wyszukanych pozycji: 54
![]() |
Medication of HCV: Revolution of Direct Antiviral Agents and Sofosbuvir
ISBN: 9783659785269 / Angielski / Miękka / 2015 / 108 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Medication of chronic hepatitis C is one of the success stories of modern medicine. Therapeutic drugs and diagnostic procedures in chronic hepatitis C have quickly advanced since numerous direct antiviral agents (DAAs) are approved and revolutionized the treatment of HCV during the last few years. However, strategies to realizing the dream of chronic hepatitis C eradication seem to be possible in the near future. Consequently, this handbook gives a comprehensive overview on the epidemiology, transmission, virology, and natural history of hepatitis C viruses. Moreover, subsequent chapters...
Medication of chronic hepatitis C is one of the success stories of modern medicine. Therapeutic drugs and diagnostic procedures in chronic hepatitis C...
|
cena:
246,14 |
![]() |
Un guide des s?diments ?gyptiens
ISBN: 9786205758946 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
322,36 |
![]() |
Production de protéine monocellulaire (SCP) à partir de la levure Candida utilis
ISBN: 9786208756925 / Francuski / Miękka / 2025 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) La recherche visait à produire des protéines unicellulaires à partir de la levure (Candida) C. utilis provenant de divers aliments fermentés soudanais locaux (Kissra, Hulu Mur et Marisa). L'étude a montré que le rendement en biomasse de C. utilis était de 2,5 g/l en utilisant la fermentation discontinue. Les isolats ont été caractérisés biochimiquement. D'autre part, la teneur en protéines et en humidité du produit était respectivement de 42 % et 61 %, ce qui permet de l'utiliser dans la production de protéines unicellulaires (SCP).
La recherche visait à produire des protéines unicellulaires à partir de la levure (Candida) C. utilis provenant de divers aliments fermentés souda...
|
cena:
160,95 |
![]() |
Produzione di proteine monocellulari (SCP) dal lievito Candida utilis
ISBN: 9786208756932 / Włoski / Miękka / 2025 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
160,95 |
![]() |
Ein F?hrer zu den ?gyptischen Sedimenten
ISBN: 9786205758939 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
322,36 |
![]() |
Produção de proteína de célula única (SCP) a partir da levedura Candida utilis
ISBN: 9786208756956 / Portugalski / Miękka / 2025 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
160,95 |
![]() |
Produkcja bialek jednokomórkowych (SCP) z drozdzy Candida utilis
ISBN: 9786208756949 / Polski / Miękka / 2025 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
160,95 |
![]() |
Um Guia para os Sedimentos Eg?pcios
ISBN: 9786205758977 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
322,36 |
![]() |
Herstellung von Einzelzellprotein (SCP) aus der Hefe Candida utilis
ISBN: 9786208756901 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 52 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Die Forschung zielte darauf ab, aus der Hefe (Candida) C. utilis aus verschiedenen lokalen fermentierten Lebensmitteln (Kissra, Hulu Mur und Marisa) im Sudan Einzelzellproteine (SCP) herzustellen. Die Studie zeigte, dass die Biomasseausbeute von C. utilis bei 2,5 g/l lag, wenn eine Batch-Fermentation verwendet wurde. Die Isolate wurden biochemisch charakterisiert. Andererseits betrug der Protein- und Feuchtigkeitsgehalt des Produkts 42 % bzw. 61 %, sodass es für die Produktion von Einzelzellprotein (SCP) verwendet werden kann.
Die Forschung zielte darauf ab, aus der Hefe (Candida) C. utilis aus verschiedenen lokalen fermentierten Lebensmitteln (Kissra, Hulu Mur und Marisa) i...
|
cena:
160,95 |
![]() |
Una guida ai sedimenti egiziani
ISBN: 9786205758960 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
322,36 |
![]() |
A Guide to the Egyptian Sediments
ISBN: 9786202269483 / Angielski / Miękka / 2018 / 204 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
322,36 |
![]() |
Culturas de arranque microbianas
ISBN: 9786207897964 / Portugalski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
290,98 |
![]() |
Production of Single Cell Protein (SCP) From The Yeast Candida utilis : Single Cell Protein from Candida utilis
ISBN: 9783659904110 / Angielski / Miękka / 2016 / 68 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
160,95 |
![]() |
Qualit? di alcuni pesci e prodotti ittici tradizionali selezionati in Sudan
ISBN: 9786202453325 / Włoski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 |
![]() |
Mikrobielle Starterkulturen
ISBN: 9786207898008 / Niemiecki Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
290,98 |
![]() |
Quality of Traditionally and Laboratory Made Ghee (Samin), Sudan
ISBN: 9783659531361 / Angielski / Miękka / 2014 / 80 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) Samin is traditional cooking oil in Sudan and most common in North African and Middle Eastern countries. It is produced using the butter made from the milk of sheep, cow or goats. The objectives of the study was determination of the physical, chemical and sensory characteristics of samin samples collected from local market, preparation of Samin at the laboratory level and evaluation its quality. The moisture content ranged between 0.08 +0.06 and 0.34+0.05%, however, the acid value, free fatty acids, peroxide value, saponification value, density, viscosity, melting point and refractive index...
Samin is traditional cooking oil in Sudan and most common in North African and Middle Eastern countries. It is produced using the butter made from the...
|
cena:
178,89 |
![]() |
Quality of Selected Traditional Fish and Fish Products in Sudan
ISBN: 9783659674754 / Angielski / Miękka / 2015 / 76 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) This book represents a report of research product funded by the Sudanese Ministry of Higher Eductaion and Scientific Research in the year 2010. The research was about assessing the prevailing methods for preservation and processing of fishes in El Dueim area, central Sudan. The analyses included determination of chemical and microbiological characteristics as well as sensory evaluation of selected traditional fish products. The project also suggested upgrading of the current methods of preservation.
This book represents a report of research product funded by the Sudanese Ministry of Higher Eductaion and Scientific Research in the year 2010. The re...
|
cena:
178,89 |
![]() |
Les Mécanismes de règlement des différends au sein de l'OMC
ISBN: 9783841676412 / Francuski / Miękka / 2016 / 700 str. Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
439,38 |
![]() |
Qualit? de certains poissons et produits de la p?che traditionnels au Soudan
ISBN: 9786202453318 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
178,89 |
![]() |
Cultures de d?marrage microbiennes
ISBN: 9786207897988 / Francuski Termin realizacji zamówienia: ok. 10-14 dni roboczych (Bez gwarancji dostawy przed świętami) |
cena:
290,98 |