights some of the main defects found in cheese, which are often the result of the manufacturing process of this much-loved food. Throughout the text, market information is presented, such as global and per capita consumption in Brazil, for example, in comparison with other countries where cheese consumption is very high. The author also describes in detail the stages of cheese production.
This work provides a simple approach to the cheese-making process and highlights some of the main defects found in cheese, which are often the result ...
cena: 160,21

 Produzione di mozzarella e i suoi principali difetti Ribeiro Barroso, Antonio Jackson, Sampaio Bezerra da Silva, Camila 9786206831044
Produzione di mozzarella e i suoi principali difetti

ISBN: 9786206831044 / Włoski / Miękka / 2025 / 60 str.

ISBN: 9786206831044/Włoski/Miękka/2025/60 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Antonio Jackson Ribeiro Barroso; Camila Sampaio Bezerra da Silva
cena: 160,21

 Herstellung von Mozzarella-Käse und seine wichtigsten Mängel Ribeiro Barroso, Antonio Jackson, Sampaio Bezerra da Silva, Camila 9786206830955
Herstellung von Mozzarella-Käse und seine wichtigsten Mängel

ISBN: 9786206830955 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 64 str.

ISBN: 9786206830955/Niemiecki/Miękka/2025/64 str.

Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Dostawa w 2026 r.)
Antonio Jackson Ribeiro Barroso; Camila Sampaio Bezerra da Silva
In diesem Buch wird der Prozess der Käseherstellung auf einfache Weise dargestellt und es werden einige der wichtigsten Fehler bei Käse aufgezeigt, die häufig auf den Herstellungsprozess selbst zurückzuführen sind. Im gesamten Text werden Marktinformationen präsentiert, wie z. B. der weltweite Verbrauch und der Pro-Kopf-Verbrauch in Brasilien im Vergleich zu anderen Ländern, in denen der Käseverbrauch sehr hoch ist. Der Autor beschreibt auch detailliert die Phasen der Käseherstellung.
In diesem Buch wird der Prozess der Käseherstellung auf einfache Weise dargestellt und es werden einige der wichtigsten Fehler bei Käse aufgezeigt, ...
cena: 160,21


Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia