• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Modernist Cooking Made Easy: The Whipping Siphon: Create Unique Taste Sensations By Combining Modernist Techniques With This Versatile Tool » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Modernist Cooking Made Easy: The Whipping Siphon: Create Unique Taste Sensations By Combining Modernist Techniques With This Versatile Tool

ISBN-13: 9780991050109 / Angielski / Miękka / 2013 / 134 str.

Jason Logsdon
Modernist Cooking Made Easy: The Whipping Siphon: Create Unique Taste Sensations By Combining Modernist Techniques With This Versatile Tool Logsdon, Jason 9780991050109 Primolicious LLC - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Modernist Cooking Made Easy: The Whipping Siphon: Create Unique Taste Sensations By Combining Modernist Techniques With This Versatile Tool

ISBN-13: 9780991050109 / Angielski / Miękka / 2013 / 134 str.

Jason Logsdon
cena 76,46 zł
(netto: 72,82 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 76,05 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Are you looking for an easy way to amaze your friends?

Do you have a whipping siphon but are afraid you are not getting the most out of it?

If you nodded your head "Yes" then this book was written for you

Modernist Cooking Made Easy: The Whipping Siphon focuses on presenting the 3 main uses of the whipping siphon: Foaming, Infusing, and Carbonating. It delivers the information you need to understand how the techniques work and provides you with over 50 recipes to illustrate these techniques while allowing you to create great dishes using them. Plus, these techniques can produce an amazing array of dishes that anyone can easily use to experience the joys of modernist cooking as well as to blow their diners away

Whether you have an iSi Whipping Siphon, a culinary whipper, a Whip-It, or any other cream whipper or whipped cream dispenser this book will help you get the most out of it. From thick, rich foams to thin, flavorful froths and from fizzy grapes to highly-nuanced alcohol infusions, a whipping siphon can create food that plays with all of the senses. It is an awesome way to easily wow your family and friends

What You Get in This Book:
- An in-depth look at the three main uses of the whipping siphon: foaming, infusing and carbonating.

- An overview of how the whipping siphon works and a detailed look at what ingredients work best with it.

- A troubleshooting guide to help you overcome any issues that arise.

- More than 50 recipes providing a wide variety of delightful taste sensations. They include:
Foams, mousses, soups and dips
Infused alcohols, oils and vinegars
Carbonated beverages and fruits

- A comprehensive primer on foaming including different types of foams, foaming ingredients and uses of foams.

- Detailed summary charts with the different applications for various ingredients and what ratios they should be used in.

If you want to master the whipping siphon, delight your taste buds, and amaze your friends, then this is the book for you

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Cooking > Methods - Gourmet
Wydawca:
Primolicious LLC
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780991050109
Rok wydania:
2013
Ilość stron:
134
Waga:
0.24 kg
Wymiary:
23.5 x 19.1 x 0.74
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Logsdon, Jason Jason Logsdon is a main contributor to ModernistCo... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia