• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Modernist Cooking Made Easy: Getting Started: An Introduction to the Techniques, Ingredients and Recipes of Molecular Gastronomy » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Modernist Cooking Made Easy: Getting Started: An Introduction to the Techniques, Ingredients and Recipes of Molecular Gastronomy

ISBN-13: 9781481063319 / Angielski / Miękka / 2012 / 252 str.

Jason Logsdon
Modernist Cooking Made Easy: Getting Started: An Introduction to the Techniques, Ingredients and Recipes of Molecular Gastronomy Jason Logsdon 9781481063319 Createspace - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Modernist Cooking Made Easy: Getting Started: An Introduction to the Techniques, Ingredients and Recipes of Molecular Gastronomy

ISBN-13: 9781481063319 / Angielski / Miękka / 2012 / 252 str.

Jason Logsdon
cena 100,67 zł
(netto: 95,88 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 100,13 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Are you interested in molecular gastronomy and modernist cuisine but can't find any accessible information for getting started?

Are you looking for an easy to understand introduction to the techniques, ingredients, and recipes of modernist cooking?

If you nodded your head "Yes" then this book was written for you
Modernist cooking is quickly gaining popularity in high end restaurants and working its way into home kitchens. However, there has been very little accessible information about the techniques and ingredients used.

This book aims to change that by presenting all the information you need to get to get started with modernist cuisine and molecular gastronomy. It is all presented in an easy to understand format, along with more than 80 example recipes, that can be applied immediately in your kitchen.

Modernist Cooking Made Easy: Getting Started covers popular modernist techniques like foams, gels, and spherification as well as many of the ingredients including agar, xanthan gum, and sodium alginate. There are also more than 80 high quality, black and white photographs providing a visual look at many of the recipes and techniques.

What You Get in This Book:
An in-depth look at many of the most popular modernist ingredients such as xanthan gum, sodium alginate, carrageenan, and agar agar.

A detailed exploration of modernist techniques like spherification, gelling, foaming, thickening, and sous vide.

More than 80 recipes for gels, foams, sauces, caviars, airs, syrups, gel noodles and marshmallows.

Directions for how to use modernist techniques and ingredients to make your everyday cooking more convenient.

More than 400 sous vide time and temperature combinations across 175 cuts of meat, types of fish and vegetables.

If you want to get started with modernist cooking then this is the book for you


Zawartość książki może nie spełniać oczekiwań – reklamacje nie obejmują treści, która mogła nie być redakcyjnie ani merytorycznie opracowana.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - General
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Createspace
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781481063319
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
252
Waga:
0.44 kg
Wymiary:
23.5 x 19.1 x 1.35
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Logsdon, Jason Jason Logsdon is a main contributor to ModernistCo... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia