• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Residue Analysis in Food: Principles and Applications » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Residue Analysis in Food: Principles and Applications

ISBN-13: 9789057024412 / Angielski / Twarda / 2000 / 324 str.

Michael O'Keefe
Residue Analysis in Food: Principles and Applications O'Keefe, Michael 9789057024412 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Residue Analysis in Food: Principles and Applications

ISBN-13: 9789057024412 / Angielski / Twarda / 2000 / 324 str.

Michael O'Keefe
cena 1024,34 zł
(netto: 975,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1007,48 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This text uniquely combines the principles and applications of the various techniques employed in residue analysis, so as to provide the reader with a thorough understanding and practical demonstration of the science of residue analysis in food

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Biography & Autobiography > Reference
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9789057024412
Rok wydania:
2000
Ilość stron:
324
Waga:
0.67 kg
Wymiary:
23.93 x 15.75 x 2.67
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

1. Primary Extraction Technologies 2. Sorbent Technologies 3. Automated Extraction / Clean-Up Technologies 4.
Immunochemical and Receptor Technologies 5. High Performance Thin Layer Chromatography for Residue Analysis 6. Gas Chromatography 7. High Performance Liquid Chromatography 8. Regulatory Aspects of Residue Analysis

Michael O'Keefe

O'Keefe, Michael Edited by James J. Sheridan, Ph.D., and Michael O'... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia